ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ...





Για ακόμα μια φορά ο Βενιζέλος απέδειξε ότι το μόνο που θέλει είναι να παραμένει να κυβερνά λέγοντας-απειλώντας τον ελληνικό λαό ότι αν αποφευχθούν πρόωρες εκλογές το Μάρτιο, η χώρα θα αλλάξει σελίδα και δεν θα υπάρξουν νέο δάνειο, νέο μνημόνιο και νέα τρόικα εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αλλά για ποιο μνημόνιο άραγε μιλάει; Γιατί οι υπογραφές του σε όλα αυτά τα χρόνια σε τόσα μνημόνια και εντολές της Τρόικας έχουν καταδικάσει την Ελλάδα στην οικονομική "σκλαβιά" για 100 χρόνια.

«Με τη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν ζητούμε προκαταβολή της προεδρικής πλειοψηφίας, αλλά ανατροπή των τεχνητών εντυπώσεων» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής».

Την ίδια στιγμή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε για άλλη μία φορά δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί για τυχοδιωκτισμό με μόνο στόχο την εξουσία. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη λύση για το χρέος ο κ. Βενιζέλος απάντησε: «Προφανώς. Σε σχέση με την αντιπολίτευση, ισχύει το όταν εμείς γυρίζαμε αυτοί πήγαιναν» και νομίζουν ότι έχουν ανακαλύψει την πυρίτιδα».

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr/- See more at: http://ellinasgienniesaidenginesepote.blogspot.gr/2014/10/100-5102014.html#sthash.I0vhiTP2.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.
    ‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!
    *Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009?
    *Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
    «Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?
    *Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. *Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    *Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
    Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΚΑΜΕΝΟΙ'' ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ

    Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε. Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του. Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ‘’ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’’?
    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τώρα μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα»!
    Τα ‘’εβγαλαν όλα’’ στο εξωτερικό οι πατριώτες….
    ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

    «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
    «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
    Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
    Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
    Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
    Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
    Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
    Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ,
    ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ !!!
    Κάθε μέρα που περνά, είναι και μια αποκάλυψη, σε όλα όσα υπέστη ο Γ. Παπανδρέου, από τη επάρατη πολιτική κλίκα, όταν αποφάσισε πως η Ελλάδα πρέπει να σωθεί. Όταν αποφάσισε να μπει μπροστά , πιστεύοντας ότι ο πολιτικός κόσμος της αντιπολίτευσης, θα βοηθούσε, θα συμπαραστεκόταν , θα ακολουθούσε ώστε όλοι οι Έλληνες με μια φωνή σε μια ενιαία μοναδική ιστορική απόφαση να κάνουνε, ότι δεν έγινε στα προηγούμενα χρόνια. Κι όμως όλοι πρόδωσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό του43%, για να του ΚΛΕΨΟΥΝ τη θέση. Αυτός όμως έμεινε ακλόνητος στη θέση του μέχρι που εχθροί και ΒΡΟΥΤΟΙ τον πρόδωσαν και τον ανέτρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ. Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας.ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!
    Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2008. ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!
    ==============================
    ΠΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΘΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    Κύριε Πρωθυπουργέ,κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
    πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
    Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
    ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή