Φωτορεπορτάζ από τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο Πεδίον του Άρεως..Πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας




...και να μηνυθούν αυταπαγγέλτως όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι... Η περιοχή αυτή τη στιγμή είναι ατομική βόμβα όχι μόνο ασθενειών...αλλά και ανθρώπινων προβλημάτων..Σε λίγες βδομάδες που θα σκάσει,να είστε σίγουροι πως....



Διαβάστε τι γράφει το tvxs.gr...
Μπαίνοντας στο πάρκο από την πλαϊνή είσοδο δεν έβλεπα σκηνές, μόνο ανθρώπους να κυκλοφορούν. Στο μυαλό μου προσπαθούσα, άθελά μου, να διακρίνω πρόσφυγες και μετανάστες που εδώ και λίγο καιρό ζουν στο Πεδίον του Άρεως.

Προχωρώντας πιο βαθιά είδα τις σκηνές.

Προχωρώντας πιο βαθιά είδα τις σκηνές. Φιλοξενούν την προσπάθεια διαφυγής ανθρώπων, ολόκληρων οικογενειών που έχουν γνωρίσει το σκληρότερο πρόσωπο της ζωής, αυτό του πολέμου.

Ψάχνουν μόνο έναν τόπο. Έναν τόπο ειρηνικό για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα και οικογένειες που προέρχονται από το Αφγανιστάν.

Πέρασαν από την Τουρκία στην Μυτιλήνη και από κει ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Η Ελλάδα όπως δηλώνουν οι ίδιοι αποτελεί μόνο ένα πέρασμα γι’ αυτούς.

Οι περισσότεροι θέλουν να φτάσουν στη Γερμανία.

Συγκινητική ήταν η στάση αλληλέγγυων πολιτών, οι οποίοι έφερναν προμήθειες και των γιατρών που έρχονταν για να τους εξετάσουν. Η κοινότητα των Αφγανών σε συνεργασία με το Στέκι Μεταναστών και το Φόρουμ Μεταναστών συντόνιζαν τις προσπάθειες. Οργάνωναν παιδικά παιχνίδια, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια και γεύματα.

Η εισαγωγή και οι εικόνες είναι από άρθρο της Άννας Αμπάτη για το tvxs.gr

Σχόλιο...
Από ότι κατάλαβα από το ρεπορτάζ,οι περισσότεροι άνθρωποι στο Πεδίον του Άρεως είναι Αφγανοί λαθρομετανάστες και όχι Σύριοι πρόσφυγες...όπως κακώς αναφέρουν κάποια ΜΜΕ..

Επομένως θα πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να μηνυθούν αυταπαγγέλτως όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι που παρουσιάζει το Πεδίον του Άρεως...η κατάσταση αυτή επηρεάζει και τη ζωή των κατοίκων των όμορων περιοχών, αφού δεν μπορούν να κάνουν χρήση αναψυχής σε αυτούς τους χώρους και κυρίως μέσα στο Αλσος..αλλά και παρατείνει το μαρτύριο των λαθρομεταναστων,οι οποίοι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής..

Η περιοχή αυτή τη στιγμή είναι ατομική βόμβα όχι μόνο ασθενειών...αλλά και ανθρώπινων προβλημάτων..Σε λίγες βδομάδες που θα σκάσει,να είστε σίγουροι πως θα επηρεάσει ολόκληρο το κέντρο της πόλης...

Μόλις θα αρχίσουν και αρρωσταίνουν και όταν καταλάβουν οι Αφγανοί πως δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα μας,επειδή δεν θεωρούνται πλέον πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες ..είμαι σίγουρος πως θα τους ξεσηκώσουν οι διάφοροι περίεργοι των ΜΚΟ που κάνουν περατζάδες στις σκηνές και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο..

Δείτε τις εικόνες..







Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια