ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!





Οι Σαμαράς-Βενιζέλος αποτελούν το δίδυμο της καταστροφής για τη χώρα, που όμοιό του δεν έχει ξανα-υπάρξει! Πρόκειται για δύο πολιτικά καθάρματα τα οποία θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται φυλακή και όμως, συνεχίζουν να κυβερνούν και το ίδιο θα κάνουν για αρκετούς ακόμη μήνες.

Δείτε λοιπόν αυτές οι δύο πολιτικές μαφίες τι «κατάφεραν» στα τελευταία δυόμισι χρόνια που βρίσκονται στην εξουσία!

Εκτόξευσαν σε πρωτοφανή επίπεδα το Δημόσιο χρέος. Τέτοιο όσο δεν ήταν ποτέ! Το Δημόσιο χρέος το οποίο αν και μειώθηκε επί των ημερών τους λόγω του PSI, όταν και οι δύο (Σαμαράς-Βενιζέλος) ήταν εταίροι της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, σε απίστευτα μικρό χρόνο, το εκτόξευσαν ακόμη και πάνω από τα επίπεδα που ήταν πριν από το PSI! Οι δυο ολετήρες δηλαδή, σε χρόνο ρεκόρ εξανέμισαν τις ωφέλειες από το «κούρεμα» των 80 δις ευρώ (που πρόσφερε το PSI) φέρνοντάς το σε επίπεδα πρωτοφανή!

Δείτε τον πίνακα και θα καταλάβετε:

Το Δημόσιο χρέος της χώρας τον Δεκέμβριο του 2011, λίγους μήνες πριν από το…κούρεμα ήταν στα 367.978 δις ευρώ. Στις 31/3/2012 όταν ακριβώς έγινε το PSI το χρέος μειώθηκε στα 280 δις ευρώ! Κατά 87 δις ευρώ σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011! Από το σημείο αυτό και μετά, όταν δηλαδή οι Σαμαράς-Βενιζέλος ψήφισαν το PSI άρχισε ο σφαγιασμός των Ελλήνων. Νέες μειώσεις σε συντάξεις, μισθούς, κατακρεούργησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, αποθεματικά ξενοδοχείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κατάκλεψαν τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων κ.λ.π. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, οι Έλληνες εξαθλιώθηκαν, για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε πάνω από 6 εκατομμύρια συμπατριώτες μας στα όρια ή κάτω από τα όρια της φτώχειας!



Δείτε τη συνέχεια: Στις 30/6/2012 λίγες μέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Σαμαρά-Βενιζέλο, το Δημόσιο χρέος από τα 280 δις εκτοξεύεται στα 303.508 δις ευρώ! Πρόκειται για ομόλογο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (ALPHA, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ) το οποίο οι πολιτικοί ολετήρες (του ίδιου σιναφιού με τους Σαμαρά-Βενιζέλο) χρέωσαν στις πλάτες του λαού! Αντί να πληρώσουν οι τράπεζες τα 23 δις ευρώ μπήκαν παρανόμως στο Δημόσιο χρέος για να το πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες!

Στις 30/12/12 το Δημόσιο χρέος έκλεισε στα 305.537 δις ευρώ, ενώ τον Μάρτιο του 2013 στα 309. 357 δις ευρώ.

Προσέξτε λοιπόν σήμερα 2 Οκτωβρίου πόσο είναι το Δημόσιο χρέος σύμφωνα πάντα με την κυβερνητική πηγή:

Δείτε το και ξαναδείτε το Δημόσιο χρέος για να καταλάβετε τι είδους πολιτικά καθάρματα μας κυβερνούν: 372.314 δις ευρώ χρωστάμε στους τοκογλύφους!!! Εξανέμισαν τις όποιες ωφέλειες του PSI τις οποίες μάλιστα οι ίδιοι οι Σαμαράς-Βενιζέλος υπερτόνιζαν και έφτασαν το χρέος σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά πριν από το PSI!

Και οι ίδιοι αυτοί εγκληματίες, οι Σαμαράς-Βενιζέλος σε συγχορδία με τους δανειστές, λένε ότι το χρέος μας είναι …βιώσιμο!!! Ότι δεν θα χρειαστεί άλλο κούρεμα! Ο δε προδότης Πρωθυπουργός λέει ότι βγαίνουμε από το Μνημόνιο και έρχεται η ανάπτυξη!!! Ενώ οι αριθμοί της ίδιας της κυβέρνησης λένε ότι η ελληνική τραγωδία είναι δίχως τέλος εξαιτίας των Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

Ποιος δημοσιογράφος τους έχει καθίσει στο …σκαμνί για να τους κάνει αυτές τις απλές ερωτήσεις; Κανείς. Αλλά για τον ρόλο που παίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι θα σας μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Δείτε και το παρακάτω γράφημα.

Το Δημόσιο χρέος αυξάνει κατά 863€ το δευτερόλεπτο!!! Ποιο χρέος μπορεί να πληρωθεί και να είναι βιώσιμο όταν αυξάνει κατά 863 € το δευτερόλεπτο; Ο Χαρδούβελης και οι υπηρέτες των τοκογλύφων μόνο τα λένε αυτά! Για να έχουν αιωνίως τον λαό στη σκλαβιά! Πάμε παρακάτω. Το Δημόσιο χρέος έχει εκτοξευτεί στο 210,68% επί του ΑΕΠ! Και να βομβαρδίζανε την Αθήνα με πραγματικές βόμβες, τέτοιο χρέος δεν θα είχαμε! Το κατάφεραν όμως τα πολιτικά καθάρματα Σαμαράς-Βενιζέλος!

Και το…κερασάκι στην τούρτα: Το ΑΕΠ βρίσκεται στα 176,718 δις ευρώ, μειωμένο και αυτό κατά αρκετά δις!!! Και αυτό ένα ακόμη success story των Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

Ποιος θα τους στείλει στον Εισαγγελέα και από’κει στην φυλακή;indobserver

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Περνώντας την πόρτα για να ψηφίσεις, Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300. Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ να… μειώσει την ΑΝΕΡΓΙΑ. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε. Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του. Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ.:

    Σήμερα έχουμε στη κυβέρνηση ότι χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο τυχοδιώκτες της παραπολιτικής, αδίστακτους, αποκομμένους από το λαό και πρόθυμους να προσφέρουν τα πάντα στους πάντες προκειμένου να σωθούν. Μία κυβέρνηση του χθές σε ‘’συσκευασία του Άντώνη. Όλοι σχεδόν οι αποτυχημένοι υπουργοί Καραμανλή βρίσκονται είτε στην Κυβέρνηση είτε σε επιτελικές θέσεις. Δηλαδή ..κυβερνά ο Καραμανλής με την κυβέρνηση του Αντώνη. Οποία ειρωνεία, οποία απάτη, οποία διαπλοκή παραπολιτικών ???

    Κυβερνά ο επίορκος της φιλίας, της εντιμότητας, της ειλικρίνειας, του εθνικού συμφέροντος , του αντρίκιου λόγου τιμής. Κυβερνά ο Σαμαράς του άθλιου και εφιαλτικού παρελθόντος, του άθλιου προδοτικού εθνικού ξεπουλήματος, του συμβιβασμένου παραπολιτικού υποστυλώματος του Γερμανικού επεκτατισμού. Κυβερνά ο άνθρωπος του ΧΘΕΣ! Με αθλιότητα ανώτερη του παρελθόντος. Με σκληρότητα που τσακίζει κόκκαλα και με αναισθησία που προκαλεί οργή, μίσος και αηδία. Ο Αντώνης κυβερνά σαν γνήσιος φασίστας γεννημένος για την καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ.
    Ποτέ άλλοτε, στην πολιτική ιστορία του τόπου, δεν βρέθηκε ένας τόσο ΑΦΙΛΟΣ και ανάδελφος πολιτικάντης ‘’καριέρας’’, ένας συκοφάντης ‘’ύψους’’, ένας ΄ εφιάλτης από την λίστα των αξέχαστων.
    Σήμερα η Ελλάδα, υποφέρει, κινδυνεύει και ξευτελίζεται, γιατί ο Αντώνης αποφάσισε να περάσει την πόρτα που οδηγεί στο ανάθεμα, στην κατάρα, στον ξεριζωμό. Κατέστρεψε τα πάντα ! Ξεπούλησε ότι του είχε απομείνει και φόρεσε τη στολή του εφιάλτη και την κουκούλα του γερμανοτσολιά. Πίστεψε πως οι Έλληνες ΑΞΙΖΟΥΝ την εκδίκησή του. Πούλησε τα πάντα για να μας εκδικηθεί .
    Αυτόν έχουμε σήμερα. Τον εφιάλτη του χθες, σε ρόλο: ‘’ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ’’ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ, μια ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ αντιπολίτευση, που κατέβηκε και το τελευταίο σκαλί αυτοπροσβολής και αυτοσυμβιβασμού. Ο επαγγελματίας του δεκαπενταμελούς καφενείου, βρήκε σύμμαχο στον αγώνα για ΡΕΚΟΡ ύπνου, τον κουνημένο ταξιδιώτη του ‘’ψεύτικου καραβιού’’. Δύο άνεργοι μεγαλοκληρονόμοι του χρήματος, δυο ιδεολογικοπολιτικά αντίπαλοι , χωρίς κανένα σημείο επαφής και προγραμματικής σύγκλισης, συμβιβάστηκαν προφορικά και έγγραφα(?) να ξεχάσουν όλα όσα τους χωρίζουν( δηλαδή όλα) μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές και μετά θα συζητήσουν για τα υπουργεία και τις θέσεις που θα πάρει ο καθένας.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , ΣΥΜΦΏΝΗΣΑΝ το ιδεολογικοπολιτικό …10% όλοι μαζί, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια?? Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!! Τι θα προσφέρουν, και τι μπορεί να σκεφτούν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ένα μεροκάματο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ
    Ποιος είναι ο Πάνος, ο θρυλικός ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ των τελευταίων 200 χρόνων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας? Ποιος είναι ο Πάνος, που ‘’ερωτεύθηκε’’ ο Σαρκοζί και τον τίμησε ως το μεγαλύτερο μυαλό , σε κιλά, στην ευρωπαϊκή ..μεγαλόνησο??
    Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) και έφερε τη ΖΗΜΕΝΣ , σπάζοντας όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ανικανότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας και ΑΠΙΣΤΙΑΣ ; Γιατί τον κάλυψε η Νέα Δημοκρατία?
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..ΑΛΕΚΟΣ!:
    Ποιος είναι ο Τσίπρας με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, που αποφάσισε να εκδημοκρατικοποιήσει το φασισμό του Πάνου , και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας? Σήμερα, ένας κομμουνιστής και ένας ακροδεξιός σε μια άτυπη(?), άγνωστη για μας συμφωνία, με μια ακροδεξιά εγκληματική δολοφονική Ναζιστοφασιστική οργάνωση των πρώην συναγωνιστών του Αντώνη τη Χρυσή αυγή, σας ζητούν να τους ψηφίσετε για να ..σας σώσουν !!!
    ΡεΕΕΕ! Τι χάλια, τι ξεπεσμός, τι κατάντια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Τσίπρας -Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε
    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ;

    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    *Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    *Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    *Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.

    * ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει.? Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!

    Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;

    • Αν, ο Σαμαράς, μιλούσε και αποκάλυπτε την αλήθεια για την οικονομία, όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, Ή !!! έμπαινε στην κυβέρνηση συνεργασίας και δεν την πολεμούσε από την πρώτη ημέρα, από την πρώτη… στιγμή, θα είχανε αποφευχθεί όλες οι συνέπειες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που έκανε μέχρι σήμερα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός..;

    Θα είχε επιτύχει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(Ι), το οποίο είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κρίσης, διότι αν δεν υπήρχε κρίση, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να δανειστούμε; Οπότε θα είχαμε ένα δρόμο δύσκολο μεν αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...!
    Για ποιο λόγο να δανειστούμε αν όλα ήταν εντάξει;

    * Γιατί ο Βενιζέλος της κακίας, της μοχθηρότητας, του κόμπλεξ και της πολιτικής ανικανότητας, ήθελε « πάσει θυσία», να υπονομεύσει τον Πρόεδρο του Πασόκ και Πρωθυπουργό στην πιο κρίσιμη και καθοριστική προσπάθεια για την αποφυγή της χρεωκοπίας , που υπερίπτατο των Ελληνικών εδαφών και αμαύρωνε αγώνες και θυσίες.

    * Γιατί ο Τσίπρας της αλλοφροσύνης και του κομματικού «ερωτισμού»… έκαψε την Ελλάδα, υπονόμευσε την οικονομία (κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ,επιχείρησε να υποβαθμίσει και πολιτειακές, κυβερνητικές, θεσμικές και κάθε είδους έννομη σχέση προκειμένου οι παραπολιτικοί του..ΤΑΛΙΠΑΝ να περιχαρακώσουν και να «ναρκοθετήσουν» κάθε γραμμή Εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας. ΄Ηθελε και αυτός… εξουσία και κυβερνητικό «λόγο»; Αλλά τι μπορούν να προσφέρουν οι κομματικοί δυνάστες μιας εποχής που ΜΟΝΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ παρήγαγε;

    * Και «έπρεπε» να συμπεριφερθούν τόσο ΑΘΛΙΑ και πρόστυχα στο Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της Ελλάδας μας; Δεν υπάρχει ίχνος!..ανθρωπιάς;
    Τι πιστεύουν ότι θα διαφεύγουν διαρκώς πίσω από το κομματικό πέπλο της πόλωσης και της τύφλωσης;
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

    Ν.ΒΡΑΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή