ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 270,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! Οι κηπουροί του Παπανδρέου άνοιξαν σχολή.





Και πως το μαθαίνουμε λέτε;

Επειδή τα γίδια κάνουν ανάκληση του τεράστιου ποσού των …4 Ευρώ σε μία δαπάνη 270,000 Ευρώ! Από σπόντα δηλαδή. Φανταστείτε τι άλλο πληρώνει ο έρμος ο Έλληνας για τους κηπουρούς της διαπλοκής.
Ποιος ειναι ο κηπουρος ρε σεις ;;
οεο
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ
olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/270000.html

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ

    "Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμη και για τις πληρωμές".
    δήλωσε στην εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ", ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία με κοινοτικά κονδύλια, "καίγοντας" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.
    Όπως καταγγέλλει (μεταξύ άλλων) ο εργολάβος από την Ικαρία κ. Γιάννης Καρίμαλης, ο Πάνος Καμμένος του είχε δώσει εντολή για την ανέγερση της βίλας και όχι η πεθερά του, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ
    Επιπλέον η εφημερίδα εμφανίζει το βιβλίο κίνησης πελατών του ...τουριστικού καταλύματος όπου φαίνεται πως από το 2008 έως και το 2010 μόνο 10 πελάτες (11 εγγραφές) χρησιμοποίησαν τα δωμάτια της τουριστικής έπαυλης, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος (το κίτρινο υπογραμμισμένο). Τα στοιχεία του βιβλίου κίνησης θέτουν υπο αμφισβήτηση τη λειτουργία της έπαυλης ως τουριστικού καταλύματος, αφού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εμφανίζεται να το έχουν αξιοποιήσει μόνο 10 πελάτες! Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, γαμπρός της ιδιοκτήτριας, είχε κλείσει δωμάτια για 6 ολοκληρους μήνες από 15-08-2008 έως και τον Φεβρουάριο του 2009!
    Epikairo: Στα χνάρια του ξαδέφου του πρώην πρωθυπουργού Κωστα Καραμανλή, του Μιχάλη του Λιάπη ο Πάνος Καμμένος, τηρώντας πιστά την παράφραση του ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ συνθήματος του μορφώματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με ΒΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Πάνο μου πάλι, ήπιες νερό της ‘’λησμονιάς’’ ??
    Ξύπνα Πάνο, μας κλέβουνε την ‘’Ακρόπολη’’ της έβαλαν …ρόδες!
    που ήσουνα στην Ικαρία της πεθεράς σου, και εμείς νομίζαμε ότι είχες πάρει ..άδεια για να πιάσεις..γεμάτα. Και σου πήρε και λεφτά για τα παιδιά, για τα εγγόνια της, είναι δυνατόν, μήπως λες ψέματα, μήπως δεν θυμάσαι τι έπρεπε να πείς ???
    Αλλά εσύ είχες πάει για..πατάτες στο διπλανό οικόπεδο?
    *Αχ βρέ πανούλι μου, παλληκάρι μου, λοκατζή μου εσύ. Πότε κτίστηκε και πότε λειτούργησε για ΠΡΩΤΗ φορά το… ξενοδοχείο???
    *Και η επιθεώρηση πότε ήλθε και τι κοίταξε??? ΤΟ ΙΚΑ τι λέει, και οι καταστάσεις του ΦΠΑ που είναι? Υπάρχουν? Από πότε …υπάρχουν?? Ο εργολάβος που το έκτισε τι λέει? *Ο Αλβανός τελικά πήρε τα λεφτά που του χρώσταγες,??
    *Δείξτα όλα ρε πανούλι μου, που σε λένε καβουρομάνα και τσιγκούνη. Πές τους πως όλα τα κοψίδια και τις μπριζόλες τις πλήρωσες όλες και με..ΤΟΚΟΥΣ ???
    *Εσύ που σκάβεις τον λάκκο των άλλων και όλο πρώτος μέσα πέφτεις.
    *Αχ βρε οικονομικέ υπολογιστή που αγοράζεις ανταλλακτικά φτηνά και τα πουλάς ακριβά.
    *Αχ βρε πανούλι μου, πως μπορείς και τα "κρατάς" όλα στο μυαλούλι σου(;) και δεν...χάνεσαι στη μέση της θάλασσας.
    *Αχ παλικάρι μου που κάναμε χρυσά μάτια(αυγά:) να σε δούμε.
    *Φαντάρος ήσουνα, ή ο ΡΑΜΠΟ? Βουλευτής ήσουνα ή ο Σούπερ μαν ;
    *Άδειες κάργα από το στρατό ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ κι ούτε μια φωτογραφία με τα ρούχα της τιμής, κοπάνα(άρρωστος) όταν ψηφιζόταν κάποιο νομοσχέδιο που σε αποκάλυπτε( λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης).
    *Παράσημα από το Σαρκοζύ, κι ούτε μια …φωτογραφία έτσι για τα κακό μάτι?
    *Μόνο στο ‘’ξένο’’ σκάφος έβγαζες φωτογραφίες ρε πανούλι μου?
    *Εσύ που έπιανες όλους τους κακούς και τους έριχνες στον ωκεανό του ..μεσονυκτίου.
    *Εσύ που έμπαινες στο Κουζινάδικο και τρέμανε τα μηχανήματα και τα τζάμια τους !
    *Και έπαιξες και έχασες και τόσα εκατομμύρια όπως δηλώνεις. Τόσα λεφτά ρε πανούλι μου που υπάρχουνε; Εγώ ζαλίζουμε και να τα ...γράψω κι εσύ έχασες τόσα και ούτε ...δάκρυσες;
    *Τότε τι έλεγε αυτός ο Μάκης ότι τον πήρες στο λαιμό σου. Καλά βρε Πανούλι μου, τόσο δυνατός είσαι που σήκωσε το Μάκη και τον πήγες βόλτα στο...λαιμό σου;
    ***Ρε πανούλι , τι κακιά η πεθερά σου. Να σου παίρνει λεφτά για να φιλοξενήσει τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ???? Καλά είσαι τόσο βλάκας, ή ΕΜΕΙΣ είμαστε έξυπνοι που γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις?
    *Πανούλι μου κοιμήσου και είμαστε εμείς εδώ για σένανε . Μάλλον ανάποδα το έγραψα. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ
    Ο Πρόεδρος της Εξεταστικής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε το σώμα….
    Η κυβέρνηση Καραμανλή , κρύβει τους τραπεζικούς λογαριασμούς Εφραίμ .

    Αν έχετε ακόμα απορίες γιατί έδιωξαν τον Γιώργο Ζορμπά από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διαβάστε τι έγινε με την Εξεταστική Επιτροπή:

    Στις 12 Νοεμβρίου ο αντικαταστάτης του Ζορμπά, Στέλιος Γκρόζος είχε απαντήσει στο σχετικό αίτημα της Εξεταστικής ότι όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Μονής Βατοπεδίου έχουν ανοίξει. Σήμερα όμως αναφέρει σε επιστολή του ότι απλώς έχουν “ Παγώσει’’” τα 67 εκατομμύρια ευρώ που σχετίζονται με την αγοραπωλησία του Ολυμπιακού Ακινήτου στους Θρακομακεδόνες και των ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

    Έτσι ύστερα από 15 μέρες αδικαιολόγητης καθυστέρησης ο Πρόεδρος της Εξεταστικής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε το σώμα, ότι το αίτημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν ικανοποιείται από τον κ. Γκρόζο και οι χρηματικές ροές παραμένουν με άνωθεν - προφανώς - εντολές της Κυβερνώσας παράταξης στο σκοτάδι προς το παρόν. Φυσικά ευθύνες έχει και ο κ. Μαρκογιαννάκης που σύμφωνα με το αρ. 145 του Κανονισμούς της Βουλής έχει όλες τις ανακριτικές εξουσίες, αλλά δεν μπήκε κι αυτός στον κόπο.
    Θα αργήσουμε λοιπόν πολύ ακόμα να μάθουμε που πήγαν τα λεφτά.
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ "ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ" ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ..ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ;
    Πόσοι νεοδημοκράτες έχουν off shores εταιρίες στην Κύπρο; Τι θα συμβεί αν «ανοίξουν» και μάθει ο λαός την αλήθεια; Δηλαδή όλοι όσοι φωνάζουν ‘’δήθεν’’ ζήτω, είναι φερέφωνα, που είτε επιδιώκουν συγκάλυψη των αφεντικών τους , είτε αγράμματοι χρυσοέλληνες και χρυσαλήτες που προσπαθούν να..κλέψουν καμιά ψήφο και ας ‘’κόψουν το λαιμό τους ‘’ οι Έλληνες !!!
    Άνοιγμα των λογαριασμών σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!
    (Ο κ. Καραμανλής είναι...καλά; Πως αισθάνεται; Δεν θα τον ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΣ !!! δημοσιογράφος;)
    Ενδεικτικά υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (ΒΑΤΟΠΕΔΙ)
    ==========================
    Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:
    • Rassadel (Κύπρος). Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden".[4]
    • Madeus (Κύπρος). Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.[5]
    • Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε.. Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel.[5] Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.
    • Noliden Ltd (Κύπρος). Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη. Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.[6]
    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ. Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθωώθηκε ο Άδωνις για το κότερο του Καμμένου – Θα πληρώσει 15.000 ευρώ για εξύβριση
    [[Νέος πόλεμος στο twitter
    «Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.]]
    Το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε ότι τελικά ιδιοκτήτης της off shore είναι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου. Για "αχυράνθρωπους" στη διοίκηση της off shore κάνει λόγο η απόφαση. Πόλεμος στο Twitter Γεωργιάδη-Καμμένου μετά την ετυμηγορία.
    Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.
    Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του. Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».
    Στην απόφαση γίνεται λόγος και για αχυρανθρώπους που εμφάνιζε η Cass για να κρύβει τους κατόχους.
    «Το 2000 η έδρα της Cass μεταφέρεται από το Douglas στο γειτονικό Arbory και πάλι στη Νήσο Μαν. Η μετακίνηση αυτή οφείλεται προφανώς στην αλλαγή των διευθυντών που αδιαμφισβήτητα ήταν από τους πλέον δραστήριους αχυρανθρώπους παγκοσμίως…. Εκείνη την περίοδο αναφέρεται πλέον μόνο η ύπαρξη των 2.000 ανωνύμων μετοχών. Στις οικονομικές καταστάσεις του ιδίου έτους δεν αναγράφεται ότι η Cass έχει ως αντικείμενο την «κατοχή σκάφους αναψυχής», παρά μόνο ότι είναι εν υπνώσει. Ωστόσο το σκάφος παρέμβενε στην κατοχή της, όπως θα αποκαλυπτόταν δύο χρόνια αργότερα με την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 2001-2002…».
    Στη συνέχεια της απόφασης αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο καπετάνιος /σκίπερ του σκάφους.
    «Τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Cass αναγγέλλει ως οφείλει ”προς όποιον ενδιαφέρεται” ότι ο Ηλίας Καμμένος είναι ”director” (διευθυντής) του σκάφους με αρμοδιότητα επί των προμηθειών, επισκευών, σχέσεων με τις Αρχές, αλλά και χρήστης του σκάφους , ο δε Παναγιώτης Καμμένος είναι ”captain/skipper” (καπετάνιος/σκίπερ) του σκάφους».
    Επιπλέον στην απόφαση αναφέρεται και η έκθεση του εκτιμητή Δημήτρη Ρούσου, ο οποίος επισκέφθηκε το σκάφος προκειμένου να προχωρήσει στην εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και όπως ανέφερε ο ίδιος ”στο σκάφος με υποδέχθηκε ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος, owner (σ.σ. ιδιοκτήτης)”».
    Νέος πόλεμος στο twitter
    «Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή