ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ... ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!





ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Με πράξη υπουργικού συμβουλίου η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα!

Με Πράξη του υπουργικού συμβουλίου μπήκε η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο μέτρων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με πετρέλαιο και πετρελαιοειδή, διαταραχών που μπορεί να προκληθούν ακόμα και από απεργίες μακράς διάρκειας!

Ο σχεδιασμός, που ήδη πήρε ΦΕΚ, προβλέπει ακόμα και τη πώληση καυσίμων με δελτίο ή και την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων! Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πράξη, τα έκτακτα μέτρα έχουν είτε εθελοντική μορφή όπως η μετακίνηση πολλών ατόμων με το ίδιο Ι.Χ. ή η ακύρωση δρομολογίων πλοίων χωρίς ελάχιστη πληρότητα είτε υποχρεωτική μορφή όπως ο περιορισμός της κυκλοφορίας οχημάτων, η ρύθμιση των θερμοστατών σε κατοικίες, ο καθορισμός ανώτατου ορίου εφοδιασμού καυσίμων με ειδικό δελτίο, η χρήση εναλλακτικών μορφών καυσίμων!

Σύμφωνα με παράγοντες του καθ' ύλην αρμόδιου υπουργείου Περιβάλλοντος, η Πράξη του υπουργικού συμβουλίου εκδόθηκε κατ' εφαρμογήν Κοινοτικής Οδηγίας, ενώ σημειώνουν ότι ανάλογος σχεδιασμός καλυπτόταν με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.
Διαβάστε την πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου ΕΔΩ

iefimerida
ΠΗΓΗ