ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ…







Άσε να λένε, παλικαρόπουλε, οι επικριτές σου!

Εμείς ακούσαμε χθες με τα ίδια μας τ’ αυτιά την ίδια την καγκελάριο να λέει: ”.. πολλοί τουρίστες Γερμανοί πηγαίνουν με χαρά στην Ελλάδα..”



Συγκλονιστήκαμε!

Συθέμελα! Και πατόκορφα!

Αν δεν είναι αυτό στήριξη της πολιτικής σου, και έκφραση ευαρέσκειας,

..τότε τί είναι;

Τί θα μπορούσε να είναι;



Μετά από τέτοιο θρίαμβο είμαστε βέβαιοι ότι από σήμερα κιόλας θ’ αρχίσεις τις φορολογικές ελαφρύνσεις και παροχές!

Και δεν εννοούμε βέβαια μόνον εκείνη την ήδη εξαγγελθείσα μείωση κατά 30% στον ανεβασμένο κατά 450% φόρο πετρελαίου θέρμανσης,

..που θα προκαλέσει την συντριπτική μείωση κατα 12 λεπτά την τιμή του καυσίμου, και θα βάλει φωτιά σε καυστήρες, σόμπες, και μπορεί και στα τόπια,



..παρά εννοούμε πως θα μπορέσεις στα σίγουρα να βάλεις τους γίγαντες οικονομολόγους που σε περιτριγυρίζουν, να ξαναρίξουν μιά ματιά σε κείνον τον ΕΝΦΙΑ,

..θα μπορέσεις να μειώσεις την προκαταβολή φόρου απ’ το 50% στο 48%,

..θα δυνηθείς να ξαναδώσεις τον 13ο και 14ο μισθό τουλάχιστον στους έρμους τους συνταξιούχους του δημοσίου,

..θα κάνεις πραγματικότητα το όνειρο της πολιτικής σου καριέρας, να μειώσεις τον ΦΠΑ εστίασης,

..θα σταματήσεις τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας,

..θα δημιουργήσεις νέες θέσεις εργασίας, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,

..θα δώσεις την δυνατότητα 100 δόσεων για χρέη -πλαστά και άλλα- προς την εφορία!



Και αυτά για αρχή!

Γιατί στη συνέχεια θα σταματήσεις να λες ψέματα παντού, πάντα, και για τα πάντα,

..θα σταματήσεις να γέρνεις σαν υποβρύχιο, από μαγκιά, όταν απευθύνεσαι σε πολιτικούς σου αντιπάλους,

..θα ξεκινήσεις την αποχουντοποίηση μέσα στο κόμμα σου, φεύγοντας πρώτος εσύ!



Όλα αυτά, κι άλλα τόσα, περιμένουμε να δούμε εμείς οι καλόπιστοι υποστηρικτές σου, μετά τον χθεσινό σου θρίαμβο!

Τα υπόλοιπα θα σου τα στείλουμε γραπτώς μετά τις εκλογές..

Στο σπίτι!..

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ “http://mandatoforos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_24.html

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

http://www.makeleio.gr/?p=171764

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. “Οι εντιμότατοι φίλοι του Νικολά Σαρκοζί.

    Των ΒΑΣ. ΣΙΟΥΤΗ, Ν. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Τι κοινό έχουν ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων και οι βουλευτές της Ν.Δ., Χρ. Ζώης (μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών; Είναι και οι τέσσερις ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy).

    Η σχέση Σαρκοζί-Ντασό είναι μια κλασική ιστορία παράλληλων σχέσεων: Ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί. Τόσο στενός, μάλιστα, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

    Στην οικογένεια ανήκει και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro», η οποία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές δούλεψε εναντίον μιας νέας υποψηφιότητας του Σιράκ, προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για τον Νικολά.

    **Ο Α. Λερουά, διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα και πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του Σαρκοζί, έχει άλλη άποψη: «Πρόκειται, για μία συναρπαστική προσωπικότητα. Εμένα μου αρέσει που δεν μιλάει σαν πολιτικός. Δεν μασάει τα λόγια του».

    – Είστε όμως πρόεδρος στον Σύλλογο Φίλων Σαρκοζί και ταυτόχρονα διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ενός τύπου ασυμβίβαστο ανάμεσα στις δύο αυτές θέσεις;

    «Η “Ντασό” είναι μια ιδιωτική κι όχι κρατική εταιρεία. Είμαστε στο έτος 2007, και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του. Έχω, άλλωστε, συνεργάτες που είναι σοσιαλιστές. Είμαστε μια εταιρεία με διεθνή παρουσία, αλλά πλέον δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στα αεροσκάφη τύπου Φάλκον…», είναι η απάντησή του.

    **Εκτός από τα «Φάλκον», βέβαια, ο όμιλος παράγει και τα μαχητικά «Ραφάλ», για τα οποία ασκείται έντονο πρέσινγκ στην ελληνική κυβέρνηση. Πέρυσι μάλιστα ο υπουργός Άμυνας είχε συναντήσει τη γαλλίδα ομόλογό του, Αλιό Μαρί, συνοδεία του βουλευτή Χρ. Ζώη. Η εφημερίδα «Φιγκαρό» ήταν εκείνη που έσπευσε τότε να γράψει ότι θέμα της συνάντησής τους ήταν η ενδεχόμενη αγορά των γαλλικών μαχητικών.

    **Σε επικοινωνία της «Κ.Ε.» με τον Χρ. Ζώη, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο κλαμπ Φίλων του Σαρκοζί, αρνήθηκε όμως ότι γνωρίζει τον Ανρί Λερουά: «Μπήκα στο κλαμπ μόνο επειδή είμαι πρόεδρος της ελληνογαλλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας».

    Ο ίδιος ο διευθυντής της «Ντασό», ωστόσο, μιλώντας στην «Κ.Ε.» τον διαψεύδει: Δηλώνει ότι γνωρίζει τον βουλευτή της Ν.Δ. καθώς αμφότεροι ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

    * Συμπέρασμα. Αν την επόμενη Κυριακή στη Γαλλία επικρατήσει ο δεξιός υποψήφιος κάποιοι φίλοι του στην Αθήνα θα πανηγυρίσουν περισσότερο από αρκετούς Γαλάτες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Έλληνα ,ούτε διακοπές ούτε μέλλον. Φρόντισε ο άθλιος Μπουχέσας.

    Όταν εσύ έλληνα δεν μπορείς να πας, όπως άλλοτε διακοπές να ξεκουραστείς και να χαρούν τα παιδιά σου, γιατί η κλίκα Καραμανλή ΔΙΕΛΥΣΕ τα πάντα, κάποιοι ‘’άλλοι’’ θα κάνουν διακοπές απεριόριστες και προ-πληρωμένες από σένα και μάλιστα πολυτελείας και φοροδιαφυγής.
    *Που θα κάνει διακοπές ο Πάνος?
    ΜΑΑΑΑ! στο ''κοινόχρηστο'' αγροτοξενοδοχείο που κτίστηκε από τη ''μαμά'', με χρήματα των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ?Μόνο που τώρα Η ΕΠΑΥΛΗ της απάτης δεν…νοικιάζει δωμάτια , αφού τα έχει ‘’κλείσει’’ ΟΛΑ ο Πάνος !

    *Και με ποιο κότερο θα πηγαίνει βόλτα τους …γλάρους του?
    Μα , με το κότερο του μπαμπά του , που δεν ήταν του μπαμπά του, αλλά της ΟΦΣΟΡ από το 1992 !!! και το ''δάνειζε'' στον Πάνο, να πηγαίνει βόλτες στο Αιγαίο, για να ''ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ'' οι μετανάστες και να προτιμούν άλλα κότερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΑΛ@@@@ΚΙΑΣ
    Το συμπέρασμα τελικά, είναι ότι ο Πάνος, είναι ο μοναδικός και ασυναγώνστος στρεψοδίκης, παραμυθάς μυθοπλάστης και αγράμματος συκοφάντης της βουλής.
    Συκοφαντεί, υβρίζει, προκαλεί εκχυδαϊζει τη ζωή του τόπου, δικάζεται, αυτο γελοιοποιείται με τις δικαιολογίες και προφάσεις ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ !!!! διαβάζουμε ΟΛΟΙ τις αποφάσεις και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αναρτά στο FACEBOOK υπόμνημα που δηλώνει ΟΤΙ …..ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!!!!
    Κυκλοφορεί με λαθραίο(?) και αδήλωτο σκάφος από το 1992, ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ και κατηγορεί όλους τους Έλληνες για ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.
    ΚΤΙΖΕΙ η’’μαμά’’ αγροτουριστικό Ξενοδοχείο και σε λίγα χρόνια, χωρίς σχεδόν ΚΑΜΙΑ ουσιαστική διανυκτέρευση’’ μεταλλάζεται’’ σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ .
    Μένει σε ΕΠΑΥΛΗ 620 τ.μ και τα περιουσιακά του στοιχεία είναι σκέτο σταυρόλεξο προσπάθειας ανισόποσης φοροδοτικής υποχρέωσης.
    Παρουσιάζει έγγραφα στον Πρόεδρο και ζητά να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΜΟΝΟΝ ΑΝ(???) γίνει υπουργός άμυνας και διάφορα άλλα και επί πλέον του δώσουν καμιά δεκαριά υπουργικές θέσεις να ‘’διαλέξει’’ και αστραποπόδαρος Τερενσίας ο πανέξυπνος.
    ΑΝ(?) Πλήρωνε φόρο για κάθε μύθο ή, μα@@@@κια που λέει, θα είχαμε ξεπληρώσει το… ΧΡΕΟΣ, τουλάχιστον.
    Μα είναι δυνατόν?
    Τολμά, ο Πάνος να μιλά, όπως του γράψανε, και για θέματα εξωτερικής πολιτικής? Τολμά ο Πάνος να προκαλεί τόσο τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας???
    Τολμά ο Πάνος να μιλά για… ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή.
    Τολμά ο Πάνος να μιλά για δανειοδότηση των αναγκών μας από χώρες ,όπως η Ρωσία , η Κίνα..
    Τολμά ο Πάνος να μιλά για άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιασιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.
    Ζητά χθές , επίσημα πρόταση να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μνημόνιο και επιστροφή στης αγορές μετά από ..χαμηλότοκες συμφωνίες δανειοδότησης από τρίτες χώρες…. με τη βοήθεια για δημιουργία συνθετικού χρυσού από ίνες του ιστού της αράχνης.
    Κι όσο διαβάζει αυτά που του γράφουν, έστω κι αν δεν καταλαβαίνει τη σημασία τους κάτι γίνεται. Δημιουργείται σχετική θολούρα.
    Έλα όμως που τα γραμμένα τελειώνουν και αρχίζουν τα καμένα , όταν ο Πάνος έχει πάρει φόρα και λογοδιάρροια έχει κτυπήσει ..ουρανίσκο.?
    Και έχει καλέσει και προσωπικότητες από το διάστημα όπου κάθε βράδυ τους μεταφέρει τους ‘’υδατάνθρακες’’ του Αιγαίου, και την ‘’καταστροφητικότητα’’ των ανέμων που συγκρούονται με τα βουνά του Άρη, και αντανακλούν στο ελλειψοειδές ΧΡΩΜΑ της σελήνης.
    Μα τι κούναγε ο πατέρας του και τι κέρναγε στο καφενείο για το γιό που έκανε?
    Και υπάρχουν άνθρωποι, Έλληνες ψηφοφόροι, που υποστηρίζουν ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέει και ότι ‘’λέει σπουδαία πράματα’’.
    Τελικά, μήπως δεν φταίει η ..Μέργκελ , αλλά ο ..Σαρκοζύ που χάρισε το ‘’φτερωτό ‘αλογο’’ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [[Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί [[158 υπεράκτιες εταιρίες]] γνωστού εφοπλιστή.]]
    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΞΙΟΥ
    Το δίλλημα ενός ‘’δεξιού’’ πατριώτη.
    Τελειώνοντας το 2009, ο κάθε σοβαρός και φιλόνομος δεξιός πρέπει να υπέστη πολλαπλά κομματικά εγκεφαλικά. Ο Καραμανλής της ‘’διαφάνειας’’ παρέδωσε στις 4 του Οκτωβρίου το κράτος της πιο ΒΡΩΜΙΚΗΣ και άθλιας ρεμούλας και χρεοκοπίας. Το ‘’πάρτι, στις 7 του Μάρτη’’ μετεβλήθη σε περίοδο μετεμφυλιακού κολαστηρίου.

    Κι ύστερα, αφού ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ τη νόμιμη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Σαμαράδες, Παυλόπουλοι , Βενιζέλοι, Τσίπρες και αναρχοδεξιοφασίστες ΝΑΖΙ όλων των βαθμίδων διαφθοράς και εγκλημάτων, επέπεσαν σαν κτηνώδη όρνια πάνω στο δύσμοιρο λαό της πατρίδας μας.
    ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ????

    Όταν λές ακροδεξιός Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Χουντικό Λαδά, από τον ακροδεξιό Καμμένο,( όπως γράφουν τόσοι και τόσοι βουλευτές) τους φασίστες του Μιχαλολιάκου , τον Καρατζαφέρη και τα πουλέν του , τον Ψωμιάδη με όλη τη βορειοελλαδίτικη ΦΑΡΑ των Γεωργιανών εξωπεταγμάτων του Πούτιν, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος?

    Όταν λές Σαμαράς σήμερα,
    σε τι διαφέρει από τον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο, το Μητσοτακέϊκο, ? τον Καρατζαφέρη?
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς.
    Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο…αντάρτικο; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.
    Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;
    Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….
    Τι να κάνει άραγε ο έντιμος και φιλόνομος κεντροδεξιός, που βλέπει όλη αυτή τη κομματική καμαρίλα, της ντόπιας λημματολάσπης των δεξιών τρωκτικών και των συνοδοιπόρων τους, να έχουν πλημμυρίσει κάθε δρόμο και κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

    Κι ύστερα έρχεται και το εγκληματικό φασιστικό κατακάθι του παρακράτους του ‘’κάθε Αβέρωφ-Σαμαρά» και τον προκαλούν και του ζητούν να τους ψηφίσει να τον…ξανασώσουν!!!

    Ποιος σήμερα δεν λυπάται για την κατάντια της πατρίδας μας από την εξωθεσμική και καταστροφική ‘’πατριδοκαπηλία’’ των Σαμαρο-Βενιζελο-Καμμένων ..Τσιπρέων?
    Ποιος σήμερα δεν γνωρίζει ότι η δεξιά των κοτζαμπάσηδων εξακολουθεί και πίνει το αίμα του λαού μας και σήμερα?
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ..

    Ου να χαθείτε άθλια τρωκτικά της ‘’έρημης’’ χώρας μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή