Τα σύνορα κλειστά, οι ροές λαθρομεταναστών συνεχώς αυξάνονται αλλά το Συντονιστικό εκδίδει στατιστικές με σταθερούς αριθμούς





Παλαιότερα, την εποχή των πικάπ, κάποιες φορές κόλλαγε η βελόνα και επαναλαμβανόταν συνεχώς η τελευταία φράση του τραγουδιού, μέχρι που να βρεθεί κάποιος να την ξεκολλήσει.

Στην σημερινή Ελλάδα των συριζοψεκασμένων, έχει κολλήσει η... βελόνα στον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που βρίσκονται στην Ελλάδα. Έτσι, εδώ και δέκα μέρες τουλάχιστον, το «Συντονιστικό» της συγκυβέρνησης δίνει συνεχώς αριθμούς που κυμαίνονται μεταξύ 53 και 54.000. Κι όταν ο αριθμός φτάσει στις 54.000, τις αμέσως επόμενες μέρες... κατεβαίνει μυστηριωδώς!

Αυτό συνέβη και κατά την χθεσινή «καταμέτρηση», όπου παρότι είχαμε πρωί-πρωί 162 νέες «αφίξεις», ο συνολικός αριθμός των απρόσκλητων... μειώθηκε από τις 54.000 στις 53.687.

Εδώ, λοιπόν, επειδή το φαινόμενο των μειωμένων αριθμών έχει επαναληφθεί κι άλλες φορές, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή τα συντρόφια δεν ξέρουν... αριθμητική, ή κάποια «προσφυγάκια»... εξαφανίζονται μυστηριωδώς, ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

Διαλέγετε και παίρνετε...

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/metanasteutiko/ta-sunora-kleista-oi-roes-lathrometanaston-sunexos-auksanontai-alla-to-suntonistiko-ekdidei-statistikes-me-statherous-arithmous.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια