ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ! ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!





Τα γρανάζια της αμερικανικής μηχανής είναι έτοιμα να διαλυθούν, μετά την παντελώς λανθασμένη εξωτερική πολιτική του Ομπάμα στη Συρία.
Το Κογκρέσο φαίνεται να υποστηρίζει, σύμφωνα με όσα ακούγονται, ότι θεωρεί σχεδόν βέβαιη την ήττα των ΗΠΑ σε περίπτωση ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ στην αντίπερα όχθη η Ρωσία παρουσιάζεται πανέτοιμη. Ο Πούτιν για άλλη μία φορά, συνέτριψε την στρατηγική του Προέδρου των ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ότι αυτός έχει το πάνω χέρι στην παγκόσμια σκακιέρα.

Η υποκρισία του Ομπάμα βγαίνει στη φόρα από τον Ρώσο Πρόεδρο

Ο Ψυχρός Πόλεμος δεν αποτέλεσε ποτέ παγκόσμια απειλή με μοναδική εξαίρεση την κρίση στην Κούβα, πριν από περίπου 53 χρόνια. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν μια πιθανή πυρηνική επίθεση από την ΕΣΣΔ κατά της χώρας τους, όταν σοβιετικοί πύραυλοι τοποθετήθηκαν κοντά στην Κούβα, δηλαδή μία ανάσα από το αμερικανικό κράτος.

Ωστόσο, αυτή η πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι διαφορετική, καθώς ο Πούτιν έχει επανειλημμένως ζητήσει τη συνεργασία του των ΗΠΑ για τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών στη Συρία, αντιμετωπίζοντας μία διαρκώς αρνητική στάση από την πλευρά του Ομπάμα.

Επί του παρόντος, η Ρωσία είναι η μόνη ξένη χώρα στο εσωτερικό της Συρίας, που λειτουργεί νόμιμα μέσα σε αυτή. Η συριακή κυβέρνηση, με επικεφαλής τον Άσαντ, ήταν εκείνη που κάλεσε τη Ρωσία στη χώρα του. Ο μεγάλος παρείσακτος, εντούτοις, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, που συνεχίζουν να υποστηρίζουν αδίστακτες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως τον ISIS και τους αντάρτες της Συρίας σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν τον Άσαντ και ταυτόχρονα να σώσουν τα πετροδόλαρα. Γιατί αυτός είναι και ο ουσιαστικός στόχος του όλου εγχειρήματος, παρά το όσα υποστηρίζονται από την αμερικανική κυβέρνηση.

Οι αντάρτες της Συρίας και ο ISIS είναι παράνομες οργανώσεις που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την CIA. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνιστούν ένα έθνος που εγκληματεί καθώς υποστηρίζει μια παράνομη κατάληψη του καθεστώτος του Άσαντ.

Ο Πούτιν, όμως, στον αντίποδα είναι ιδιοφυής σε θέματα τακτικής. Καλώντας τις ΗΠΑ να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να απελευθερώσουν τη Συρία από τους εγκληματίες της Τζιχάντ, ο Ρώσος πρόεδρος στην ουσία εκθέτει το ρόλο των ΗΠΑ, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα υποκριτικός.



Το Κογκρέσο έχει τελικά συνειδητοποιήσει ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να δεχθούν επίθεση από τη Ρωσία

Τουλάχιστον κάποιοι στο Κογκρέσο έχουν εκμεταλλευτεί τη συλλογή εμπιστευτικών πληροφοριών εδώ και αρκετό καιρό, έτσι ώστε να υπολογίσουν τους διαφορετικούς τρόπους που οι Κινέζοι και οι Ρώσοι πρόκειται να επιτεθούν στην Αμερική σε έναν επικείμενο πόλεμο.

Κατά τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες, το Κογκρέσο θα αναζητήσει και θα χρηματοδοτήσει υπόγειες κατασκευές που θα χρησιμοποιηθούν ως κρησφύγετα, ενώ παράλληλα δημιουργούν ήδη ασφαλή καταφύγια, σε μέρη όπως η Παραγουάη. Εν ολίγοις, το Κογκρέσο και ο πρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν έναν ενδεχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ετοιμάζονται να… την κάνουν, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους φυσικά στην τύχη τους!

https://hellasforce.com/2016/05/02/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B3/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια