Αυτόν θέλει ο Σόρος για ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…







Όλοι γνωρίζουμε τον Κώστα Χρυσογόνο, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.






Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα είναι έτοιμα να αναλάβει καθήκοντα… πρωθυπουργού. Όχι, δεν θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μιας κυβέρνησης Εκτάκτου Ανάγκης που θα συγκροτηθεί αν δεν προκηρυχθούν εκλογές. Άλλωστε, το κυβερνών κόμμα μετράει μέρες πριν οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου.

Κάτι άλλο που μάθαμε για τον κ. Χρυσογόνο, είναι ότι εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων άλλων και -ας μη γελιόμαστε- όχι του ελληνικού λαού.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει με σχετικό ρεπορτάζ (δείτε το ΕΔΩ), ο κ. Χρυσογόνος ανήκει στη λίστα με τους Ευρωβουλευτές που υποστηρίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο τον Τζορτζ Σόρος.

Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κανείς ότι ο Σόρος επιθυμεί να ανεβάσει στην εξουσία ένα πιόνι του που θα υπηρετεί τα ανθελληνικά συμφέροντα του και θα προωθεί τις μισελληνικές του θέσεις

Πολλάκις σας έχουμε ενημερώσει ότι ο δισεκατομμυριούχος δήθεν φιλάνθρωπος, που κρύβεται πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και τις πιο σημαντικές αποφάσεις- μπορεί και θα προσπαθήσει να επηρεάσει ακόμα και το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ- έχει βάλει στόχο τη χώρα μας και είναι έτοιμος να τοποθετήσει μια «μαριονέτα» για να οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που επιθυμεί, στον πλήρη αφανισμό του Ελληνικού στοιχείου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αντι-ελληνικής στάσης του είναι όσα έχουν αποκαλύψει τα email του Wikileaks για την προώθηση των προσφύγων στη χώρα μας, μέσω του Ιδρύματος του.

Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα…

πηγη

http://hellas-now.com/afton-theli-o-soros-gia-prothypourgo/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια