Αποκάλυψη βόμβα του Γ. Τράγκα – Εφάπαξ φόρο περιουσίας θέλουν οι Γερμανοί (video)



Σε μια αποκάλυψη βόμβα προέβη ο Γιώργος Τράγκας στην πρεμιέρα της εβδομαδιαίες του εκπομπής «Απαγορευμένη Ζώνη» στο ExtraChannel.



Ο Γιώργος Τράγκας έφερε στο φως της δημοσιότητας έκθεση – σοκ της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bundesbank η οποία προτείνει ως εργαλείο αντιμετώπισης οικονομικών κρίσεων στα κράτη-μέλη της ΕΕ την επιβολή εφάπαξ φόρου περιουσίας έτσι ώστε μεταξύ άλλων να μην υπάρχουν τα συνεχόμενα πακέτα στήριξης!


Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας στην «Απαγορευμένη Ζώνη» και πώς σχετίζονται όλα αυτά με την ελληνική πραγματικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
    Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
    ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
    Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
    Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σεπτέμβριο η δίκη του Γ. Τράγκα για ανακριβές «πόθεν έσχες»
      ================================

      Ελέγχεται και για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων άνω των 10 εκατ. ευρώ
      Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες σε βαθμό πλημμελήματος θα καθίσει στις αρχές Σεπτεμβρίου ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

      Ωστόσο ο Γ. Τράγκας έχει μια ακόμη εκκρεμότητα με τη δικαιοσύνη ενώπιον της 16ης ειδικής ανακρίτριας η οποία τον ελέγχει και για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων η οποία φέρεται να ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

      Ο δημοσιογράφος, πάντως, αναφερόμενος στο θέμα έχει υποστηρίξει ότι «είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται».

      Διαγραφή
  2. ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
    Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
    Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
    Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
    Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
    Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
    Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
    Η δεξιά του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
    Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
    Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
    Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
    Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
    Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
    Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

    Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος και εκμετάλλευση, γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
    Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
    Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
    Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής γνώριζε για το δάνειο Φιλιππίδη σε Κοντομηνά τον Οκτώβριο του 2008;

    Αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους "Κλουζώ", γιατί υποψιαζόμαστε ότι το σύστημα προστασίας Καραμανλή ίσως επιχειρήσει να χρεώσει στον Κοντομηνά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή με το δάνειο, κίνηση που θα ενταχθεί στην ευρύτερη προσπάθεια "αγιοποίησης" του Καραμανλή, σε συνέχεια πάντα του σχεδίου δολοφονίας, των υποκλοπών, των Ρώσων, των "Δεκεμβριανών" κλπ κλπ.

    Μάλιστα θα προσπαθήσουν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο Κοντομηνάς "εριξε" τον Καραμανλή για ένα σκάνδαλο που τελικά δεν υπήρχε, όπου, αφού πήρε το δάνειο, ο τηλεοπτικός του σταθμός "σιώπησε".

    Με άλλα λόγια, ίσως αποδώσουν στον Κοντομηνά τον χαρακτήρα του "εκβιαστή" και του Καραμανλή του "εκβιαζομένου", ειδικά από τη στιγμή που και ο Βαξεβάνης (ο πρώτος που είχε ανακινήσει την υπόθεση από το "Κουτί της Πανδώρας") καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμηση στον περιβόητο Εφραίμ, μόλις πριν από ένα μήνα, με την απόφαση 6148 της 6ης Δεκεμβρίου 2013.
    Άρα κανένα σκάνδαλο, ο Κοντομηνάς εκβιαστής, ο Βαξεβάνης συκοφάντης και ο Καραμανλής στο θρόνο του.

    Από τα έως τώρα ημερομηνιακά γεγονότα όμως, μας επιτρέπεται να αναδείξουμε και μια άλλη πτυχή:
    Ας εξεταστεί από την δικαιοσύνη, μήπως υπήρξε παρέμβαση του Μαξίμου και του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού στον Φιλιππίδη, με την εντολή να κάνει μια δανειακή διευκόλυνση στον Κοντομηνά.

    Και αφού στη ΝΔ δεν το θεωρούσαν σκάνδαλο, γιατί ο ίδιος ο Καραμανλής αναγκάστηκε όχι μόνο να αντικαταστήσει τότε το Ρουσόπουλο, αλλά και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη;

    Μήπως ο ίδιος το θέμα το χε από πριν "λήξει" με τη συγκρότηση εξεταστικής και την παραίτηση Ρουσόπουλου, κάτι που τελικά οδήγησε και στη "λεβέντικη" ανάληψη πολιτικών ευθυνών τον Δεκέμβρη του 2008, έχοντας μάλιστα στο τσεπάκι του και το πόρισμα (15 Δεκεμβρίου 2008) της ίδιας της επιτροπής, που έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες και πλημμελή εποπτεία των εμπλεκομένων Υπουργών;

    Και αν ο Κοντομηνάς είναι εκβιαστής, ο Βαξεβάνης "συκοφάντης" και ο Καραμανλής άγιος, γιατί ο τελευταίος έσπευσε να κλείσει τη Βουλή τον Μάιο του 2009, απόφαση που οδήγησε και στην παραγραφή των όποιων ποινικών ευθυνών των διατελέσαντων υπουργών;
    Δείτε το βίντεο παραδοχής πολιτικών ευθυνών από τον ίδιο τον Καραμανλή:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΙ , ΠΑΡΤΙ , ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
    1. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΟ 2009 ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ 2014.
    Πίστευε ποτέ κανείς, ότι η Ελλάδα μας η πατρίδα μας που το 2004 μιλούσε όλος ο κόσμος για αυτήν, ότι λίγα χρόνια αργότερα θα χρεοκοπούσε? (χρέος 100%, έλλειμμα 2,3%). Τι ακριβώς μεσολάβησε και χάθηκε μαζί με το όνειρο και όλη η οικονομική μας υποδομή, και γεμίσαμε φτώχεια και ανεργία? Η κυβέρνηση Καραμανλή με πρωτόγνωρη και ΥΠΟΠΤΗ αδράνεια, οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στη κόλαση . Που ήταν Καραμανλής και Σαμαράς που έκλειναν τα μάτια και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε , αλλά επί πλέον έκαναν και εκατοντάδες χιλιάδες άχρηστες και περιττές πλην όμως καθαρά κομματικές προσλήψεις .΄ Ηθελαν να χρεοκοπήσουμε ΄η ήθελαν να ‘’χρεοκοπήσουν’’ τον Παπανδρέου που θα γινόταν πρωθυπουργός? Και αφού ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΤΟΝ ΑΝΕΝΤΡΕΨΑΝ όταν συνεργάστηκαν ΞΕΝΟΙ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.
    Αυτή η προδοτική ενέργεια δεν θα τύχει της αντίστοιχης πολιτικής και δικαστικής έρευνας και τιμωρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που υπάρχει ο Γιώργος Τράγκας

    Τι είναι ένα έθνος χωρίς ιστορική μνήμη; Δεν χρειάζεται να μάθουμε, γιατί ευτυχώς έχουμε τον Γιώργο Τράγκα.

    Έχουμε ξεχάσει ως έθνος την συστηματική διάλυση της χώρας από τις κατοχικές δυνάμεις του Άξονα τα τελευταία 38 χρόνια. Γιατί το σχέδιο μπορεί να έχει φτάσει στην αποκορύφωση του τώρα, αλλά η συνωμοσία για την υπερχρέωση της χώρας, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και των αρχαιοτήτων, είναι σε ισχύ εδώ και πολλές δεκαετίες.


    Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής είχαν επιτάξει τα τρακτέρ να κλείνουν τους δρόμους εφαρμόζοντας το στρατιωτικό δόγμα «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά».

    Ή όταν οι δυνάμεις κατοχής έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα το 2008 ως αντίποινα για πράξεις αντιστασιακής φύσεως.

    Θυμάστε ακόμα όταν με κρυφές κάμερες σε εκλογικά τμήματα είχε αποκαλυφθεί το πως αξιωματικοί των Ες-Ες επέβαλαν σε συνταξιούχους να σταυρώνουν την Λούκα Κατσέλη.

    Και δεν ήταν την δεκαετία του 80 που ως χώρα πληρώσαμε το μεγαλύτερο σε ποσοστό του ΑΕΠ ποσό για τόκους του δημόσιου χρέους από τις γνωστές κυβερνήσεις των Γερμανοτσολιάδων.

    Εγώ το θυμάμαι σαν να ήταν τώρα, όταν γερμανικά καμιόνια περικύκλωσαν μια πλατεία, μάζεψαν σε χρόνο ρεκόρ τον κόσμο που ανέμελα έκανε την βόλτα του, και γρήγορα για τα γραφεία βουλευτών όπου έγιναν μαζικοί διορισμοί. Σκηνές ενός δημοσιονομικού ολοκαυτώματος που δεν θα μπορέσω να ξεχάσω ποτέ.

    Μέσα σε αυτές τις καταστάσεις γαλουχήθηκε και ο εθνικός μας ήρωας Γιώργος Τράγκας. Στην αρχή πέρασε πολύ δύσκολα. Ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Χώρα της Κυριακής» είχε αναγκασθεί να εισπράξει από το κράτος 1,8 εκ. ευρώ για διαφήμιση ενώ η εφημερίδα του πούλαγε μόλις 2.400 φύλλα. Δεν το ήθελε, αλλά αναγκάσθηκε.

    Μετά από πολλούς παρόμοιους εξαναγκασμούς και πιέσεις, υποχρεώθηκε να αγοράσει ένα κρησφύγετο στις Κάννες.

    Θέλεις να παίρνεις εκατομμύρια ευρώ από κρατική διαφήμιση επιβαρύνοντας την πατρίδα σου και τις μελλοντικές γενιές με περισσότερο χρέος και εξάρτηση από τις δυνάμεις του Άξονα; Δεν θέλεις, αλλά τι κάνεις όταν τα Ες-Ες έχουν το περίστροφο στραμμένο πάνω σου;

    (Παρεμπιπτόντως, το Ες-Ες (SS) προέρχεται από το Σόιμπλε-Σόιμπλε)

    Ως άνθρωπος υποχωρείς μπροστά στον κίνδυνο, κάνεις την καρδιά σου πέτρα, απλώνεις το περήφανο και πατριωτικό σου χέρι και αρπάζεις τα λεφτά.

    Αλλά τώρα είναι η στιγμή την εθνικής ανάτασης, και ο εθνικός μας ήρωας, διανοητής και ιστορικός έχει σηκώσει την σημαία της επανάστασης. Ζήτω το Έθνος, και ζήτω ο Τράγκας που είναι το έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή