ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “ΕΝΤΟΛΕΣ” ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: “ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ”-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ” ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!”- “ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ)





Πρωτοφανείς κυριολεκτικά διαλόγους που έρχονται μέσα από τη δικογραφία του εισαγγελικού λειτουργού, αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για τα στημένα παιχνίδια, παρουσιάζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Oι διάλογοι προκύπτουν από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατεγράφησαν από τον υπερκοριό και πια αποτελούν ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ το οποίο συνηθίζει να διαβάζει ο δημοσιογράφος Θωμαίδης στις εκπομπές του. Μόνον που παρέλειψε μερικά αποσπάσματα γιατί πιθανόν να τα…ξέχασε! Να σημειωθεί ότι οι διάλογοι που παρουσιάζουμε έχουν “μουσειακό” χαρακτήρα αφού δεν σχετίζονται με τα στημένα παιχνίδια αλλά παραπληρωματικά προσέγισαν στους κύκλους της διαφθορας από σπόντα. Μέσα όμως από αυτούς, διαπιστώνονται πολλά. Και πρώτα απ’ολα πως έχει στηθεί και δουλεύει το παρασκήνιο, πως γίνονται τα πολιτικά παζάρια, πως γίνονται οι διαλεκτικές “συναλλαγές” και από ποιον λαμβάνουν εντολές δημοσιογράφοι για να “πιέζουν” και να “προειδοποιούν” τους πολιτικούς για να κάνουν το “σωστό” και όχι του κεφαλιού τους.

Πρόκειται για την περιβόητη προκαταρκτική εξέταση για τα “στημένα παιχνίδια”, στο πλαίσιο της εισαγγελικής πρότασης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο άναψε το πράςινο φως έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν οι κατηγορίες που αναζητά ο εισαγγελέας. Με το βούλευμά τους (υπ’ αριθμ. 1921/2014) τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επιτρέπουν στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».

Στις συνομιλίες, φέρεται να συμμετέχουν ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σας παρουσιάζουμε αυτούσιες τις συνομιλίες και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Πρόκειται για συζητήσεις που έγιναν παραμονές των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου 2012(και 14 μέρες μετά το ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ που την έφερε στο ποσοστό του 18,85% στις πρώτες εκλογές της 6ης Μαίου) και αφορούν το πως θα “πείσει” και πως θα “προειδοποιήσει” ο δημοσιογράφος την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να σταματήσει να ζητάει πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά και να προσχωρήσει στη ΝΔ. Και βέβαια πως ο μεγαλοδημοσιογράφος θα το πετύχει για λογαριασμό του επιχειρηματία αλλά και για το καλό του τόπου. Πάντα για το καλό του τόπου.

Όταν η δουλειά πετυχαίνει και με την παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη, όλοι αισθάνονται..ανακουφισμένοι. “The deal is done”, λέει ο επιχειρηματίας. “ΩΡΑΙΑ!” αναφωνίζει ο δημοσιογράφος.

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος, λέμε εμείς…

Υ.Γ

Πάντως εντύπωση μας κάνουν κάποια ζητήματα που προκύπτουν από τις συνομιλίες

Το πρώτο και το πιο βασικό: Στην κοινή γνώμη υπήρχε η εκτίμηση ότι η Ντόρα(κουμπάρα με τον Μαρινάκη)λέγονταν ότι είχε πάντα εξαιρετικές σχέσεις μαζί του ενώ στις συνομιλίες φαίνεται να μην έχουν καλές επαφές.

Το δεύτερο: Ποια η πραγματική σχέση Μαρινάκη-Κούβελου

Το τρίτο: Πως με τόση άνεση και ευκολία ο επιχειρηματίας “παραγγέλλει” και ο δημοσιογράφος “εκτελεί” τηνπαραγγελία. Απίστευτη οικειότητα. Λες και αυτά γίνονταν συχνά.



ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ













http://www.makeleio.gr/?p=198292

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ !
    Σε διαφορετικές φυλακές Μπέος, Τσακογιάννης, Καρακούλιας
    ΕΘΝΟΣΠΟΡ 29/6/2011

    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ !!!
    Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε χτες, μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Νίκος Χάλκος, ο δέκατος από τους συλληφθέντες για την υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων.
    Του επιβλήθηκαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
    Τελευταίος απολογείται σήμερα ο οργανωτής στοιχήματος Βασίλης Γεωρτσιάκος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Καρδίτσα, βάσει εντάλματος σύλληψης.
    Εξακολουθούν να διαφεύγουν τη σύλληψη o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, Μάκης Ψωμιάδης, ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Νικολόπουλος και ο υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος.
    Ετοιμοι για παράδοση
    Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των τριών τελευταίων έχουν δηλώσει την πρόθεση των κατηγορουμένων να παραδοθούν στις αρχές.
    Σε διαφορετικές φυλακές της περιφέρειας μοιράστηκαν οι τρεις προσωρινά κρατούμενοι, για την υπόθεση των «στημένων», Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας, οι οποίοι απολογήθηκαν προχτές στον 9ο τακτικό ανακριτή.Ο κατηγορούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετήχθη στις φυλακές Ναυπλίου. Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Γιώργος Τσακογιάννης, ενώ ο μπουκμέικερ Βασίλης Καρακούλιας λίγο πριν τη μεταφορά του στις φυλακές Γρεβενών, ισχυρίστηκε πως έπαθε καρδιακό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα".
    Νομικοί κύκλοι υποστήριζαν ότι οι κατηγορούμενοι «θα έπρεπε να κρατούνται σε σωφρονιστικά καταστήματα κοντά στην Αθήνα, καθώς η μεταγωγή τους σε διαφορετικά μέρη και μακριά από την πρωτεύουσα δυσκολεύει την επικοινωνία τους με τους δικηγόρους τους».
    Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπληρωματικό απολογητικό υπόμνημα αναμένεται να καταθέσει ο Γιώργος Τσακογιάννης, με το οποίο θα προσπαθήσει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του ότι παρερμηνεύτηκαν όσα ακούγονται να λέει στις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές του συνομιλίες.
    Μ. ΜΠΕΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ

    "Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".
    δήλωσε στην εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ", ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία με κοινοτικά κονδύλια, "καίγοντας" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

    Όπως καταγγέλλει (μεταξύ άλλων) ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Επιπλέον η εφημερίδα εμφανίζει το βιβλίο κίνησης πελατών του ...τουριστικού καταλύματος
    όπου φαίνεται πως από το 2008 έως και το 2010 μόνο 10 πελάτες (11 εγγραφές) χρησιμοποίησαν τα δωμάτια της τουριστικής έπαυλης, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος (το κίτρινο υπογραμμισμένο). Τα στοιχεία του βιβλίου κίνησης θέτουν υπο αμφισβήτηση τη λειτουργία της έπαυλης ως τουριστικού καταλύματος, αφού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εμφανίζεται να το έχουν αξιοποιήσει μόνο 10 πελάτες! Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, γαμπρός της ιδιοκτήτριας, είχε κλείσει δωμάτια για 6 ολοκληρους μήνες από 15-08-2008 έως και τον Φεβρουάριο του 2009!
    Epikairo: Στα χνάρια του ξαδέφου του πρώην πρωθυπουργού Κωστα Καραμανλή, του Μιχάλη του Λιάπη ο Πάνος Καμμένος, τηρώντας πιστά την παράφραση του ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ συνθήματος του μορφώματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρασινοκουραδεs λαμογια απατεωνεs klefteσ προδοτεs φερτε πισω τα κλεμενα χρηματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Οπωs λεει και ο Ελληνικοs Λαοs οτι σκ@τ@ και το φτυαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλανικωs λουλουτραγκα γαρουφωs ακηθ νιιιιφλιs κτλπ κτλπ βοθροκλανωριαλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή