ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗ LADY GAGA !!!


Μπορεί τελικά το μόνο που σας αξίζει να είναι τα Μνημόνια, η Υποδούλωση και η Εκμετάλλευση από Πολιτικό & Τραπεζικό Σύστημα και τους Νταβατζήδες !!!
Μπορεί τελικά νάχετε γεννηθεί με γονίδια ραγιάδων !!!
Μπορεί τελικά νάχουν δίκιο οι Illuminati όταν λένε ότι στους Νεοέλληνες δεν αξίζει να ζουν στην Ελλάδα !!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!



http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/09/lady-gaga.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Πάρτι, πάρτι, στις 7 του Μάρτη»
    Το σύνθημα της νίκης Καραμανλή στις 7 Μαρτίου συνοδεύτηκε από πραγματικό πάρτι και αυτό διαπιστώνεται εύκολα στο παραπάνω γράφημα [via tovima] στις ενδονοσοκομειακές, εξωνοσοκομειακές και φαρμακευτικές δαπάνες. Στη μελέτη του ΟΟΣΑ διαπιστώνεται 73% αύξηση στη δημόσια δαπάνη υγείας, 79% αύξηση στην ενδονοσοκομειακή δαπάνη που από 3,7 δις ανέβηκε στα 7 δις, ενώ η φαρμακευτική δαπάνη ανέβηκε κατά 44% και έφτασε τα 5,2 δις...
    Τα αμείλικτα νούμερα της σπατάλης είναι αποδεικτικά στοιχεία χρεοκοπίας και η χρονική αντιστοίχιση με την εκάστοτε κυβέρνηση αποδεικνύει τις ευθύνες. Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός δε συνήθισε να κρατά τις αποδείξεις εκείνες τις εποχές. Κακές συνήθειες που οδήγησαν σε λάθος απόδοση ευθυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΙ , ΠΑΡΤΙ , ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
    1. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΟ 2009 ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ 2014.
    Πίστευε ποτέ κανείς, ότι η Ελλάδα μας η πατρίδα μας που το 2004 μιλούσε όλος ο κόσμος για αυτήν, ότι λίγα χρόνια αργότερα θα χρεοκοπούσε? (χρέος 100%, έλλειμμα 2,3%). Τι ακριβώς μεσολάβησε και χάθηκε μαζί με το όνειρο και όλη η οικονομική μας υποδομή, και γεμίσαμε φτώχεια και ανεργία? Η κυβέρνηση Καραμανλή με πρωτόγνωρη και ΥΠΟΠΤΗ αδράνεια, οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στη κόλαση . Που ήταν Καραμανλής και Σαμαράς που έκλειναν τα μάτια και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε , αλλά επί πλέον έκαναν και εκατοντάδες χιλιάδες άχρηστες και περιττές πλην όμως καθαρά κομματικές προσλήψεις .΄ Ηθελαν να χρεοκοπήσουμε ΄η ήθελαν να ‘’χρεοκοπήσουν’’ τον Παπανδρέου που θα γινόταν πρωθυπουργός? Και αφού ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΤΟΝ ΑΝΕΝΤΡΕΨΑΝ όταν συνεργάστηκαν ΞΕΝΟΙ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.
    Αυτή η προδοτική ενέργεια δεν θα τύχει της αντίστοιχης πολιτικής και δικαστικής έρευνας και τιμωρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
    Με το νόμο Παυλόπουλου και την άκρατη κενοδοξία του,
    μπήκαν στην ΕΛ.ΑΣ, όπως και στις άλλες υπηρεσίας του δημοσίου, όλα τα γνωστά φασιστογενή της Ελλάδας.
    Επί πέντε χρόνια οι υπηρεσίας ασφαλείας και το δημόσιο, ‘’ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ’’ από φασιστοειδή που είχαν καταφέρει να διατηρήσουν ‘’λευκό ποινικό μητρώο’’ αν, και δεν ήταν και απαραίτητο. Ταυτόχρονα εξήχθησαν ή και καταψύχτηκαν όσες ελάχιστες δημοκρατικές μειοψηφίες υπήρχαν.
    Έτσι οι μισοί σχεδόν οργανωμένοι φασιστογενείς απόγονοι του χίτικου παρελθόντος μπήκαν από το παράθυρο του Παυλόπουλου στην Ελληνική Αστυνομία, στις υπηρεσίες ασφαλείας, στην πυροσβεστική, στο στρατό στις δημόσιες υπηρεσίες.
    Όλα τα κατακάθια της νύχτας και των..χορηγών της μπήκαν στην κληρωτίδα της φύλαξης και της προστασίας των Ελλήνων και των παιδιών μας. Οι υπόλοιποι παρέμειναν ελεύθεροι σκοπευτές και κυνηγοί της νύχτας. Με τον τρόπο αυτό το οργανωμένο έγκλημα μπήκε και κατέλαβε τις πιο καίριες θέσεις.
    Κανένας εγκληματίας της χρυσής αυλής δεν συνελήφθη και κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε. Έτσι δεν άργησε το φίδι να γεννά τα αυγά του σε ασφαλείς χώρους προστασίας και καθοδήγησης.
    Ο κενόδοξος υπουργός της φαυλότητας, ‘’ετοιμαζόταν’’ για τη διαδοχή του μπουχέσα , όταν αυτός αποφάσιζε να πάει στην Προεδρία.
    Η χρυσή αυλή εκκολάφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και άφοβα μέσα στις υπηρεσίες ασφαλείας του φαυλοπουλικού παρακράτους.
    50% το ποσοστό της Χρυσής αυλής στη Νίκαια και άλλο τόσο το εκλογικό τμήμα των Αμπελοκήπων από τα σώματα ασφαλείας. Ο Αντιπαθέστατος πολιτικός όλων των εποχών της Ελλάδας, επιχείρησε τον εκφασισμό της αστυνομίας και της δημόσιας διοίκησης, ο…δημοκράτης εκ Μεσσηνίας και αυτός.
    Μπράβο Μεσσηνία με τα αστέρια σου και τις κολώνες της δημοκρατίας που παράγεις.
    Τελικά το ξύλο δεν ..βγήκε από τον παράδεισο ή κάποιοι είναι πολύ σκληρόπετσοι;
    Αν η Κυψέλη δεν βάζει μυαλό, τότε θα πληρώσει η ..Νίκαια και έπονται και άλλες περιοχές . Ο Πάκης έσπειρε και ο Αντώνης θερίζει …!!!
    Ο ένας τους ανέλαβε την κατάταξη και ο άλλος την εκπαίδευση και την προαγωγή τους .
    Αθάνατη ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά !!!
    ΥΓ.
    Και επειδή η θρασυδειλία του είναι αποδεδειγμένη δημόσια, αν ΤΟΛΜΑ ! ας δώσει τις λίστες με τα αστέρια των επιλογών του (προσωπικών και του περιβάλλοντος) που προσέλαβε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή