ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΠΙ 16 ΛΕΠΤΑ... ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ... Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ... 2/10/2014




Ο βουλευτής Αχαΐας Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης ως αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την μνημονιακή συγκυβέρνηση που με το επαίσχυντο νομοθετικό έκτρωμα "περί θρησκευτικών μειονοτήτων" ισοπεδώνει την Ελλάδα.

Παθητικός θεατής σε αυτό το ανοσιούργημα ο νυν αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, ο οποίος δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Μακαριστού Χριστοδούλου. Μόνο ελάχιστοι Μητροπολίτες με ελληνική ψυχή αντιδρούν στην ισοπέδωση.

Το παρόν ανθελληνικό νομοσχέδιο αποτελεί "κερκόπορτα" για την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή δεν θέλει αυτήν την διαλυμένη χώρα, αλλά την Ελλάδα της κοινωνικής ειρήνης, της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας που να ανήκει στους Έλληνες. Τέλος, ο Συναγωνιστής Αρβανίτης, ύστερα από αρκετές διακοπές του προεδρείου, στηλίτευσε την Χούντα Σαμαρά που συνδράμει τις αλβανικές δικαστικές αρχές για την πολιτική δίωξη στελέχους της Χρυσής Αυγής που συμμετείχε στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα.






ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/-

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ….
    Ο Χάρης Κουσουμβρής ,
    πρώην υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, στο βιβλίο του "Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής" παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα του εθνικοσοσιαλιστικά πεφωτισμένου Μιχαλολιάκου.
    Γράφει συγκεκριμένα:
    "...απορώ με τον εαυτό μου, που χρειάστηκα να σπαταλήσω 13 ολόκληρα χρόνια μέσα στο πιο αφύσικο περιβάλλον και να καταλάβω ό,τι πιο απλό μέσα σε ένα λεπτό, "πηδώντας έξω απ το ναυάγιο". Γιατί η Χρυσή αυγή, που...τόσο πολύ στα σοβαρά την παίρνουν μερικοί, δεν είναι πάρα ένα κοινό "ιδεολογικοφανές" ναυάγιο, ριγμένο στη ξέρα από έναν λαδωμένο καπετάνιο, ο οποίος αποζητά τα χρήματα της ...ασφάλειας...
    Εκεί μέσα, εκτός από ένα ανήσυχο ένστικτο, τίποτε δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα τόσα ερωτήματα που θα μπορούσε να θέσει η ίδια η ζωή σε όσους πίστευαν ότι είναι "ιδεολόγοι". Το μόνο δεδομένο ήταν η συστηματικά καλλιεργούμενη "αναγκαιότητα Αρχηγού", μέχρις του σημείου να αυτοσαρκαζόμαστε, υψώνοντας το χέρι ενώπιον μιας ...αστείας φιγούρας, νομίζοντας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε τουλάχιστον πενήντα...Λεωνίδες !!!
    Η ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ….
    Σε ό,τι αφορούσε σε βασικές αρχές που είθισται να διέπουν μια "οικογένεια" συμπλεόντων συντρόφων, ούτε λόγος! Ο αρρωστημένος αρχηγίσκος μας ήθελε "όργανα" και τίποτε άλλο...! Όταν ανεπτύσσοντο (και ανεπτύσσοντο πάντα) θετικές σχέσεις μεταξύ μας, έσπευδε να μας τεμαχίσει διαιρώντας μας ώστε να βασιλεύει. Και να βασιλεύει αιωρούμενο μεταξύ Βασιλείας, Παγανισμού, Ορδοδοξίας , Δαιμονολατρείας , Αρχαιολατρείας , Επταετίας και Γεωργίου Παπαδόπουλου. Παρ΄ολίγον βουδισμού, Παλαιοημερολογιτισμού, Αγαμίας, Αντιφεμινισμού, 4ης Αυγούστου, Αστυνομοκρατίας, Παρα-καπιταλισμού και ατελείωτων συγχυσμένων καταστάσεων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή