ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!!! Β. Κόκκινος (τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου): Διώξτε ποινικά τον πρωθυπουργό!



Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα “Αξία”. Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του… Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Για την δε παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση… ποινικής δίωξης …!



Πηγή:

http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9907.html

https://trelosmaniatis.wordpress.com/2014/10/30/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%B2-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81/

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ένας Μανιάτης δημοκράτης
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
    Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας. Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις. Και προ παντός ενάντια στον ‘’αιρετό φασισμό’’ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα..
    Τον ευγενή άνθρωπο που δεν ανταπέδωσε ούτε μία ύβρη στο ποτάμι της συκοφαντίας που δέχεται, τον αγωνιστή που πάλεψε και παλεύει για μια Ελλάδα καλλίτερη. Για μια Ελλάδα με μέλλον , όραμα και ελπίδα !
    Τον πολιτικό που αγωνίζεται για ιδέες και οράματα με σεβασμό για όλους και αυτοσεβασμό πρωτόγνωρο για την Ελληνική πολιτική ιστορία.
    **Τότε, το σύστημα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθούσε να στηρίζει τον Αντρέα μετά από όση λάσπη είχε εκτοξευτεί εναντίον του.
    Τώρα το σύστημα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο, μετά από όση λάσπη έχει εκτοξευτεί εναντίον του.
    Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει όλους όσους λοιδορούν τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τα γεγονότα εκείνου του Σαββάτου: δεν ένιωσαν ποτέ τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή του κόσμου.
    Και δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν μία απλή αλήθεια:
    H καρδιά δεν “στήνεται”, ούτε “οργανώνεται”. Απλά χτυπά. Και για κάποια πράγματα χτυπά δυνατά.
    Γιώργο,
    η Ελλάδα χαμογελά, οι Έλληνες ελπίζουν ξανά.
    Η Ιστορία σε περιμένει να συνεχίσεις το έργο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κόκκινος, ο Ζορμπάς, ο Αθανασίου...
    kourdistoportocali
    Από τον Βασίλη Μπόνιο

    Παρακολουθώντας την θανάσιμη τσουλήθρα της χώρας στην αγκαλιά της διαπλοκής και της διαφθοράς παρέα με τον κρατικοδίαιτο επιχειρηματικό-εκδοτικό υπόκοσμο, διαπιστώνει κανείς και τις... διαχρονικές «ποινικές» ευθύνες της Δικαιοσύνης.

    Χρειάσθηκαν πάνω από 15 χρόνια για να οδηγηθεί ο Τσοχατζόπουλος στον Κορυδαλλό, μόνος αυτός από ένα πάρτι δις στα εξοπλιστικά στο οποίο συμμετείχαν μερικές εκατοντάδες επίορκοι πάσης φύσεως και προέλευσης. Κυκλοφορούν ελεύθεροι όλοι τους.

    Όπως ελεύθερα κυκλοφορούν συγκεκριμένα "εκλεκτά" στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου που έχουν διαβρώσει με τις μεθόδους τους το σύμπαν.

    Μόνο ένας Κοσκωτάς οδηγήθηκε στη φυλακή με αποτέλεσμα τα δικά του «λάθη» να αποτελέσουν αντικείμενο σεμιναρίου για τους διαδόχους του, ώστε να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο από τη Δικαιοσύνη. Επιχειρηματίες που τους βαρύνουν κακουργήματα ζουν και βασιλεύουν στη χώρα της ανομίας. Εδώ όπου η Δικαιοσύνη κατάντησε, σε πολλές υποθέσεις, σχήμα λόγου.

    Μια Δικαιοσύνη που σε αγαστή συνεργασία με την πολιτική εξουσία επέτρεψε σε Χριστοφοράκο και Καραβέλα να εγκαταλείψουν-με συνοδεία τιμητικού αγήματος αστυνομικών ο πρώτος-τη χώρα.

    Από τα σπλάχνα αυτής της Δικαιοσύνης προέρχεται ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου την εντιμότητα του οποίου δεν αμφισβητούμε. Μια Δικαιοσύνη που ενώ θα έπρεπε να είναι το καταφύγιο του απλού πολίτη απέναντι σ’ ένα σάπιο, ανήθικο και νοσηρά διαπλεκόμενο κρατικό μηχανισμό, το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει το λαικό γνωμικό για τους καρχαρίες που σκίζουν τα δίχτυα της.

    Αν Έλληνες πολιτικοί συμμετείχαν στο πάρτι της διαφθοράς που μας οδήγησε ως εδώ υπήρξαν δικαστές και εισαγγελείς που διακρίθηκαν για την επιλεκτική άσκηση των καθηκόντων τους.

    Καλό θα ήταν ο κ. Αθανασίου να ζητήσει μια συγνώμη από τους πολίτες για την «συνεισφορά» της Δικαιοσύνης στην εθνική μας κατάντια πριν σπεύσει να τιμήσει το Επικρατείας της ΝΔ. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να τοκίσει το κύρος του-που θάλεγε και ο Βενιζέλος-σε μια προσπάθεια να καθαρίσει ο Ναός της Δικαιοσύνης από τα νοσηρά φαινόμενα που την απαξιώνουν στη συνείδηση του κόσμου.

    Ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για τη διάθεση του Σαμαρά να κάνει κάθαρση και να στήσει ειδικά δικαστήρια ξυπνώντας μνήμες από τα γουνάκια του (Βασίλη Κόκκινου) παρελθόντος.

    Είναι σε θέση ο αρχηγός της ΝΔ και φίλος του Συμπιλίδη να κάνει κάθαρση;

    Στο βάθος ακούγεται ο ήχος από το χτύπημα της γροθιάς του Καραμανλή στο τραπέζι του «Μπαιρακτάρη». Αυτή την «αποφασιστικότητα» του Καραμανλή να κλείσει φυλακή τους νταβατζήδες, την διαπίστωσε σε βάθος ο ταλαίπωρος Ζορμπάς.

    Δυστυχώς αντιμετώπισαν την Δικαιοσύνη σαν χάντρα στο παιγνίδι της καλοστημένης διαφθοράς τους. Κι εκείνη, τυφλή ούσα, αποδέχθηκε αυτό το ρόλο. Αυτή είναι η αίσθηση του κόσμου εκεί έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [[Κι ύστερα ΑΣ..πεθάνει ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!! ]]

    Να δω μόνο τα μάτια του γυαλίζουν από ΜΙΣΟΣ !!!
    Αντίθετα ο Αντώνης και οι άλλοι, οδήγησε εκατοντάδες Έλληνες στην αυτοκτονία.
    Και όμως, τόσο αυτός, όσο και οι Αλέξης, ο άνω –κάτω Πάνος και λοιποί μισότρελοι είναι ΕΞΩ και είναι ο Νίκος …μόνος του στον Κορυδαλλό !!!!
    Γιατί άραγε?
    Που είναι ένας ...Κόκκινος Βασίλης να μας γράψει καμιά ..τριανταριά κείμενα, που έγραφε μέρα πάρα μέρα για το Γιώργο Παπανδρέου?
    Ανατριχιάζω στην ιδέα να ΖΕΙ !!!! να ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!
    Κι ύστερα ΑΣ..πεθάνει ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!
    Να δω μόνο τα μάτια του γυαλίζουν από ΜΙΣΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!!
    Ο κ. Κόκκινος ζητά την ποινική δίωξη Παπανδρέου γιατί δεν ‘’δέχτηκε’’ τα 20 ΔΙΣ. από τον..ΠΟΥΤΙΝ !!!
    Την ποινική δίωξη Παπανδρέου ζητά ο Βασίλης Κόκκινος

    Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν... την άσκηση ποινικής δίωξης!
    ΥΓ.
    Σήμερα έχει τον αντρισμό να ζητήσει συγγνώμη, για το κακό που έκανε στην πατρίδα μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 865 .000 προσλήψεις -οι μισές εκτός ΑΣΕΠ- στο Δημόσιο στα χρόνια του Νέρωνα Καραμανλή και του ΑΥΛΑΡΧΗ Παυλόπουλου.
    Από τα ΝΕΑ

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη...

    ...του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

    Ενδεικτικό είναι πως μόνο μέσα σε ένα έτος, το 2008 πραγματοποίησε 112.716 νέες προσλήψεις, ενώ και στο πρώτο εξάμηνο του 2009 πρόλαβε να εγκρίνει άλλες 65.061 θέσεις. Συγκριτικά μάλιστα με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2008, παρατηρήθηκε αύξηση 35,2% στον αριθμό των προσλήψεων.

    Η αντίστροφη πορεία της μείωσης του προσωπικού στο Δημόσιο άρχισε μετά τις εκλογές του 2009. Μέσα σε ένα χρόνο, δηλαδή στα τέλη Δεκεμβρίου, στο Δημόσιο απασχολούνταν 108.000 λιγότεροι υπάλληλοι σε σχέση με το 2009, καθώς είχαν απομακρυνθεί 35.000 μόνιμοι υπάλληλοι, 51.000 συμβασιούχοι και 22.000 απασχολούμενοι με προγράμματα Stage. Το ψαλίδι στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων συνεχίστηκε και το 2011 με αποχώρηση άλλων 90.000 εργαζομένων.

    Σχόλιο : Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν τον άθλιο Καραμανλή «εθνικό κεφάλαιο» για τη χώρα, πιστεύοντας μάλιστα ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ του...1980!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ν Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
    Γιώργος Παπανδρέου: Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ..ΧΡΩΜΑΤΩΝ ..
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είναι πια κατανοητό από όλους τους Έλληνες, ότι ένας από τους λόγους που ώθησαν τους φοροκλέπτες και τους μαυρονταβατζήδες, να πολεμήσουν με όλα τα μέσα, τον πρωθυπουργό του 43% Γιώργο Παπανδρέου, ήταν η ψήφιση των νόμων με τις διαρθρωτικές αλλαγές. Τις αλλαγές εκείνες, που θα χρειαζόταν η χώρα, στις γραμμές της διαφάνειας, της ισότιμης φοροδοτικής ικανότητας και του μελλοντικού εκσυγχρονισμού της παραγωγικής διαδικασίας και απόδοσης, ώστε στο μέλλον να μη ξαναβρεθεί στη σημερινή δύσκολη θέση.
    Έτσι λόγου χάρη ψηφίστηκαν νόμοι με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση. που μας επιτρέπουν να μαθαίνουμε για κάθε παράνομη, ανήθικη πρόσληψη, που διατηρεί την συνδιαλλαγή το πελατειακό κράτος και μικροπολιτική;
    Για κάθε δαπάνη έργων, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που υποχρεωτικά ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!
    ΄Ετσι , ο κάθε πολίτης, μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα του, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
    Ο Παπακωνσταντίνου ένα χρόνο νωρίτερα το 2010,
    με τους νόμους 3833/15.3.2010, 3842/23.4.2010, 3888/30.9.2010 θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες, τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών, θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

    Η ιστορία έγραψε: Ο Παπακωνσταντίνου, επί Κυβέρνησης Παπανδρέου, θέσπισε τις ρυθμίσεις εκείνες, πάνω στις οποίες σήμερα πλειοδοτούν ή θα 'θελαν να πλειοδοτούν στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή