ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ "ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ !!!





Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!
Στις ανασκαφές, λοιπόν, που έγιναν αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στο 350 π.Χ., γεμάτο όμως με το ελληνικότατο σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού. Και προκειμένου «να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι ναζί» (όπως επί λέξει είπε ένας αρχισάπιος…), η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα ξεφωνημένα ΜΜΕ της (ψοφοδεξιά κι αριστερά…) έκαναν γαργάρα τις αποκαλύψεις της αρχαιολογικής σκαπάνης!


Σπάμε την άθλια συνωμοσία σιωπής των ξεπουλημένων γραικύλων και σας παρουσιάζουμε σήμερα με ξεχωριστή υπερηφάνεια τα απαγορευμένα ελληνοπρεπή ευρήματα:





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ





Πηγή

http://www.anoixtomialos.gr/2014/09/blog-post_78.html

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ξεχείλισε ο βούρκος του φασισμού και βγήκε στους δρόμους,
    βρωμίζοντας , σκοτώνοντας και αλληλοσκοτώνοντας
    Σφάζουν σαν τραγιά, τα τραγιά τους Έλληνες, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου κόσμου, χωρίς να νοιάζονται για ιδιαίτερες προφυλάξεις. Η ομάδα παραπληροφόρησης, παρεμπόδισης, αποκλεισμού και σίγουρης διαφυγής του εγκληματία, έχει λάβει θέσεις από νωρίς.
    Σκοτώνουν τις γυναίκες τα ζώα, που τους αντιστέκονται, σκοτώνουν οι άνανδροι τους μετανάστες όταν τους βρίσκουν μόνους τους, και παίζουν με τη φωτιά που μπορεί να μας κάψει, εκτελούν συμβόλαια και κτυπούν αλύπητα και άνανδρα κάθε αντίπαλο.
    Σκοτώνουν οι φονιάδες την εικόνα της Ελλάδας, της Δημοκρατίας , της προσπάθειας των Ελλήνων να ευημερήσουν και να μην υποκύψουν
    Διακόσια (200)και πλέον άτομα διακομίστηκαν τραυματισμένα, ΜΟΝΟ στο Νοσοκομείο Νίκαιας, τα τελευταία δύο χρόνια. Κι όμως οι ..λεγόμενοι δημοσιογράφοι είτε εκόντες είτε άκοντες το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ !!!
    Όμως από σήμερα ΟΛΑ ! άλλαξαν. Ο..τσαμπουκάς χρυσαλήτης, τρέχει και δεν φτάνει. Χάσανε τη μαγκιά και μαζί το’’τουπέ’’
    Σήμερα, μετά τη δολοφονία από ‘’αγνώστους’’(;) των δύο χρυσαλητών, άλλαξε ο κύκλος της ζωής. Άλλαξε ο τρόπος σκέψης και απόφασης των μπράβων της νύχτας, των φονιάδων των λαϊκών ονείρων. Και πάλι κρίμα που σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ‘’εκτελώντας πληρωμένες εντολές’’ !!!
    Από σήμερα, οι χρυσαλήτες σε όλη την Ελλάδα, τουλάχιστον αυτοί που ξέρουν και από προβοκάτσια, θα περπατάνε στο δρόμο ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.
    Ο Χάρος, που μέχρι πρό τινος ήταν ο μεταφορέας των δολοφονηθέντων θυμάτων, άρχισε να τους ‘’γλυκοκοιτάζει’’.
    Ήδη η λίστα άρχισε να μετρά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΟΖΩΝ…

    Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει, υπάρχει κανείς που αμφισβητεί τα γεγονότα ότι, οι χειρότερες μέρες που ζούμε σήμερα, μετά το 1950 οφείλονται στη διεφθαρμένη αντίληψη και συνείδηση ορισμένων κατ΄επίφαση αυτοαποκαλούμενων Ελλήνων πολιτικών?
    Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί το γεγονός ότι από το 2004 μέχρι το 2009 , η κυβέρνηση και η κλίκα Καραμανλή ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα και κατέστρεψαν τα όνειρα και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς νέων ανθρώπων που βλέπουν και ζούν σήμερα, τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους ?
    Υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει το σάπιο και διεφθαρμένο παρελθόν και ανήθικο υπόβαθρο του πολιτικάντη νεοεφιάλτη Αντώνη Σαμαρά?
    Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει ότι η προδοσία, η ανατροπή της κυβέρνησης του Πασοκ, ήταν αποτέλεσμα της προετοιμασμένης ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ‘’κλίκας Βενιζέλου» και των ‘’αφανών’’ αλλά γνωστών σε όλους νταβατζήδες του ντόπιου και ξένου πολιτικού κατεστημένου?
    Επί τέλους ας δούμε και λίγο την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την επιδιωκόμενη φανταστική ‘’ευημερία’’ του Αντώνη και του Βαγγέλη.
    Σήμερα λογικά, θα πρέπει να σκεπτόμαστε πόσο καλλίτερα θα είμαστε όλοι και πόσες ελπίδες εργασίας θα είχαν τα παιδιά μας , αν η προδοσία των ντόπιων και των ξένων …Μπαρόζων, δεν έβαζε φρένο στα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αναγνώρισης και βαθμού αποτελεσματικότητας?
    ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ την νόμιμη κυβέρνηση του 43%, ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ανέτρεψαν το οικονομικό πρόγραμμα σωτηρίας και ΕΠΕΒΑΛΑΝ εγκληματικά φορολογικά μέτρα, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ την Ελλάδα και μας οδηγούν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και στη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !

    ΣΧΟΛΙΟ: Λένε πολλοί κακόβουλοι, ότι ο Παπανδρέου μας οδήγησε στο μνημόνιο και μας κατέστρεψε, εκτελώντας εντολές και σχεδιαγράμματα.
    Αν όντως ήταν έτσι, γιατί τον άλλαξαν, τον πρόδωσαν, τον συκοφάντησαν και έφεραν τους ’’άλλους’’ που μας οδηγούν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??
    Ποιο ήταν το κέρδος της προσπάθειας Παπανδρέου να αγωνιστεί ώστε να μη χρεοκοπήσουμε και να μη πτωχεύσουμε?
    Που ήταν όλοι , όταν μόνος του ‘’όργωνε’’ τη γη να μας σώσει?
    Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ τόσο για τον αγώνα του ,όσο και για τις επιλογές του..
    ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΝΑΖΙ

    Μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, θα μπορούσαμε να δεχτούμε αυτή την οργανωμένη απειλή εναντίον της πατρίδας μας από τις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος του μαυροκόκκινου φασισμού.
    Μία ομάδα ανωφελών ατόμων του υποκόσμου και της παρακμής, να ‘’παρουσιάζεται’’ από ορισμένα πληρωμένα φερέφωνα κατασκευάσματα, ως εναλλακτική λύση μιας αποτυχημένης και αδιάφορης διακυβέρνησης, έτσι όπως ιχνογραφείται η πολιτική πορεία της χώρας τα τελευταία χρόνια.
    Είναι έτσι όμως τα πράγματα ΄η, είναι χειρότερα; Ποιοι θέλουν και προγραμματισμένα επιδιώκουν τη διάλυση και την αποσυναρμολόγηση των ηθικών και εθνικών μας αντιστάσεων; Πόσα χρόνια υπονομεύουν την πατρίδα μας σε κάθε παραγωγική της προσπάθεια, σε κάθε απόπειρα ανεξαρτητοποίησής της;
    Τι ακριβώς θέλουν από την Ελλάδα τα διεθνή κέντρα των ρατσιστικών ορδών; Θέλουν τη διάλυση της έννομης τάξης, την ανεξέλεγκτη και εν πολλοίς οχλώδη και ομιχλώδη συμμετοχή του πλήθους , που κατάλληλα ποδηγετημένου μπορεί να τους ‘’χαρίσει τη νίκη’’ .
    Πως μπορούν να το επιτύχουν; Μόνο οργανώνοντας, πληρώνοντας και εξαγοράζοντας την ασυνειδησία των εμπόρων του αίματος και του θανάτου.
    Σκοπός τους είναι η καταστροφή και η υπονόμευση κάθε προσπάθειας που γίνεται να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης. Ξέρουν ότι η αποτυχία και η πτώχευση της πατρίδας μας θα τους εξασφαλίσει ‘’αιώνια’’ ξενοιασιά και προστασία.
    Ξεπουλάνε την πατρίδα μας, όπως έκαναν και οι γερμανοτσολιάδες πατεράδες τους. Μεγάλωσαν και ΄‘ανδρώθηκαν ’’ στη προδοσία και στο χαφιεδισμό. Συνεχίζουν αυτό που έμαθαν , αυτό που είναι !
    Ποιος λοιπόν ‘’εν ονόματι’’ των προβλημάτων που έχουν πολλές χώρες, θα ενδώσουν ξεπουλώντας την πατρίδα μας , την ιστορία μας, το αίμα των προγόνων μας, τα παιδιά μας, μόνο και μόνο πέφτοντας στην παγίδα των αδίστακτων δολοφόνων, των αγράμματων νεορουφιάνων της χρυσαλητείας;
    Καταστρέφουν κάθε προσπάθεια που γίνεται για μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες που ζούμε. Και αυτό ΔΕΝ το θέλουν με τίποτε. Ξέρουν ότι δημοκρατία σημαίνει ελευθερία, ισονομία, και ευνομία. Γι αυτό συνέχεια βρίζουν την δημοκρατία και την βουλή. Γι αυτούς όλοι είμαστε κλέφτες, όμως ξεχνάνε τι δουλειές κάνανε πριν αποφασίσουν ‘’κάποιοι’’ να διαλύσουν την πατρίδα μας. Θυμάσαι τι λέγαμε για τους μπράβους, τους φονιάδες, του ανθρώπους που πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά μας και έξω από τα σχολεία;
    Θυμάσαι τι λέγαμε και τι λέμε για τους μπουρδολόγους , τους άχρηστους και άνεργους πολιτικούς κοπρίτες, τους αγράμματους που τόσα χρόνια τους πληρώνουμε για να κάνουνε πολύμηνες διακοπές κάθε χρόνο σε βάρος μας, να δηλώνουν..άποροι και πολύτεκνοι και να γα@@@ουν μαζί με τις αγε@@@@δες τους και τους φτωχούς και εργαζόμενους Έλληνες.
    Αυτοί οι πολιτικοί εγκληματίες και όχι μόνον, ξένα όργανα ντροπής και προσβολής για την ύπαρξή τους, επιχειρούν να διαλύσουν την Ελλάδα μήπως και ‘’κλέψουν’’ καμιά ψήφο, σαν τα τσακάλια της ερήμου. Περιμένουν πως και πώς να πτωχεύσουμε και να γυρίσουμε στη δραχμή, ώστε να αγοράσουν με τα βρώμικα μαύρα χρήματα που διαθέτουν και πληρώνονται και από τα διεθνή κέντρα φασισμού, την Ελλάδα για ένα πιάτο φακές…
    Συμπατριώτη Έλληνα, σκέψου τα παιδιά σου και διώξε μακριά τους χρυσοφονιάδες και τους άχρηστους φασιστολάγνους- μπουρδολόγους αφού και οι δύο αποτελούν εθνική μομφή και εθνική προσβολή.
    Εξ άλλου, εσύ ξέρεις και διαβάζεις και γράφεις . Είναι δυνατόν αγράμματοι , αστοιχείωτοι και παλιάνθρωποι να σου λένε ότι αυτοί θα μας σώσουν;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. An ontws aytes oi fwtografies pou Blepoumai einai alitheines, tote ayto simenei oti o xitler mountarepse tin istoria, (oloi kseroun to pathos pou eixe gia tin areia fyli, gia tin elliniki arxitektoniki.etsi loipon metetrepse to pathos tou gi ayta ta dyo pragmata ws ethosimo ton nazi.) Megali aseBeia kai ntropi.an ontws yparxei to symBolo ayto stis anaskafes, tote agylotos stayros kai nazismos einai dyo teleiws diaforetika pragmata, ma teleiws diafwretika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή