ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ!!! ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.



ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ… ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ» ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΒΙΑΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ» ΜΟΥΖΑΛΑ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!

Δεν μας έφταναν όσοι λαθρομετανάστες έχουμε ήδη στην Ελλάδα και αυτοί που περιμένουν στα τουρκικά παράλια,αλλά έρχονται και άλλοι πολλοί εκ Γερμανίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, που επικαλείται επιστολή του γερμανού υπουργού Εσωτερικών, από τις 15 Μαρτίου θα αρχίσει να εφαρμόζεται και πάλι η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.
Κοινώς, όποιος λαθρομετανάστης καταφέρνει να αποδράσει από το Ελλαδιστάν και καταφέρει να φτάσει Γερμανία, τότε θα απελαύνεται πίσω στην Ελλάδα.
Και μην νομίζετε ότι μιλάμε για «γυναικόπαιδα» ή μορφωμένους, αφού για αυτούς θα εγκρίνεται η αίτηση ασύλου και θα μένουν στην Γερμανία.
Στην Ελλάδα θα επιστρέφει η… «αφρόκρεμα», δηλαδή βιαστές, ληστές, εγκληματίες και φυσικά τζιχαντιστές.
Υπενθυμίζουμε:
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, μιλώντας στην Welt τόνισε ότι η χώρα του θα μπορούσε να στείλει πίσω στην Ελλάδα «πρόσφυγες», καθώς ήδη έχουν γίνει πολλά για να βοηθηθεί η Ελλάδα.
«Έχουμε κάνει πολλά στην Ευρώπη προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα», είπε ο Γερμανός υπουργός. «Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες που θα επιτρέψει να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες, με βάση τη Συνθήκη του Δουβλίνου», πρόσθεσε.
Ο Μεζιέρ τόνισε επίσης: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη»!
Τα ακούς «φιλάνθρωπε» Μουζάλα, Τσίπρα, κυρα -Τασία και λοιποί χρηματοδότες των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ του Σόρος; Οι λαθρομετανάστες ξανάρχονται, τώρα από την Γερμανία!
Χίος: Καθημερινές οι συγκρούσεις μεταναστών καταγγέλουν οι κάτοικοι
Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει στην κάμερα του politischios.gr την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, ο ιδιοκτήτης Καφέ Κώστας Τομάζος. Όπως εξηγεί οι συγκρούσεις είναι σχεδόν καθημερινές με μετανάστες από την Αλγερία και το Μαρόκο να βγάζουν με την παραμικρή αφορμή τα μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους.
«Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχουν πρόσφυγες όπως οι Σύριοι οι οποίοι είναι κύριοι, σε σέβονται και δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και άλλοι όπως οι Μαροκικοί και οι Αλγερινοί που για το παραμικρό βγάζουν τα μαχαίρια και τα ξύλα. Προχθές είχαν στον δρόμο έναν μετανάστη και τον βαρούσαν 7 άτομα. Μετά τις 9 -10 το βράδυ μαζεύονται εδώ και δημιουργούν προβλήματα. Με έχουν κατακλέψει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα», δήλωσε ο ίδιος τονίζοντας ότι έφθασε στο σημείο να μην προμηθεύεται πράγματα γιατί φοβάται ότι θα τον κλέψουν.


«Κρύβω τα ουίσκι, κρύβω τις σοκολάτες, κρύβω τα πάντα. Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά, ο κόσμος πια δεν έρχεται στο μαγαζί μου. Όλη η πελατεία μου έχει φύγει.», προσέθεσε.

http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_721.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια