Λατρεύοντας τα Ερπετά





The Walking Dead.

Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την άβυσσο μπροστά στην οποία στέκονται, ούτε και για την μορφή του πολιτισμού που κληροδοτούν στα παιδιά τους, μάλιστα οι περισσότεροι ούτε καν νοιάζονται για τέτοιου είδους συζητήσεις.

Προτιμούν την ψευδαίσθηση μιας επίπλαστης «σιγουριάς» και αγνοούν το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ αυτό που κυριολεκτικά είναι μπροστά στα μάτια τους. Φαντάσου μία κοτούλα στο κοτέτσι να φωνάζει στα υπόλοιπα κοτοπουλάκια «ε, ξέρετε αυτό το φορτηγό με τους ανθρώπους που βλέπουμε κι έρχεται και παίρνει τα κοτοπουλάκια κάθε βδομάδα, δεν τα πηγαίνει σε ένα άλλο κοτέτσι, όπως πιστεύουμε, αλλά τους κόβουν το κεφάλι, τα ξεπουπουλιάζουν (μερικές φορές κι ανάποδα) τα πακετάρουν και τα πωλούν για να τα τρώνε οι άνθρωποι»

Γελάω και μόνο με την αντίδραση των υπολοίπων «σου είπαμε να μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις στο ιντερνέτ, κυκλοφορούν πολλά hoax, οι άνθρωποι μας αγαπούν, μας ταΐζουν και μας φροντίζουν, ποτέ δεν θα μας έτρωγαν, πως σου ήρθε τόσο ηλίθια ιδέα; Σκάσε τώρα γιατί προκαλείς αναταραχή· έχω και μερίσματα στην εταιρία μεταφορών, άντε βλάκα» Διασκεδαστικό· αν δεν ήταν ολέθριο για το ανθρώπινο κοτοπουλάκι.

Το «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» που ευαγγελίζεται η χριστιανική πανούκλα, όπως και το «πίστευε και μη ερεύνα» πολύ βολικά κρατούν τα κοτοπουλάκια ήσυχα, υπάκουα κι ανεύθυνα στο κοτέτσι.
Όμως όσο κι αν έχεις το κεφάλι σου χωμένο στην άμμο και τον πισινό σου στον αέρα, ο ανεμοστρόβιλος συνεχίζει να έρχεται καταπάνω σου. Αν σήκωνες το κεφάλι σου και τον αντίκριζες, αν κοιτούσες το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ τότε υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να τον απέφευγες. Όμως η άγνοια, η ανικανότητα και η ανευθυνότητα σου, καθιστούν απολύτως σίγουρο ό,τι θα υποστείς τις ακραίες κι ολέθριες συνέπειες, αφού σε βρίσκουν κυριολεκτικά «με το κεφάλι στην άμμο» και σε χτυπούν εκεί που δεν το περιμένεις.

Η άγνοια είναι ευτυχία για τον ηλίθιο, αλλά δεν τον σώζει

Με τις σκέψεις και τις ενέργειες μας δημιουργούμε την πραγματικότητα στην οποία καλούμαστε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Για κάθε πράξη ή απραξία μας υπάρχουν συνέπειες που πάντοτε τις πληρώνουμε εδώ και τώρα. Όταν παραχωρούμε ανεύθυνα σε άλλους «σωτήρες» να καθορίζουν την ζωή μας, είναι σαν να παραδίδουμε την ζωή μας, την ψυχή μας, τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που μια μικρή μειοψηφία, η ελίτ, κυβερνάει τους πολλούς, την μάζα, τα κοτόπουλα στο κοτέτσι.

Πάντοτε οι ελάχιστοι ελέγχουν τον μαζάνθρωπο. Σήμερα είναι μάλιστα πιο ολοφάνερο από άλλες εποχές γιατί τρέχουμε την εποχή της πληροφορίας και βλέπουμε ότι μια μικρή ομάδα ελίτ (πολυεθνικές, παγκοσμιοποιητές, τηλεπικοινωνίες, θρησκείες, τραπεζικά συστήματα κλπ) ελέγχει και κατέχει τον πλούτο του πλανήτη. Το θεμέλιο αυτού του ελέγχου είναι διαχρονικά το ίδιο «Διαίρει και Βασίλευε» κράτα τα κοτοπουλάκια απασχολημένα στην άγνοια, στον φόβο και βάλε τα να πολεμούν μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα κράτα την γνώση μόνο για τον εαυτό σου. Καθαρά και νοικοκυρεμένα.

Δημιουργήστε ένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε την αντίδραση «κάτι πρέπει να γίνει»

Δημιουργήστε – προσφέρετε την λύση.

Όλα αυτά συνοψίζονται στο ρητό των «Μυστικών Εταιριών» και Λαγουμιών, «Orbo Ab Chao» – τάξη μέσα στο χάος. Δημιούργησε χάος και προσέφερε την τάξη. Την δική μας Τάξη.


Η ελίτ που χρησιμοποιεί αυτήν την μέθοδο επί εκατομμύρια χρόνια, είναι μέλη της ΙΔΙΑΣ δύναμης, της ίδιας ενδογαμικής φυλής που ακολουθούν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο πολλών εκατοντάδων χρόνων. Το κοτοπουλάκι επειδή ζει μέχρι τα 50 χρόνια δεν μπορεί να φανταστεί, δεν είναι προγραμματισμένο γι αυτό, ότι υπάρχουν δίπλα του όντα που ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια και γι’ αυτά τα όντα· τα 600 χρόνια είναι λιγότερο από μια πενταετία. Το πολίτευμα που αγαπάει αυτή η φυλή είναι ο Κόκκινος Φασισμός και η Φεουδαρχία. Όπως βλέπουμε αυτό το σύστημα κυριαρχεί τους τελευταίους αιώνες στον πλανήτη με την μία ή την άλλη απόχρωση.


Ο έλεγχο του ανθρώπινου κοπαδιού με την βία δεν είναι επιθυμητός, ούτε εύκολος, ούτε καν αναγκαίος. Χειραγωγήστε τους κι ελέγξτε τους. Χειραγωγήστε τον τρόπο που σκέφτονται και θα σας ικετεύουν, θα απαιτούν, να περάσετε τα μέτρα που τους κάνουν υποχείρια σας. Είναι κι αυτή μια πανάρχαια συμβουλή επιτυχίας: Αν θέλεις κάποιος να κάνει κάτι, βαλε τον να πιστέψει πως πρόκειται για δική του ιδέα. Ο νους της ανθρωπότητας βρίσκεται υπό απόλυτο έλεγχο και οι περισσότεροι δεν έχουν αντίληψη περισσότερη από ένα μέσο ζόμπι. Ελέγχεις κάποιον όταν αυτός σκέφτεται κι ενεργεί με τον τρόπο και τα θέλω κάποιου άλλου. Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό· δεν είναι ερώτημα «αν ο νους του ανθρώπινου ζώου ελέγχεται» αλλά «πόσοι είναι αυτοί που δεν ελέγχονται» Των πάντων ελέγχεται, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Ο νους σας βρίσκεται υπό έλεγχο

Όποιος ακολουθεί το ρεύμα της πλειοψηφίας είναι υπό καθολικό έλεγχο

Η εκπαίδευση κάθε μορφής είναι έλεγχος του νου

Ο στρατός ελέγχει το στράτευμα, «διατάξτε» είναι η μόνιμη λέξη που βρίσκεται στα χείλη όλων.

Οι αιματοβαμμένες θρησκείες ελέγχουν τον νου των πιστών τους σε βαθμό που κυριολεκτικά αυτοί δεν βλέπουν τι γίνεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο κατάλογος των ελέγχων του νου είναι ατελείωτος και οι μέθοδοι δοκιμασμένοι.

«Eσείς οι άνθρωποι είστε πολύ δύσπιστοι (κι αυτό είναι καλό για εμάς και για τα πραγματικά εξωγήινα είδη που δρουν μυστικά στον πλανήτη) αλλά και να είχες τέτοιες φωτογραφίες, πολλοί από το είδος σου θα έλεγαν πως είναι μια απάτη, ότι είμαι απλά μια γυναίκα μεταμφιεσμένη ή κάτι τέτοιο (το οποίο θα ήταν πολύ προσβλητικό για εμένα). Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να επιτρέψω να πάρεις φωτογραφίες μου ή του εξοπλισμού μου. Παρόλα αυτά έχεις την άδεια μου να κάνεις σκίτσα και δικά μου και του εξοπλισμό μου που θα σου δείξω αργότερα. Μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά αμφιβάλλω εάν άλλοι του είδους σας θα μπορέσουν να φανταστούν την πραγματική μου όψη μέσα από απλές λέξεις, γιατί η αυτόματη άρνηση της ύπαρξης ερπετικών ειδών και γενικά ευφυών ειδών άλλων από το δικό σας είναι μέρος του προγραμματισμού του μυαλού σας.» Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς

Σε ελέγχουν απόλυτα και γνωρίζουν ότι είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να δεις αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου. Το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Το πρόγραμμα που τρέχεις δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς τι γίνεται, όχι κάπου κρυφά,
αλλά μπροστά στα μάτια σου κυριολεκτικά. Και να πεις πως δεν στο δείχνουν. Ολοφάνερα όλα τα χαρτιά στο τραπέζι βρίσκονται κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του αμνού στο μαντρί περιμένοντας τον σφαγέα σου !!! Α, όλα κι όλα, δεν μπορώ να τους κακολογήσω.

Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι ο ορισμός του «θέλει ο συνωμοσιολόγος να κρυφτεί και τα ερπετά δεν τον αφήνουν» Δες τα κοτοπουλάκια -κυριολεκτικά- στο στόμα του φιδιού.



Pier Luigi Nervi ο αρχιτέκτονας του αριστουργήματος αυτού





Πως το απίστευτο, είναι στην πραγματικότητα αληθινό

Υπήρξαν, και εξακολουθούν να υπάρχουν, κάποιες εξωγήινες φυλές που έλεγξαν κάποια στιγμή τη Γη· υπήρξε όμως και η εξωγήινη φυλή που οι Σουμέριοι αποκαλούσαν Ανουνάκι και σε κάποια άλλα αρχαία κείμενα αποκαλείτο ως η «Φυλή του Ερπετού». Κάποιοι εξωγήινοι πολέμησαν στο παρελθόν με τους ερπετοειδείς Ανουνάκι. Αρχαία κείμενα από ολόκληρο τον κόσμο καταγράφουν τους «πολέμους των θεών» και σε αυτούς περιλαμβάνονται συγκρούσεις ανάμεσα σε διαφορετικές εξωγήινες φυλές, καθώς επίσης και συγκρούσεις κάποιων παρατάξεων των Ανουνάκι μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλές σύγχρονες αναφορές ατόμων που ισχυρίζονται πως είδαν ανθρωποειδή πλάσματα με πρόσωπο και δέρμα που έμοιαζε με εκείνο μιας σαύρας ή ενός βατράχου, και με μεγάλα, πεταχτά μάτια.

Φαίνεται να είναι πολύ λιγότερο συναισθηματικοί από τους ανθρώπους και έχουν μεγάλη δυσκολία να εκφράσουν φιλότητα, αν και είναι εξαιρετικά ευφυείς, με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Εδώ οφείλω να πω πως αυτή είναι μια εξαιρετική περιγραφή της στάσης και της συμπεριφοράς της Ελίτ που ελέγχει τον πλανήτη. Οι σύγχρονες περιγραφές των ερπετοειδών ταιριάζουν με τις περιγραφές πολλών αρχαίων Θεών όπως αναφέρονται στα διασωθέντα κείμενα και στους μύθους. Ο πολιτισμός Ουμπάϊντ που εμφανίστηκε ανάμεσα στο 5000 π.κ.ε και το 4000
π.κ.ε πριν ακόμα και από τους Σουμέριους, στην περιοχή όπου σήμερα βρίσκεται το Ιράκ, είχε ειδώλια Θεών τα οποία ολοφάνερα παριστάνουν ανθρωποειδή με χαρακτηριστικά ερπετών.

Η περιοχή στην οποία εμφανίστηκαν οι πολιτισμοί της Ουμπάϊντ- Σουμερίας έχουν θεμελιώδη σημασία στην όλη ιστορία, και τα ειδώλια της Ουμπάϊντ αναπαριστούν τις περιγραφές Θεών, οι οποίοι κυριάρχησαν σε αρχαίες κοινωνίες. Οι πολιτισμοί της Κεντρικής Αμερικής είχαν τον δικό τους φτερωτό ερπετοειδή Θεό, τον Κουετζαλκοάτλ. Οι Ινδιάνοι Χάπι είχαν τον φτερωτό Θεό – ερπετό Μπαχολινκόνγκα και ο πολιτισμός των γηγενών της Αμερικής είναι γενικότερα πλημμυρισμένος από αναπαραστάσεις ερπετών, όπως ο μυστηριώδης τύμβος σε σχήμα ερπετού στο Οχάιο.

Οι Ινδοί μιλούν για τους δικούς τους ερπετοειδείς Θεούς, τους Νάγκας, μια φυλή δαιμόνων, το όνομα σημαίνει «Αυτοί που Έρπουν». Οι Αιγύπτιοι είχαν τον δικό τους Θεό-ερπετό, τον Κνεφ, και οι Φαραώ συχνά παριστάνονται μαζί με φίδια. Οι Φοίνικες είχαν τον Αγαθοδαίμονα, μια άλλη ερπετοειδή οντότητα. Στο βουντού έχουν έναν Θεό τον οποίο ονομάζουν Ντάμπαλα Γουέντο και τον οποίο παριστάνουν ως φίδι, ενώ οι Εβραίοι είχαν το Νακουστάν, το Μπρούτζινο Ερπετό.

Ο αρχαίος βρετανικός Θεός, ο οποίος ήταν γνωστός ως Δράκος-Κυβερνήτης του Κόσμου, ονομαζόταν ΧΟΥ, και από αυτή τη λέξη προέρχεται και η αγγλική hu-man (άνθρωπος). Ο φτερωτός δίσκος, το σύμβολο των Σουμερίων, αντίγραφα του οποίου υπήρχαν σε όλο τον αρχαίο κόσμο, κανονικά παριστάνεται με δυο φίδια. Οι συμβολισμοί του φιδιού και η σχέση του με τους αρχαίους «Θεούς» αφθονούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο αιδεσιμότατος Τζον Μπάθχαρστ Ντιν, στο βιβλίο του Η Λατρεία τον Ερπετού, γράφει:

«Ένας από τους πέντε ιδρυτές των Θηβών της Αιγύπτου, είχε το όνομα του Θεού- ερπετού των Φοινίκων,
Οφίωνα. Ο πρώτος βωμός που ανεγέρθηκε για τον Κύκλωπα στην Αθήνα ήταν αφιερωμένος στον «ΩΨ» την Θεότητα-φίδι. Η λατρεία του ερπετού ήταν τόσο συνηθισμένη στην Ελλάδα ώστε ο μάρτυρας Ιουστίνος κατηγορεί τους Έλληνες ότι το εισήγαγαν στα μυστήρια όλων των Θεών τους. Οι Κινέζοι λέγεται πως ακολουθούν τη δεισιδαιμονία να επιλέγουν ένα κομμάτι εδάφους όπου θα κτίσουν μια κατοικία ή έναν τάφο «με τη βοήθεια του κεφαλιού, της ουράς και των ποδιών διαφόρων δράκων οι οποίοι ζουν κάτω από τη γη».

Η ιδέα των δράκων που ξερνούν φωτιά και των διαβολικών φιδιών που εμφανίζονται σε θρύλους και κείμενα ολόκληρου του κόσμου θα μπορούσε εύκολα να προέρχεται από τους ερπετοειδείς «Θεούς» οι οποίοι κάποτε, πριν από χιλιάδες χρόνια, κυβερνούσαν απροκάλυπτα. Ήταν ο Λαός του Ερπετού για τον οποίο μιλούν τα αρχαία κείμενα, ακόμα και η Βίβλος, στην οποία το ερπετό, είναι ένα συνηθισμένο θέμα. Υπάρχει επίσης ο κοινός μύθος του ιερού μέρους που φυλάσσεται από ένα φίδι ή δράκο.

Πέρα από το ερπετό στον Κήπο της Εδέμ, οι Πέρσες αναφέρονταν σε μια περιοχή ευτυχίας και ηδονών την οποία ονόμαζαν Έντεν, και η οποία ήταν ωραιότερη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ήταν η αρχική κατοικία του πρώτου ανθρώπου, πριν αυτός παρασυρθεί από το κακό πνεύμα, το οποίο είχε πάρει τη μορφή ερπετού, για να φάει από τον καρπό του απαγορευμένου δέντρου. Υπάρχει επίσης ο Φίκος κάτω από τον οποίο ο Κρίσνα των Ινδών, κάθισε πάνω σε ένα κουλουριασμένο φίδι – ερπετό για να διδάξει την πνευματική γνώση στην ανθρωπότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την παράδοση της Νήσου των Μακάρων και του Κήπου των Εσπερίδων μέσα στον οποίο φύτρωνε το δέντρο με τα χρυσά μήλα της αθανασίας. Τον κήπο προστάτευε ένας δράκοντας.

Στα Ιερά Κινεζικά βιβλία υπάρχει επίσης ένας κήπος στον οποίο μεγαλώνουν οι καρποί που χαρίζουν την αθανασία και ο οποίος φυλάσσεται από ένα φτερωτό φίδι που ονομάζουν δράκο. Στους μύθους του αρχαίου Μεξικού, η δική τους παραλλαγή της ιστορίας της Εύας περιλαμβάνει ένα μεγάλο αρσενικό φίδι. Ένας άλλος ινδουιστικός μύθος μιλά για το ιερό όρος Μερού το οποίο προστατεύει ένας τρομερός δράκος. Ξανά και ξανά βλέπουμε το ίδιο επαναλαμβανόμενο θέμα των ιερών τόπων που φυλάσσονται από τρομερούς δράκους και εκείνο ενός ερπετού ή ερπετοειδούς όντος να χαρίζει την “γνώση”
στους αδαείς, αδύναμους ανθρώπους!!!

TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη

> Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: …ο εχθρός ή ο ανυπάκουος υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφτεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.

Η «Φάρμα» δεν πρέπει να ξυπνήσει.

Κανείς δεν θέλει τη «Φάρμα» καταστραμμένη. Και εφόσον υπάρχει ενδεχόμενο τα υπό επιτήρηση Θηρία (τα ανθρώπινα ζώα) να βρεθεί στην μέση επικείμενων πολέμων στο ηλιακό σύστημα κάτι που ενδεχομένως θα οδηγούσε και στην καταστροφή της Φάρμας, το Θηρίο πρέπει να βρίσκεται υπό έλεγχο. Η εμφύτευση συσκευής για τον έλεγχο της σκέψης θα ήταν το ιδανικό, αλλά δεν είναι δυστυχώς, καθόλου πρακτικό. Αφού η εμφύτευση συσκευής ελέγχου στον εγκέφαλο δεν είναι εφικτή, τότε υπάρχει μία πραγματοποιήσιμη λύση: μπορεί να τοποθετηθεί μία εξωτερική συσκευή σε μικρή απόσταση από τον εγκέφαλο. Αλλά πώς θα προσαρμοστεί το Θηρίο και θα συμφωνήσει να την μεταφέρει μαζί του τη συσκευή … με τη θέλησή του; Το Θηρίο πρέπει να εξαπατηθεί.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί βάσει ηλεκτρονικών συχνοτήτων οι οποίες είναι οι ίδιες με αυτές που εκπέμπει μία και μοναδική συσκευή στη λιανική αγορά σήμερα, το κινητό τηλέφωνο. Κάτι που έχει γίνει ήδη! Νέες ηλεκτρονικές συσκευές σαν μία νέα μορφή μονάδας ελέγχου θα αυξηθούν σε αριθμό και σε ποικιλία.
Κασέτες, CD players με ακουστικά, εξοπλισμός για εικονική πραγματικότητα, lap-top υπολογιστές, βομβητές τσέπης και ένα σύνολο νέων συσκευών θα κρατούν τον Άνθρωπο πίσω από την «κουρτίνα» μουδιάζοντάς τον και ελέγχοντάς τον ηλεκτρονικά.

Τα ναρκωτικά με τη μορφή του φαρμάκου, ψυχοτρόπων ουσιών, μανιταριών, χαπιών διαίτης και διατήρησης βάρους, αναλγητικών, βοηθημάτων για τον ύπνο ή αντίστοιχα για την αποτροπή του ύπνου όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του Θηρίου. Ναρκωτικά ψυχαγωγίας όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, ο καφές και οι ναρκωτικές ουσίες είναι ένα άλλο κομμάτι των προγραμμάτων ελέγχουν που δημιουργήθηκαν για να κρατούν το Θηρίο πειθήνιο.

Για να μην έχει το Θηρίο κανένα κίνητρο να πάρει θέση εναντίον των αντιμαχομένων στρατοπέδων και να πολεμήσει για τον εαυτό του εφαρμόζεται η μεταβολή συμπεριφοράς που προϋποθέτει ότι κανένα Θηρίο δεν θα επιτραπεί να έχει τη θέση του «Ήρωα». Για αυτό το λόγο μόνο εκείνοι που είναι υποδείγματα «κατάλληλης» συμπεριφοράς θα χαίρουν αναγνώρισης και αμοιβών. Θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και όλοι οι άνθρωποι που υπηρέτησαν την πατρίδα τους, όλα παραδείγματα ανθρώπων που δεν αντέδρασαν παρά υπέφεραν μεγάλα δεινά, αυτοί θα ήταν οι νέοι «Ήρωες», τα νέα μοντέλα μίμησης. Κάθε άνθρωπος που θα πλησίαζε τη θέση του Ήρωα και θα που είχε ανεξάρτητη συμπεριφορά θα ήταν στόχος λασπολογίας ή ακόμα χειρότερα θα γινόταν στόχος για την «ανατροπή του.

Ο έλεγχος του πληθυσμού πρέπει να γίνει περισσότερο εντατικός και μέσω περισσότερων προγραμμάτων. Μόνοι οι «σωστοί» άνδρες και γυναίκες θα είχαν την άδεια να συνεχίσουν μέσα στο πρόγραμμα της «Φάρμας». Εξαφανίσεις και απαγωγές ιδιαίτερα γυναικών και παιδιών μικρής ηλικίας θα αυξηθούν. Η τάση της μείωσης του ανεπιθύμητου πληθυσμού θα αυξηθεί. Νέες αινιγματικές ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα θα αναπτυχθούν. Οι σύγχρονες ιατρικές θεραπείες θα ανήκουν στο παρελθόν και θα έχουν ελάχιστα αποτελέσματα.

Η παχυσαρκία θα αυξηθεί και η παθητικότητα θα γίνει επιθυμητή καθώς και οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα είναι εντονότερες στους άνδρες. Αύξηση των ηλεκτρονικών μεταδόσεων θα μικρύνει σε διάρκεια τον έμμηνο κύκλο των γυναικών από 28 μέρες σε περίπου 25 μέρες. (κι αυτό έχει ήδη γίνει) Για να διατηρηθεί ο έλεγχος της Ανθρωπότητας η NASA θα πρέπει να πάψει να υφίσταται ή τουλάχιστον να μειωθεί ιδιαίτερα η δράση της.
Το Θηρίο πρέπει να μείνει δεμένο στον Πλανήτη Γη. Η αναζήτηση για νοήμονα ζωή δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και πρέπει να εγκαταλειφτεί. Ένας ισχυρισμός για μία ψευδή ανακάλυψη μπορεί να γίνει, αλλά τα τελικά αποτελέσματα πρέπει να επιβεβαιώνουν τη ματαιότητα μιας τέτοιας αναζήτησης.

Το σκηνικό έχει στηθεί. Ο Πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Το βραβείο είναι ο ERIDU και ο Άνθρωπος ο υπηρέτης. Όσο ο Άνθρωπος ψάχνει για τους σωτήρες τους «εκεί έξω», ταυτόχρονα προετοιμάζει και τον δρόμο για αυτά τα Όντα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να γίνουν οι Επικυρίαρχοί του.







“O Άνθρωπος έχει μία επιλογή. Έχει το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει για τον εαυτό του τον κόσμο του, τον κόσμο του ERIDU. Αν και γεννήθηκε σαν ένα από τα Θηρία και ανατράφηκε ώστε να υπηρετεί, ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα ΕΑ, έναν Γενετιστή επιστήμονα, ένα Δημιουργό της Ζωής που ήταν εξοργισμένος τόσο με την Αυτοκρατορία των ASA–RRR όσο και με αυτή των ARI–AN. Η εκδίκηση του ΕΑ ήταν απλή: αντί να χρησιμοποιήσει γενετικό υλικό από έναν εργάτη ANNUNAKI που είχε επιλέξει ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL, ο Πρίγκιπας ΕΑ χρησιμοποίησε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ. Με άλλα λόγια, ο Άνθρωπος, το θηρίο-πίθηκος δημιουργήθηκε με το αίμα του Βασιλικού Οίκου του AN–U να ρέει στις φλέβες του. Ο Άνθρωπος είναι ο γιος του (G–D) ΕΑ και για αυτό το λόγο έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το Θρόνο του ERIDU”

Αυτό είναι το νόημα της ιστορίας. Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να παραμείνει κρυφή,
προς όφελος των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να ζητήσει το Θρόνο, αν δεν ξέρει πού αυτός υπάρχει. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να παλέψει για να ανακτήσει τον Θρόνο από τους Εξωγήινους, αν ο Άνθρωπος αρνείται (λόγω του μαζικού νοητικού προγραμματισμού) ότι υπάρχουν καν! Για όσο διάστημα ο Άνθρωπος δέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς αποδέχεται (και συμφωνεί αν αποδέχεται) μία κατάσταση υποδούλωσης, νοητικής και σωματικής. Όταν τελικά ο Άνθρωπος θυμηθεί ότι το Βασίλειό του είναι στα χέρια κάποιου άλλου, τότε ο Άνθρωπος και τότε μόνο θα είναι ελεύθερος και από τους εξωγήινους και τους Θεούς. Μέχρι τότε άνοιξε πολλά· πολλά βιβλία, μήπως καταφέρεις να σπάσεις τον έλεγχο του προγραμματισμού που τρέχεις.

@Ιων Μάγγος /2017

















terrapapers.com

http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/latreuontas-ta-erpeta/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια