Ουκρανoί «ειδικοί» παράγουν χημικά όπλα για τον ισλαμικό στρατό σε τουρκικό έδαφος!






Σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, η αμερικανική εταιρία Vanguard (Πολυεθνική με επενδύσεις τρις δολαρίων!), προκειμένου να αποτρέψει την αποχώρηση των αμερικανικών και άλλων ξένων στρατευμάτων από το έδαφος της Τουρκίας, «μετέφερε» Ουκρανούς ειδικούς επί των χημικών όπλων στην Τουρκία, οι οποίοι κατασκεύασαν χημικό όπλο και συγκεκριμένα αέριο μουστάρδας. Το (αέριο μουστάρδας) τοποθετήθηκε στην συνέχεια σε βλήματα εδάφους-εδάφους και παραδόθηκε από τους Τούρκους στον ισλαμικό στρατό και χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Κούρδων, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

(!!)«Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος!!»

Όλα αυτά έγιναν για να μην αποχωρήσουν οι Αμερικανοί και χάσει τα τεράστια έσοδα η εταιρεία Vanguard. Για αυτό όταν οι ισλαμιστές του ISIS «χτύπησαν» με βλήματα που περιείχαν «αέριο μουστάρδας» τους Κούρδους, τρόμαξε το κοινό στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, χάρη στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, τα οποία «κατηγορούσαν » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους ισλαμιστές και έτσι δεν απεσύρθησαν οι ΗΠΑ από την επιχείρηση αυτή. Η αμερικανική επέμβαση στην Συρία κοστίζει πολλά δις στον Αμερικανό φορολογούμενο.

Πρόκειται για το απόλυτο σχέδιο γενοκτονίας της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων με την αρωγή αμερικανικού «κολοσσού», και με «εργαλείο» τους «δολοφόνους» μαχητές του ισλαμικού στρατού.

Οι αμερικανικές δυνάμεις και οι Γερμανοί, είχαν αποφασίσει για μια να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Τουρκία, διότι η τουρκική πολεμική αεροπορία μετά από εντολή του Ερντογάν «βομβάρδιζε» ανηλεώς, κυρίως τους Κούρδους Peshmerga και το ΡΚΚ. Οι Κούρδοι όμως είναι η μόνη αποτελεσματική χερσαία δύναμη των ΗΠΑ έναντι του ισλαμικού στρατού. Η Δύση δεν μπορεί να υποστηρίξει και να εκπαιδεύσει τους Κούρδους από τη μία πλευρά και να τους βοηθήσει, αλλά ούτε να επιτρέψει να εξοντώνονται κατά αυτόν τον τρόπο από την άλλη. Η απόσυρση των αμερικανικών και άλλων στρατευμάτων είναι φυσικά, « μεγάλη καταστροφή» τόσο για τον Τούρκο πρόεδρο Ρ. Ερντογάν( λόγω Κούρδων) όσο και για την πολυεθνική εταιρεία Vanguard, η οποία θα έχανε πολλά εκατομμύρια δολάρια από την τροφοδοσία των στρατευμάτων.

Η «μεταστάθμευση» των αμερικανικών και γενικώς των διεθνών στρατευμάτων από την Τουρκία ( λόγω του ISIS) είναι πάνω απ “όλα μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις. Από τον εφοδιασμό τροφίμων, καυσίμων, η παροχή ιατρικής περίθαλψης, η παροχή διαφόρων υπηρεσιών (καθαριότητα, μαγείρεμα, αναψυχή) «θησαυρίζουν» στην κυριολεξία οι εταιρείες του είδους. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, αυτή ΥΠΗΡΧΕ μια πολύ προσοδοφόρα σύμβαση, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, που είχε « πάει » με κατευθείαν ανάθεση στον πολυεθνικό «κολοσσό» Vanguard.

Ο ισλαμικός στρατός είχε κατηγορηθεί πριν μερικές ημέρες για την χρήση χημικών όπλων σε μια επίθεση των δυνάμεων του σε κατοικημένες περιοχές. Οι μαχητές της ριζοσπαστικής ομάδας «Ισλαμικό Κράτος» χρησιμοποίησαν πυραύλους με αυτές τις χημικές ουσίες σε μια επίθεση τους στην πόλη Μαρί της Συρίας, σύμφωνα με πηγές του συριακού δημοσιογραφικού οργανισμού SANA.

Η επίθεση, που αναφέρθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων SANA, συνέβη το προηγούμενο Σάββατο. « Ακτιβιστές στα κοινωνικά δίκτυα ανέφεραν ότι ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής της πόλης Μαρί υπέφεραν και πολλοί πέθαναν από ασφυξία μετά τις εκτοξεύσεις βλημάτων στην πόλη, κάτι το οποίο προφανώς αποδεικνύει την ύπαρξη τοξικών χημικών ουσιών» ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Έτσι, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, ο Ερντογάν θα είναι στην ευχάριστη θέση να «βλέπει» τους Κούρδους να πεθαίνουν, και κανείς να μην κατηγορεί για αυτό.(!!)

Οι ΗΠΑ έχουν υποστηρίξει επανειλημμένα ότι πρέπει να εκπαιδευτούν Κούρδοι μαχητές για την καταπολέμηση του Ισλαμικού στρατού, ΕΝΩ ο Ερντογάν φοβάται ότι όταν τελειώσει αυτός ο πόλεμος, οι Κούρδοι με αμερικανική «αρωγή» θα ιδρύσουν το δικό τους αυτόνομο κράτος σε εδάφη της Τουρκίας, της Συρίας, και του Ιράκ.

Ο ισλαμικός στρατός, σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια. Μέσα σε τρία χρόνια, οι ισλαμιστές τρομοκράτες κατάφεραν να καταλάβουν μεγάλες περιοχές του Ιράκ και της Συρίας. Αλλά και αυτοί οι «ισλαμιστές» δυστυχώς είναι « παιδική χαρά» μπροστά στα «έργα» των παντοδύναμων πολυεθνικών που τροφοδοτούν στρατούς ολόκληρους όπως είναι ο αμερικανικός ή ο γερμανικός. Όσο για την τουρκική πολιτική ελίτ, αυτή δεν έχει αλλάξει ούτε χιλιοστό από την εποχή των Σουλτάνων και των γενιτσάρων. Οι Κούρδοι έχουν μόνο έναν δρόμο μπροστά τους, αυτόν της ανεξαρτησίας και της επανάστασης, αλλιώς θα υποστούν και αυτοί μια ακόμη γενοκτονία.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/stratiotika/oukranoi-eidikoi-paragoun-ximika-opla-gia-ton-islamiko-strato-se-tourkiko-edafos.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια