Φρίκη: Με «βροχή» από σφαίρες σταμάτησαν που έτρωγε γυναίκα στη Νότια Αφρική






Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Νότια Αφρική για την εξουδετέρωση ενός κανίβαλου με «βροχή» από σφαίρες

όταν εκείνος δεν υπάκουσε στις εκκλήσεις των αστυνομικών να σταματήσει να τρώει τη γυναίκα την οποία νωρίτερα είχε σκοτώσει και αποκεφαλίσει.

Ο 23χρονος Aphiwe Mapekula φέρεται να είχε σφάξει νωρίτερα την 35χρονη Thembisa Masumpa, την οποία στη συνέχεια αποκεφάλισε και ξεκίνησε να τρώει.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό ήταν ότι αυτόπτης μάρτυρας στην άγρια δολοφονία ήταν η μητέρα του, η οποία και ειδοποίησε τους αστυνομικούς. «Δεν μεγάλωσα εγώ τέτοιο παιδί. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ μια τέτοια εξέλιξη» δήλωσε η ίδια αργότερα στους δημοσιογράφους.


Η δυναμική επέμβαση των αστυνομικών έγινε όταν ο 23χρονος τους επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η δήμαρχος της πόλης στην οποία συνέβη η άγρια δολοφονία εξέφρασε την υποψία της ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του φονικού και της αποτρόπαιας συνέχειας.


Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό κανιβαλισμού στη Νότια Αφρική τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη έξι ανδρών με την κατηγορία ότι αρχικά βίασαν και στη συνέχεια έφαγαν μια γυναίκα.
http://hellas-now.com/%CF%86%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια