Η άλωση της Αθήνας: Επίσημα 1 στους 6 κατοίκους είναι λάθρο - Ανεπίσημα οι 4 στους 10!
Στοιχεία-σοκ για την πληθυσμιακή αλλοίωση της πρωτεύουσας της Ελλάδας και "καρδιάς" της χώρας, της Αθήνας, αποκαλύπτει επίσημη έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας: Ενας στους έξι κατοίκους της Αθήνας, περίπου το 15% είναι ξένοι εκτός ΕΕ, πρώην λαθρομετανάστες οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα και καταμετρήθηκαν!

Το τραγικό είναι ότι αυτό το ποσοστό προκύπτει από τους επίσημα καταμετρηθέντες ξένους. Δεν περιλαμβάνονται οι ...
λάθρομετανάστες που δεν ήταν δυνατόν να καταμετρηθούν γιατί απλά δεν βρέθηκαν.

Πηγές της ΕΛΑΣ υπολογίζουν ότι για κάθε νόμιμα διαβιούντα πρώην λάθρο που έχει πάρει άδεια παραμονής, αντιστοιχούν άλλοι δύο παράνομοι μετανάστες οι οποίοι απλά δεν καταμετρώνται!

Αρα το ποσοστό των ξένων λαθρομεταναστών που ζουν στην Αθήνα νόμιμα ή παράνομα είναι στην καλύτερη περίπτωση το 45% των κατοίκων της! Οχι ότι και το 15% θα ήταν μικρό νούμερο.

Αυτό το ποσοστό εξηγεί πολλά για την επικράτηση του Γ.Καμίνη στις δημοτικές εκλογές τόσο εφέτος όσο και το 2010, ενώ εφέτος ο δεύτερο ήταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε σε μια Αθήνα δηλαδή που θα ελέγχεται πλήρως από ξένους και βέβαια, όχι Γάαλλους, Βέλγους, Ιταλούς, Ισπανούς κλπ, αλλά από Πακιστανούς, Σύρους ισλαμιστές, Μπαγκλαντεσιανούς, Λίβυους, τυνήσιους, Κονγκολέζους κλπ.

Αλλό ένα ποσοστό 3,3% είναι υπήκοοι από χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που υπάρχει σε όλες τις χώρες τις ΕΕ.

Στην ίδια έρευνα η πρωτεύουσα με το μεγαλύτερο ποσοστό ξένων στον πληθυσμό της είναι το ... Λουξεμβούργο με 63,8%, αλλά όλοι αυτοί είναι Γερμανοί, Γάλλοι, Βέλγοι, Ολλλανδοί κλπ.

Ακολουθούν φυσιολογικά οι Βρυξέλλες με 33,8%, αφού εκεί βρίσκεται και κτυπά η καρδιά της Ευρώπης με σύνθεση αυτού του ποσοστού σχεδόν αποκλειστικά από Ευρωπαίους.

Ακολουθεί η Ρίγα με 26%, οι οποίοι έχουν ρωσικά διαβατήρια, και η Βιέννη με το 20,1% των συνολικά 1,765 εκατομμυρίων του πληθυσμού της, να μην έχει αυστριακή υπηκοότητα, αλλά να αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από Ευρωπαίους υπηκόους.

Σε έξι πρωτεύουσες το ποσοστό των ξένων στο συνολικό πληθυσμό τους είναι κάτω από 5% και συγκεκριμένα στη Βαρσοβία (0,6%), Σόφια (1%), Βίλνιους (1,4%), Μπρατισλάβα (3,1%), Βουδαπέστη (3,3%) και Βαλέτα (4,1%).

Το ερώτημα είναι "Που πάμε;". Γιατί τα κύματα των λάθρο απειλούν να πνίξουν το ελληνικό Γένος και τα κόμματα της Αριστεράς και της κεντροαριστεράς διαγκωνίζονται ποιος θα τους δώσει περισσότερα δικαιώματα και ποιος θα τους κάνει πιο άνετη την διαμονή τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε τις σχετικές θέσεις ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού που αναφέρονται σε άλλη ανάρτηση (διαβάστε σχετικά εδώ) και θα καταλάβετε.

Ηδη οι λάθρο ή οι πρώην λάθρο, αλλοιώνουν εκλογικά αποτελέσματα και εκλέγουν σε εθνικές εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές υποψηφίους οι οποίοι καταψηφίζονται από τους γηγενείς Ελληνες.

Με ξεκίνημα τις εκλογές του 2000, όταν το ποσοστό με το οποίο εξελέγη το ΠΑΣΟΚ ισοδυναμούσε με τον αριθμό των ελληνοποιηθέντων ξένων των προηγούμενων μηνών οι οποίοι ψήφισαν κατά 90% το ΠΑΣΟΚ σε εκείνες τις εκλογές και επικράτησε με διαφορά μόλις 1,1%.

Και το ερώτημα είναι πρέπει να απαντηθεί επειγόντως και οι γηγενίς κάτοικοι θα πρέπει να αντιδράσουν. Οχι κατά των λάθρο, αλλά κατά αυτών που στηρίζουν την έλευση και την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Δεν μπορεί να διατυπώνουν θέσεις ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. οι οποίες είναι ευθέως αντίθετες με την εθνική πληθυσμιακή ομοιογένεια, την συνέχεια του Γένους, την ασφάλεια των Ελλήνων κλπ και να μην υπάρχει π.χ. κατάθεση μηνύσεων και αγωγών. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι...

Κάπως, κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν!
http://www.anti-ntp.net/2014/10/1-6-4-10.html

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

 1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
  ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
  Η Ελλάδα έχει γεμίσει με κάθε καρυδιάς ‘’εξώφερτο’’..καρύδι
  Διαβάστε τα πρώτα ‘’ελληνικά’’ που γράφουν οι λεγόμενοι Έλληνες της χρυσαλητείας που περιλαμβάνει Τατάρους, Κοζάκους, Τσετσένους, Καυκασιανούς και Γεωργιανούς φονιάδες που τους παρουσίασαν ως Έλληνες ομογενείς, δίνοντας τους και τρομερά προνόμια εκτός από συντάξεις, όπως εντελώς τσάμπα ρεύμα, τσάμπα νερό, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, μέχρι και τσάμπα σπίτια!!! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνώριζαν καν μία λέξη στα Ελληνικά ούτε καν γνώριζαν εάν υπάρχει η Ελλάδα!!!!! Είναι λογικό τώρα γιατί οι δημαρχονομάρχες ζούσαν και ΄΄βασίλευαν’’ .Τώρα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί σε όποια γωνιά, σε όποιο προαύλιο σχολείου κι αν κοιτάξεις θα βρεις ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ
  Οι πραγματικοί ελληνικής καταγωγής ήταν ελάχιστοι μιας και δεν είχαν και λόγο να έλθουν στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΩΣΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,
  ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
  Που πήγαν τα 20 ΔΙΣ. του ρώσο-πόντιου Σαββίδη; Ποιος εξαπάτησε τον Πούτιν , με παραμύθια ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ;
  Τελικά ποιος θα έδινε στην Ελλάδα τα 20 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ; Ο Πούτιν ; ΄Η, ο Σαββίδης;
  Γιατί ο Πούτιν του "πήρε το κεφάλι" και μάλιστα σύριζα;
  Έχει "κάποιος" να προσθέσει κάτι και να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου; Διαφορετικά τα ...20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ! του κ. Σαββίδη θα δοθούν στην Κύπρο;

  Τελικά ο Πούτιν είναι ΓΑΤΑ! Άρχισε το ξεδόντιασμα του κ.Σαββίδη με το ΕΞΩΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ από την θέση που ήταν. Βλέπετε ο Πούτιν δεν ήταν βλάκας να μην αντιληφθεί ΤΗΝ " ‘’ΑΓΑΠΗ’’ του κ. Σαββίδη για την Ελλάδα, που προεκλογικά, ΕΦΘΑΝΕ μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ! Και αφού ο Πούτιν ΑΝΤΕΞΕ και κέρδισε τις εκλογές, τώρα αρχίζουν τα Ρωσο-ποντιο-ξεβρακώματα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΓΑΜΟΙ''
  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ!!!
  172 άτομα μπλεγμένα στο κύκλωμα "λευκών" γάμων στη Θεσσαλονίκη- Ανακοίνωση της αστυνομίας
  Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας με όλα τα στοιχεία για την υπόθεση.
  "Εξαρθρώθηκε έπειτα από πολύμηνη συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείτο στην απόκτηση ιθαγένειας πολίτη κράτους – μέλους της Ε.Ε από αλλοδαπούς τρίτων χωρών, μέσω σύναψης εικονικών γάμων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 172 άτομα, μεταξύ των οποίων 7 δικηγόροι,2 μεταφραστές, 2 δημοτικοί και 1 δημόσιος υπάλληλος
  Από τους εμπλεκομένους συνελήφθησαν χθες (22-01-2013) στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κατερίνη, Σέρρες, Κιλκίς, Διδυμότειχο, Καβάλα), 11 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (9 ημεδαποί – 2 αλλοδαποί), μεταξύ των οποίων τα 3 ηγετικά στελέχη, καθώς και 1 δημοτικός και 1 δημόσιος υπάλληλος, ενώ αναζητούνται επιπλέον 5 άτομα. Επίσης, άλλα 4 μέλη της οργάνωσης βρίσκονται εκτός της επικράτειας. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τις, κατά περίπτωση, κατηγορίες της «εγκληματικής οργάνωσης», της «νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα», του νόμου «περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην επικράτεια», της «πλαστογραφίας», της «δωροδοκίας», της «υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης», του νόμου «περί υπεύθυνης δήλωσης» καθώς και των διατάξεων «περί υποχρεώσεων δικηγόρων και συμβολαιογράφων».
  Η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους 18 εμπλεκομένους, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, μεταξύ των οποίων 1 δημοτικός υπάλληλος και 6 δικηγόροι, ενώ εκτός δράσεως της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται επιπλέον (136) άτομα, (68 ημεδαποί – 68 αλλοδαποί), για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης», του νόμου «περί υπεύθυνης δήλωσης» και του νόμου «περί εισόδου διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην επικράτεια».
  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από το 2010, έχοντας ως «ηγετικά στελέχη» 40χρονη αλλοδαπή, 52χρονη ημεδαπή μεσίτρια και 36χρονο ημεδαπό δικηγόρο, ενώ διέθετε ιδιότυπη ιεραρχία, δομή, διαρκή δράση και συνολικό σχεδιασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Προφυλακίστηκε για το κύκλωμα των «λευκών» γάμων,

  υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη Το κύκλωμα είχε βοηθήσει και μέλη της γεωργιανής μαφίας ΣΧΟΛΙΑ (3) ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ Προφυλακίστηκε για το κύκλωμα των «λευκών» γάμων, υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη 82 Στη φυλακή οδηγήθηκε η μεσίτρια και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μάρθα Τσαρτσίδου που εμπλέκεται στο κύκλωμα εικονικών γάμων το οποίο αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η Τσαρτσίδου, η οποία αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, ήταν σύμφωνα με τα στοιχεία, μεταξύ των τριών εγκεφάλων του κυκλώματος που έστηνε εικονικούς γάμους έναντι αμοιβής με στόχο τη νομιμοποίηση αλλοδαπών. Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι λόγω γνωριμιών μεσολάβησε σε δήμους και Περιφέρεια για κάποιες υποθέσεις απόκτησης ιθαγένειας αλλά, όπως είπε, αυτές ήταν νόμιμες. Όπως είπε το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους. Παρόλα αυτά δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που διέταξαν την προφυλάκιση της. Μεταξύ των ατόμων που βοηθήθηκαν μέσω «λευκών» γάμων να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια ήταν και δύο μέλη της γεωργιανής μαφίας. Προφυλακίστηκαν επίσης ως εγκέφαλοι του κυκλώματος 40χρονη Γεωργιανή, γνωστή στο κύκλωμα ως Μαντόνα, ο σύζυγος της και ο αδελφός της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εννέα ιεράρχες κατά της Χρυσής Αυγής

  Ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και των περιστατικών βίας κατά μεταναστών, εκπέμπουν ολοένα και περισσότεροι ιεράρχες της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας, απονομιμοποιώντας εκείνες τις φωνές, κυρίως από το χώρο της ακροδεξιάς, που επιχειρούν να εμφανιστούν...
  ως «υπερασπιστές» της χριστιανικής πίστης την ίδια ώρα που στρέφονται κατά αδύναμων συνανθρώπων μας, όπως οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα.

  • Την αρχή έκανε πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην παράσταση «Corpus Christi», στα οποία συμμετείχαν και στελέχη της «Χρυσής Αυγής». Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, «η Χρυσή Αυγή διώκει τον Χριστό, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα των προσφύγων, των μεταναστών, ακόμα και των παιδιών». «Μαύρη νύχτα είναι στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή», είχε πει.

  • Εν συνεχεία, ο μητροπολίτης κατήγγειλε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από ακροδεξιούς που ενοχλήθηκαν για τη δημόσια παρέμβασή του, καθώς άγνωστοι τηλεφωνούσαν στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου της Σιάτιστας και εξύβριζαν με ακατονόμαστες εκφράσεις τον μητροπολίτη, ζητώντας του να σωπάσει εάν δεν θέλει να υποστεί τις «συνέπειες».

  Ο κ. Παύλος επανήλθε πρόσφατα στο θέμα, τονίζοντας ότι η «Ορθοδοξία» της Χρυσής Αυγής με την πίστη, το βίωμα και την Ορθοδοξία του Ευαγγελίου «είναι ευθέως αντίστροφες και αλληλοαποκλειόμενες». Δηλώσεις κατά του φαινομένων ρατσισμού και βίας κατά μεταναστών, εκπέμπουν άλλοι οκτώ μητροπολίτες με δηλώσεις τους στον «Τύπο της Κυριακής». Επίσης στο «Έθνος της Κυριακής» φιλοξενούνται ανάλογες δηλώσεις των μητροπολιτών Σιατίστης και Μεσσηνίας. Ο ρατσισμός δεν συνάδει με τη διδασκαλία του Χριστού

  • Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος καλεί τα μέλη της Χ.Α. να αφήσουν ήσυχους την Εκκλησία αλλά και τον Χριστό, τονίζοντας πως «η Εκκλησία δεν μπορεί να είναι εναντίον των μεταναστών και των ξένων». «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι κανενός. Ουτε δεξιόστροφο ούτε αριστερόστροφο», προσθέτει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. • Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, τονίζει δεν συμφωνεί με την άποψη ότι μια μερίδα πολιτών μπορεί να υποκαθιστά το κράτος. «Ούτε δέχομαι τις βάναυσες συμπεριφορές απέναντι στους μετανάστες» λέει και υπογραμμίζει πως όταν κάποιοι ακραίοι τον ρώτησαν γιατί ταΐζει τους μετανάστες, τους απάντησε ότι «είναι εντολή του Ευαγγελίου». «Η πίστη ανήκει σε όλο το γένος των Ελλήνων», καταλήγει.

  • Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος αναφέρει πως «ο Χριστός δεν διαχώριζε ανάλογα με το χρώμα, το φύλο, την εθνικότητα ή την θρησκεία». «Δεν μπορούμε να ρίχνουμε τους μετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας στον Καιάδα», επισημαίνει και ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, και τονίζει ότι «δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους ξένους σαν είναι κτήνη. Άνθρωποι είναι ανεξάρτητα των πιστεύω τους».

  • «Η Εκκλησία είναι κατά του ρατσισμού και της βίας» δηλώνει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος. «Είμαστε υπέρ της αγάπης, της πίστης και της ενότητας της κοινωνίας», προσθέτει και υπογραμμίζει πως «αρμόδια αρχή για την λαθρομετανάστευση είναι μόνο το ίδιο το κράτος και η Πολιτεία».

  • «Όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μας» σημειώνει και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος, τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τα κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή, που δεν ασπάζονται την χριστιανική πίστη. «Πρέπει να φερόμεθα ως Χριστιανοί. Τα άκρα δεν ωφελούν» δηλώνει και υπογραμμίζει πως με το να βρίσκονται οι μετανάστες «στο δρόμο ή να ζουν σε άθλιες συνθήκες σε σπίτια-τρώγλες, τους καταδικάζουν».


  • Λιγότερη φασαρία για τη Χ.Α.και περισσότερη δουλειά, ζητά ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, τονίζοντας ότι «είμαστε όλοι παιδιά του Θεού» και κάνοντας λόγο για διαφήμιση της Χ.Α. από τα ΜΜΕ.

  • Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος» διερωτάται από πότε «οι αρχαιολάτρες και οι δωδεκαθεϊστές έγιναν ομολογητές και προασπιστές της πίστης του Χριστού; Πώς είναι δυνατόν να συνδυάζουν τη βία με το Σταυρό;» Αναφερόμενος για τα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο», τονίζει πως «η συγκεκριμένη αντίδραση ήταν η μεγάλη ευκαιρία για να εκδηλωθεί η ακραία αυτή πολιτικο-θρησκευτική διαπλοκή, η οποία φαίνεται ότι κυοφορείτο στα σπλάγχνα της ελληνικής κοινωνίας από καιρό». «Βρήκαν λοιπόν την "μεγάλη ευκαιρία" για να φανερώσουν το διπλό προσωπείο τους, το πολυεπίπεδο δηλαδή φαινόμενο του "συνδρόμου της Βαϊμάρης"», σημειώνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ…
  Να ! τι έκαναν και τους έβαλαν φυλακή?
  Δηλαδή, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής ορδής ,τώρα θα πάνε φυλακή?
  Για ποιο λόγο κατηγορούνται?
  Κατηγορούνται ως μέλη, μιας εγκληματικής οργάνωσης , η οποία προέβη σε δολοφονίες, ληστείες, εκβιασμούς ,κλοπές, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, εκτέλεση συμβολαίων, τραμπουκισμούς, προστασίες, προετοιμασίες για εκνομες αντισυνταγματικές ενέργειες και τόσα ακόμη.
  *Είναι ψέμμα ότι σκότωσαν τόσους ανθρώπους?
  *Είναι ψέμα ότι κατέστρεψαν τόσες περιουσίες?
  Είναι ψέμα ότι όσες πέτρες υπάρχουν τόσες είναι και οι παρανομίες τους?
  *Σε ποια υπόθεση τους ‘’κατηγόρησαν’’ …Άδικα?
  Σε ποιο έγκλημα η οργάνωση ήταν απούσα?
  **[[Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω, καταθέτει ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!]] που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.
  **Τον σκότωσα γιατί πήγε να με κλέψει στα ναρκωτικά, δηλώνει ο Πηρυνάρχης Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, κατακρεουργώντας και τσιμεντώνοντας τον εικοσαετή ΡΟΥΜΑΝΟ, που δούλευε στο Κατάστημα του πατέρα τους.
  **Τον σφάξαμε γιατί ‘’βρέθηκε μπροστά μας’’ δηλώνουν οι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με κατηγορουμένους τους Διονύσιο Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3082/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
  ** Σκότωσε τη Φαίη ο χρυσοδολοφόνος …εραστής με μπουνιές και κλωτσιές, για να δείξει πως είναι άντρας ο κουραδόμπεης.
  **β) απόπειρα ανθρωποκτονίας με κατηγορούμενο τον Κωνσταντίνο Κοντόμου, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3643/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
  γ) απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεσος συνέργεια στην προαναφερομένη πράξη με κατηγορουμένους τους Γεώργιο Αποστολόπουλο και Αλέξανδρο Χατζηπαυλίδη (έχει περαιωθεί η κυρία ανάκριση),
  δ) ληστεία απο κοινού με κατηγορουμένους τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Αγγελο Γεωργόπουλο (Α.Β.Μ. Φ 2013/2077/16.9.2013),
  ε) ληστεία απο κοινού κλπ με κατηγορουμένους τους Νικόλαο Βόσσο κλπ (Α.Β.Μ.Φ. 2011/4558 – ΕΓ46 – 12/5),
  στ) έκρηξη κλπ με κατηγορουμένους τους Χρήστο Κιουμουρτζούγλου κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικείου Βόλου – Α.Β.Μ. Η/13 – 98),
  ζ) παραβάσεις σχετικώς με τις εκρηκτικές ύλες με κατηγορουμένους τους Ζήνωνα Μανθογιάννη κλπ (Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου – Α.Β.Μ. Η/12 -663),
  η) βαρεία σκοπουμένη σωματική βλάβη με κατηγορουμένους τους Αναστάσιο Πανταζή κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς – Α.Β.Μ. Φ 2012/979),
  θ) απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά συρροή με κατηγορουμένους τους Βασίλειο Σιατούνη κλπ, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια της υπ' αριθ. 30481/3.5.2011 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και
  ι) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Γεώργιο Ρουπακιά,
  πέραν δε τούτων σε πληθώρα περιπτώσεων (μη εισέτι επακριβώς διαγνωσθεισών κατά την Ανάκριση) μέλη της οργανώσεως αναθέτουν την πώληση σε αλλοδαπούς διαφόρων ειδών και λαμβάνουν το μέγιστο μέρος των κερδών, παρέχοντες σε αυτούς “προστασία” (κατά παράβαση του άρθρου 385 παρ. 1 περ. α' και β' ΠΚ), εκμεταλλευόμενοι με σκοπό το κέρδος την ανάγκη των μεταναστών για ασφάλεια.
  Ηδη κατά τη διεξαγωγή εκ μέρους μας ανάκριση έχουν προκύψει νέα στοιχεία (άγνωστα κατά την προηγηθείσα προκαταρκτική εξέταση), τα οποία, κατα την άποψη μας, ενισχύουν το κατηγορητήριο και παρέχουν έναυσμα για εντατικοποίηση των ερευνών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή