Τι θα συνέβαινε εαν τα 5 εκατομμύρια Τούρκοι που ζουν στην Γερμανία καταπατούσαν τα γερμανικά σπίτια;;;





Η Κύπρος ήταν πάντα ελληνική απο τα αρχαία χρόνια της ιστορίας της νήσου. Οι μουσουλμάνοι που βρέθηκαν εκεί μεταφέρθηκαν απο τους μογγόλους–γιατί για μογγολους πρόκειται–και φυσικά οι έπεικοι πρέπει να φύγουν απο τα κατεχώμενα ελληνικά εδάφη μας…

Εάν κινδυνεύουν από τους έλληνες Κύπριους ή δεν τους αρέσει η ζωή τους στην Κύπρο μπορούν κάλλιστα να αποφύγουν την Ελλάδα και Κύπρο και να πάνε σε όποια άλλη μουσουλμανική χώρα θελήσουν. Δεν θα τους σταματήσουμε απλά θα είναι δική τους προτοβουλία και επιλογή να ζήσουν σε μια νήσο με πρωτογενείς και ελληνικότατη ιστορία και παράδοση. Αυτό συμβαίνει σε όλες της χώρες της ΕΕ και όλες τις μοντέρνες χώρες. Κανείς δεν επιβάλει με βία την αρπαγή γης ή την συμβίωση με εχθρικούς λαούς.

Ποιο είναι το λάθος όλων των ελληνικών κυβερνήσεων στα τελευταία 50-60 χρόνια; Αφήνουμε την πρωτοβουλία κινήσεων στους απέναντι. Μέγα σφάλμα, όχι μόνο σε τακτικό αλλά και σε στρατηγικό επίπεδο. Οπότε θα έπρεπε να αναρωτηθούμε τι θα μπορούσαμε να πράξουμε εναντίων μιας χρόνιας πολιτικής αρπαγής των ελληνικών εδαφών;;; Τι μπορείς να κάνεις απέναντι σε μια γείτονα χώρα που μυρίζει αίμα…και θρέφεται με το αίμα των θυραμάτων του;;;

Ακριβώς. Γίνεσαι κυνηγός αντί να είσαι θύραμα. Πως ρε Κόρακα το κάνουμε αυτό χωρίς να χυθεί αίμα;;; Η απάντηση είναι ότι αυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Αν δεν τους χτυπήσεις εσύ θα σε χτυπήσουν αυτοί πρώτοι. Αν έχετε προσέξει όλες οι αναρτήσεις άρθρων τα τελευταία χρόνια περιγράφουν την απειλή και την επίθεση εξ ανατολάς…Σωστά;;; Καταντήσαμε μοιρολάτρες αντί να βάλουμε κάτων την ελληνική λογική..


Ο όρος «επίθεση» έχει πολλούς ορισμούς και διαφορετικές φάσεις. Αλλά για να μην σας μπερδεύω πρώτα τα απλά…Αντί να καθόμαστε και να περιμένουμε την επίθεση του στυγνού δολοφόνου…αρχίζουμε εμείς οι ίδιοι την επίθεση με βάση την λογική και την δικαιοσύση που έχουμε άπειρη γιατί είμαστε απόγονοι του Οδυσσέα και του Αχιλλέα. Πολιτική επίθεση με βάσει τις παγκόσμιες συμβάσεις και δικαιώματα των χωρών που ανήκουν στην Ευρώπη. Και εδώ είναι η ουσία.

Ελλάδα και Κύπρος είναι μέλη της ΕΕ. Δηλαδή οι μογγόλοι έχουν στην κατοχή τους την ευρωπαική νήσο που πήραν με βία πριν τόσα χρόνια γιατί βόλευε την πολιτική της Αμερικής.
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ…ΟΣΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕΤΟΥΡ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ…

Τους εποικους δεν τους κρατάει κανείς με το ζόρι και βία στην νήσο. Εαν θέλουν να ζήσουν στην νήσο πρέπει να μάθουν ελληνικά, να διδάσκουν τα παιδιά τους την ελληνική γλώσσα στα σχολεία όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαικές χώρες στην διεθνή κοινότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Η «επίθεση» λοιπόν στην πρώτη της φάση είναι επάνω στους διεθνείς κανονισμούς που δεν έχουν τηρηθεί και με βία δεν πρόκειται να τηρηθούν από την Μογγολία.

Η κατοχή ενός ευρωπαικού κράτους απο την Μογγολία συνεπάγεται την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ελεύθερων Κύπριων Ελλήνων και της περιουσια τους!!! Αυτό είναι κακούργημα!!!

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε εαν τα 5 εκατομμύρια Τούρκοι και Κούρδοι που ζουν στην Γερμανία καταπατούσαν τα γερμανικά σπίτια;;; Τι θα είχε κάνει η γερμανική δικαιοσύνη με τα καταπατημένα σπίτια 5 εκατ. γερμανών πολιτών και των οικογενειών τους;;; Τι θα είχε συμβει με τα γερμανικά σχολεία όπου θα άρχιζαν να διδάσκονται στο Βερολίνο και την Φρανκφούρτη τουρκικά;;;
Τους καθολικούς και Προτεστανικούς ναούς να έχουν αδειάσει από τον Μοχάμεντ που πούλησε τις ιστορικές βυζαντινές εικόνες αξίας δις σε τρίτους;; Τι θα έκανε τότε η γερμανική δικαιοσύνη…δεν θα μάγγωνε τον Μοχάμεντ και τον Αχμετ από τα μαλλιά και θα τους έχωνε στην στενη;;; Η Κύπρος ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια ελληνική και καταπατήθηκε με βία από εγκληματίες και ήρθε η στιγμή να δικαιωθεί!!!

Σε νέο άρθρο τα υπόλοιπα της ελληνικής στρατηγικής για την διαιώνιση του ελληνισμού και την άμεση κατάργηση της Κατοχής στην Κύπρο!

ΚΟΡΑΞ
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια