ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!! «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς»




'Ενας χρόνος πέρασε από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. 'Ενας χρόνος λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της από τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους των καναλιών και τους προδότες πολιτικούς. Επί έναν χρόνο, την πολεμούν με κάθε μέσο. Αρχικά την αγνοούσαν, μη δίνοντας βήμα στους βουλευτές να εκφράσουν τις ιδέες τους, τις πολιτικές τους απόψεις και τις θέσεις του κόμματος.

'Επειτα, αφότου συνειδητοποίησαν ότι αυτό δε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα -δηλαδή τον αφανισμό του κόμματος- αλλά ακριβώς το αντίθετο, άρχισαν να την συκοφαντούν, να κατηγορούν τους βουλευτές της για εγκληματικές επιθέσεις εις βάρος μεταναστών, επιθέσεις που ποτέ δε βρέθηκαν αποδείξεις ότι πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους, να τους κοροϊδεύουν και να τους χαρακτηρίζουν ως φασίστες, νεοναζί , απογόνους και λάτρεις του Χίτλερ αλλά ποτέ δε τους έδωσαν βήμα να απαντήσουν σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

Μετά από έναν χρόνο λασπολογίας, ακόμη δεν κατάφεραν να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή, αντιθέτως την είδαν να πλησιάζει απειλητικά και να γίνεται δεύτερο κόμμα, χαλώντας τα σχέδια των μασόνων και των προδοτών που κυβερνούν τόσα χρόνια αυτή τη χώρα και αποφάσισαν να τη ''σταματήσουν'' φυλακίζοντας τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές της, με την κατηγορία ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κάτι το οποίο δεν έχει αποδειχτεί . Από το πρωί ακούμε τραγελαφικές δηλώσεις από δημοσιογράφους, να λένε ότι είναι πρώτη φορά που χαίρονται να βλέπουν ανθρώπους με χειροπέδες, πως η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της και ότι δεν είναι ώρα για ριάλιτι, αναφερόμενοι στην κόρη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία, όταν αγκάλιασε τον πατέρα της δακρυσμένη.




'Υστερα ακούσαμε τον Δένδια να δηλώνει πως η σημερινή ημέρα είναι ιστορική και ότι το κράτος δικαίου επιβάλλει τη νομιμότητα προς όλους. Αλήθεια σε ποιο κράτος δικαίου αναφέρεται ο ''κύριος''; Σε αυτό που δεν βρήκε και δεν καταδίκασε ποτέ τους εγκληματίες της Μαρφίν; Σε αυτό που άφησε ελεύθερο τον Τσοχατζόπουλο, ο οποίος κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος; Σε αυτό που επιβάλλει επί 3 χρόνια, μέτρα εξαθλίωσης στον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στις αυτοκτονίες; Ποιον τιμώρησε για όλα αυτά τα εγκλήματα (και άλλα πολλά..) το κράτους δικαίου κύριε Δένδια; Κανέναν!

Μάθετε λοιπόν, κύριε Δένδια, κύριε Σαμαρά, δημοσιογραφίσκοι και λοιποί προδότες ότι ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.. Οι πραγματικοί προδότες και εγκληματίες είναι ακόμη εκεί έξω....και αυτοί είστε εσείς!

Οι εθνικιστές δε λυγίζουν και ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη..
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!


http://www.hellasattack.com/
http://lougantina.blogspot.com/2013/09/blog-post_2793.html