Ολλανδός τραπεζίτης σε τηλεοπτική συνέντευξη: ”Σε ανώτερους κύκλους μου ζήτησαν να θυσιάσω παιδιά”






Περιγράφοντας τις εμπειρίες του στον τραπεζικό και οικονομικό τομέα σε μια αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη στην Irma Schiffers για το De Vrije Media TV, ο Ρόναλντ Μπερνάρντ μοιράστηκε λεπτομέρειες τόσο ανατριχιαστικές που είναι δύσκολο να τις πιστέψει κάποιος,

όπως ότι η ελίτ χρησιμοποιεί ακόμη και θυσίες παιδιών για να δοκιμάσει και να εκβιάσει τα μέλη της.

”Προειδοποιήθηκα όταν μπήκα σ’ αυτό – μην το κάνεις αυτό εκτός αν μπορείς να βάλεις τη συνείδησή σου 100% στην κατάψυξη. Άκουσα τον εαυτό μου να γελάει τότε, αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο”.

”Εκπαιδεύθηκα να γίνω ψυχοπαθής και απέτυχα”.

Περιγράφοντας την περίοδο κατά την οποία ο “καταψύκτης άρχισε να δυσλειτουργεί”, ο Ρόναλντ λέει μια ιστορία για τη συντριβή της ιταλικής οικονομίας και την πτώχευση εταιρειών που οδηγούσαν σε αυτοκτονίες και καταστροφές – μια επιτυχία που αξίζει να γιορταστεί, σύμφωνα με τους συναδέλφους του τραπεζίτη.

”Ένας από τους συναδέλφους μου είπε, Ρόναλντ, θυμάσαι την υπόθεση με την ιταλική λίρα; Θυμάσαι αυτές τις συμφωνίες στις οποίες κάναμε τεράστιο ρίξιμο της λίρας, το οποίο μείωσε την αξία του νομίσματος, γεγονός που προκάλεσε την πλήξη μιας εταιρείας στην Ιταλία με τέτοιο τρόπο ώστε χρεωκόπησε;

Και τότε ακούς στο χρηματιστήριο: «Θυμάστε αυτή την επιτυχημένη συμφωνία με τη λίρα;» Και τότε λένε: «Το ξέρετε ότι ο ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε και άφησε μια οικογένεια πίσω;».


”Και τότε το γελούσαμε. Χα χα χα, συνολικά, όλοι μας. Υποτιμούσαμε τους ανθρώπους, τους χλευάζαμε. Ήταν απλώς ένα προϊόν, απόβλητα, όλα ήταν άχρηστα σκουπίδια”.

”Η φύση, ο πλανήτης, όλα θα μπορούσαν να καούν και να σπάσουν. Απλά άχρηστα παράσιτα. Όσο εκπληρώναμε τους στόχους μας, όσο μεγαλώναμε”.

Ο Ρόναλντ περιέγραψε τότε «την αρχή του τέλους» γι ‘αυτόν, στο σημείο στο οποίο ήταν «βαθιά μέσα στους κύκλους» και είχε «υπογράψει συμβόλαιο ζωής» – αλλά η συνείδησή του είχε αρχίσει να τον τρώει.
offtherecordΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια