Τι είναι Εθνικισμός; [Οριστικός Ορισμός-χαρακτήρας-χάρακας-συγχαρακτήρας].







Τι είναι Εθνικισμός; [Οριστικός Ορισμός-χαρακτήρας-χάρακας-συγχαρακτήρας]. Ο υποαυτοπροσυγκεκαλυμμένος κομμουνισμός-Κοινωνισμός Κανονισμός-Κοινοκτημοσύνη σε όλα [και κάθετι εξεχωριστά και αυτοπροσδιόριστα]…. Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατάστρεψαν να γίνουν οι άνθρωποι θα σε σώσουν [Αριστο.φάνης] = την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω [απόσπασμα από τον όρκον των Αθηναίων Πατριωτών Εφ’ήβων, συνεπώς πρέπει να γνωρίζεις τι είναι και τι θέλει αυτός όπου υποτίθεται φροντίζει διά την Πατρίδα, φροντίζει ή υποεχθροπαραφροντίζει; Έλεγχος κάθε κλάσμα δευτερολέπτου με Μάρτυρες Ανεξάρτητους [τάδ’ έφη Δημο.Κρασία/Κρατία]….

[Με αφορμή έναν σχόλιον σε έναν άρθρον στο τέλος, το οποίον σχολιάζω βεβαίως καλοπροαίρετα]

Το σχόλιον έλεγε ότι η Ορθοδοξία θεωρεί τον Εθνικισμόν αίρεση [άποψη του σχολιαστή]. Διά να είναι αίρεση πρέπει να προέρχεται από την Ορθοδοξία, δεν μπορείς να καλείς τον σατανισμόν ή την λατρεία του ποδοσφαίρου αίρεση, μπορείς να τα καλείς σατανισμόν, ειδωλολατρεία, κοσμολατρεία, αυτή είναι καθιερωμένη ερμηνεία διά την αίρεση, ή έστω εμείς λέμε έμμεση αίρεση. Ο σχολιαστής ή αυτοί όπου μπορεί να κάλεσαν αίρεση τον Εθνικισμόν καλούν αίρεση τον Οικουμενισμόν των παπάδων με τους Αντίχριστους και αιρετικούς, τους οποίους πότε αναθεματίζουν [ημέρα Ορθοδοξίας] και πότε φιλιούντε [συνάξεις Οικουμενισμού με συμμετοχή Επισκόπων πάσας ιεραρχίας]; Διατί φοβούντε [δειλιάζουν, πράξη αμαρτίας κολάσιμη κατά Ιωάννη Θεολόγον] έστω μεταξύ μας να αναφέρουν ότι το Ισλάμ είναι αίρεση [διότι τω όντι αυτόν είναι]… Προσθέτω ότι ένας παπάς εις την Κρήτη τοποθέτησε εικόνες των Ηρώων του 1821 μ.Χ. εντός του ναού και όταν ερωτήθηκε απάντησε: εάν δεν ήσαν αυτοί δεν θα υπήρχε η Ορθοδοξία σήμερα [οι Ήρωες ήταν και είναι Εθνικιστές και Χριστιανοί και αυτόν το εξηγούμε παρακάτω]. Την ώρα όπου πολλοί Ορθόδοξοι μπορεί να δειλίασαν, άλλοι τολμηροί Ορθόδοξοι έσφαξαν διά χάριν Ορθοδοξίας, Οικογένειας, Πατρίδας, Επιβίωσης [άλλωστε το ρητόν Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια είναι αποδεκτόν εκ της Εκκλησίας και φάνηκε έκτοτε ότι εάν λείπει έναν από τα τρία αυτά δεν ίσταντε τα άλλα, εξού και έκαναν το άρθρον όπου έγινε το σχόλιον και αυτόν. Συμπληρώνω εις τον σχολιαστή με επικεφαλίδα ονόματος Ορθοδοξία ή Θάνατος ότι Ο Θεός χρησιμοποιήσε τον Μέγα Κωνσταντίνον διά την εδραίωση της Ορθοδοξίας, η μάχη θα γίνετο ούτως ή άλλως, αλλά μεταγενέστερα το Ελληνοβυζάντιον διατέλεσε πολλές σφαγές, πολέμους, άμυνες της διά το ανεξιδιάλυτον τρίπτυχον Ορθοδοξία, Πατρίδα, Οικογένεια. Τα όπλα σε μάχες και επαναστάσεις ευλογούσαν ιερείς και υπάρχει ο όρος Εθνομάρτυρας Άγιος δι’ όσους έπεσαν εν ώρα μάχης ή αρνούμενος να προδώσει συνταυτοχρόνως Έθνος και Ορθοδοξία, διότι αυτά τα δύο εις τους Έλληνες Χριστιανούς είναι αλληλένδετα και η Συνείδηση Έθνος Ελλήνων εδραιώθηκε όχι εις την αρχαιότητα αλλά εις τον Μεσαίωνα από Έλληνες Εθνικιστές Χριστιανούς και οι διάφορες απαντήσεις πολύ σοβαρές και κατατοπιστικές ακολουθούν. Τέλος χιλιάδες ιερωμένοι αναφέροντε εις την Αγάπη του Έθνους και της Ελλάδος, ακόμη και Άγιοι, εννοείται χωρίς να θέτουν υπεράνω Τριαδικού Θεού τις έννοιες αυτές, αλλά ότι η Ελλάς είναι ευλογημένη περιοχή και Έθνος εκ Χριστού και αυτόν φάνηκε εις τους αιώνες και από τους πολλούς Αγίους μας]….

Οριστικά τι συμβαίνει….



Το τι είναι Εθνικισμός δεν είμαστε ηλίθιοι να μας το καθορίζει κάθε σύγχρονος απατεώνας διεθνιστής ή εχθρός ώστε να τον ρετσινώσουμε οπωσδήποτε σε οιανδήποτε μορφή του, ούτε να ακούμε τους ψιττάκους [παπαγαλάκια συνειδητά ή ασυνείδητα, πληρωμένα ή από βλακαφέλεια]. Το τι είναι Εθνικισμός το παρατηρούμε εις τους αιώνες και εις τις διάφορες εκφορές, εκβολές και εκδηλώσεις του εις τους αιώνες, είτε καλείτο Εθνικισμός ή με άλλα ονόματα εσκεμμένα ή τυχαία ή ελλείψει υπόψιν της λέξεως αυτής.

Ο Εθνικισμός του Έλληνα δεν είναι όμοιος με του Τούρκου, του Ισλαμιστή, του Γερμανού Ναζιστή, του Κομμουνιστή και οίου άλλου. Η Τζιηχάντ είναι ένας Εθνικισμός, ο απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ και της Επανάστασης του 1821 είναι δύο όμοιοι Εθνικισμοί. Ο Διεθνισμός είναι ένας Εθνικισμός εναντίον των Εθνών, μία παράμετρος της μασονίας και των σιωνιστών σατανιστών Εβραίων ως «περιούσιος» λαός όχι Του Χριστού, τους οποίους κάλεσε παιδεία του διαβόλου [όχι όλους τους Ιουδαίους]…. Σε κάθε Έθνος μπορεί να συναντούντε δεκάδες Εθνικισμοί ως υποεθνικισμοί, παρεθνικισμοί και ούτως ή άλλως με τις ιδιαιτερότητες τους…. Συνεπώς, η έννοια Εθνικισμός δεν είναι καθορισμένη συγκεκριμένη Λογιστική ή φιλοσοφική έννοια, αλλά ποικίλλει όπως ποικίλλουν ασπούμε οι διαφορετικές απόψεις φιλοσόφων και «φιλοσόφων»…. Ο Εθνικισμός είναι έναν κενόν [ποτήριον] όπου ο,τιδήποτε θέλεις ή λάχει βάζεις μέσα εις το διάμειγμα-κόκτεϊλ. Οι αδαείς θεωρούν ότι ο Εθνικισμός είναι ο εθνικισμός του Χίτλερ και των όμοιων του, επειδή εύστοχα ο σατανικός σιωνισμός [εθνικισμός δόλου] συνέδεσε την έννοια αυτήν με τους Ναζί διά να δύναται να τον στοχοποιεί σε κάθε μορφή του και σε κάθε χώρα, ούτως ώστε να Προκαθηλώνει τους Αγωνιστές της Ελευθερίας και οι πολίτες [υπήκοοι ζώα του Κράτους, να μην τους εμπιστεύοντε, είτε δεν είναι Αγαθόσκοποι είτε είναι και αυτόν το επέτυχαν σε τεράστιον βαθμόν] της υπεράσπισης λαών και δικαίων να στοχοποιούντε και συκοφαντούντε με προρετσινιές κακοδοξίας.

Η λέξη Εθνικισμός εις την αγγλική και παρομοίως σε διάφορες Δυτικοευρωπαϊκές γλώσσες καλείται nationalism εκ του nation [έθνος] και η λέξη nation προέρχεται εκ του native = nati.ve = nativism δηλαδή Γηγενισμός, Ιθαγενισμός, συνεπώς, η καθαρότερη έννοια Εθνικισμού είναι η υποστήριξη-άμυνα του γηγενούς-ιθαγενούς χώρου ενός λαού από επιθέσεις ξένων και όχι ο επεκτατισμός του Ναζισμού-Κομμουνισμού-Φασισμού [άμεσα ή έμμεσα ή συνδυαστά με πρόφαση τον καθαρόαιμον Εθνικισμόν και την Κοινοκτημοσύνη λαών, ελευθεριών και δικαιωμάτων, όπου όπως παρατηρήσαμε, χάνουν όταν πια κατακτούντε, ήτοι φέρουν τυραννία και κοιρανία = έννοια αρχηγοποίηση της τυραννίας εις τα Αρχαία Ελληνικά ήτοι ο κοίρανος = αρχηγός, κυβερνήτης, δεσπότης, κυρίαρχος, χωρίς να σημαίνει ότι πάντοτε είναι κακή η διακυβέρνηση και η πολιτεία του είτε είναι αυστηρή είτε όχι, ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν γενικώς ένας Φιλόεθνος κοίρανος όπως και ο Αρχαίος Κλεόβουλος ο Λίνδιος της Ρόδου ος ήταν αγαπητότατος κοίρανος και είναι αυτός όπου είχε ως μέτρον αποφάσεων και διά του ρητού του: παν μέτρον άριστον ή μέτρον άριστον, ήτοι σύγκλιση αποφασιστικότητος διοίκησης και υπόψιν τα συναισθήματα και τις αδυναμίες των άλλων, ήτοι δεν πατάω επί πτωμάτων κακοδικτατορικώς αλλά αγαθοδικτατορικώς μέχρι τον βαθμόν όπου το έκανε. Άλλος ο Φιλάγαθος Άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης εις την Μικρά Ασία ός χάρισε την γήν εις τον κόσμον, όπως και ο πρωθυπουργός Στολυπίν της Ρωσσίας μέσω διαταγής του έσχατου τσάρου Νικόλαου, μόλις πριν το πραξικόπημα των Μπολσεβίκων, όπου παρ’ όσα υποόσχονταν εις τον λαόν τον καταδεινάστευσαν, απαγόρευσαν την Θρησκεία του και πήραν την γην του οπίσω φασιστικώς. Συνεπώς, παρατηρήσαμε ότι κάποια συνστήματα όπως εις τον τρέχον χρόνον άλλα λένε, άλλα δείχνουν, άλλα κάνουν και άλλα επί το χείριστον υποσκάπτουν].

Έχουμε παρακολουθήσει δηλώσεις διάφορων διεθνιστών κομμουνιστοεθνικισμών του σιωνοσατανισμού μασονισμού, εναντίον του ούτω καλούμενου Νατιβισμού ο οποίος είναι ο πρωταρχικός Εθνικισμός δικαιώματος υπεράσπισης της Πατρίδος ήτοι ο γνήσιος Πατριωτισμός [όταν οι Αμερικανοί καλούν τους επιθετικούς πυραύλους τους Πάτριωτ ουσιαστικώς αντιστρέφουν τους όρους, ψεύδοντε και εξαπατούν, είναι ως να καλείς τον παιδοβιαστή ως παιδόφιλον, ασέλγεια, βλασφημία, βδέλυγμα ερημώσεως της Ηθικής Αρετής]. Νατιβιστής είναι ο οιοσδήποτε γηγενής και ιθαγενής ο οποίος είναι Γηγενιστής και Ιθαγενιστής, ήτοι βαθειά αφιερωμένος και ευφραινόμενος με τα πάγια τοπικά παλαιά ή σύγχρονα ή ημιπαλαιά έθιμα είτε αυτά είναι: α) αγαθά β) κακόδοξα και κενόδοξα γ) ουδέτερα και ασήμαντα δ) ανάμεικτα, ήτοι μία Τετραπιθανότητα.



Ο Νεοπλατωνισμός είναι η αναβίωση, επέκταση και προέκταση της Πλατωνικής Φιλοσοφίας. Αλλά με αφορμή και συγκάλυψη αυτόν τον όρον και την διαχρονική υπόληψη της Ιστορίας [άρα των ανθρώπων] προς τον Πλάτωνα, μπορεί να προωθηθούν αιρετικές Αντίχριστες ιδέες, ξένες και αντίθετες σε λεπτομέρεια ή γενικότερα με τις ιδέες και τον θρησκευτισμόν του Πλάτωνα ο οποίος είπε την μεγαλύτερη προφυτεία διά Τον Χριστόν [ή ο Σωκράτης την είπε] και διαμέσω της έννοιας Νεοπλατωνισμός να προωθηθεί οιοσδήποτε κακόδοξος ή αλλόδοξος δούρειος ίππος και πολιορκιτικός κριός προς μία Κοινωνία, επειδή αρέσει εις τους αφελείς ο όρος Νέος+Πλάτων. Αυτά τα παραδείγματα τα βλέπουμε και σήμερα αθρόα. Σου λέγει κάποιος Νέα Ακρόπολη και συ το εκλμαμβάνεις αγαθόν, σου λέγει Μάρτυρας Του Θεού και ενώ είναι ύπουλη και σφαλλερή αίρεση εσύ το νομίζεις κυριολεκτικόν [το όνομα μίας οργάνωσης είναι παγαποτιά αγγλιστί market.ing και μην λησμονείς ο Σωκράτης ήταν αγοραστής ήτοι δίδασκε εις την αγορά-market, εκεί όπου συνέρχεται αθρόα ανθρώπινη συνάθροιση, ώστε να επηρεάζοντε οι μάζες, ομοίως Ο Χριστός και άλλοι. Πάλαι ισχύει η Τετραπιθανότητα: α) αγαθή φανερή ή κρυφή διδασκαλία β) κακόσκοπη φανερή ή κρυφή διδασκαλία γ) ουδέτερη φανερή ή κρυφή διδασκαλία δ) ανάμεικτη φανερή ή κρυφή διδασκαλία. Συνάμα μπορεί κάποιος να αυτοκαλείται ή καλείται Νεοπλατωνιστής, Χριστιανός, φασίστας, κομμουνιστής και μην είναι και άλλος να δηλώνει ή δηλώνεται αντίστροφος και να είναι, τα τεκμήρια εκ της Ιστορίας μπορεί και δισεκατομμύρια. Ο θυμόσοφος λαός όμως το είπε απλουστευμένα: άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάριν ή, άπειαστος κλέπτης νοικοκύρης, η δεύτερη παροιμία πάντοτε διά να επισημάνει προσοχήν διάκριση των κακών, σκάρτων, σαπρών, μιαρών, ύπουλων δουρειοϊπποτών, ώστε να μην έχουμε πάντοτε καλή γνώμη εκ των προτέρων διά την έννοια Ιππότης!

Ο Ιουστινιανός απαγόρευσε την Νεοπλατωνική Σχολή εις την Αθήνα, εκτός των άλλων, διότι διέβλεπε ή μπορεί να ήταν αιρετική σχολή, Αντίχριστη σχολή, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι Νεοπλατωνιστές να ήσαν Χριστιανικότεροι φιλοσόφοι από τους δήθεν Χριστιανούς ιθύνοντες ιεράρχες και ενόχλησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις βαθυστόχαστων σχολών, πάντοτε εντάσσοντε μέσα άνθρωποι με διαφορετική Ηθική αλλά καλούντε με το ίδιον όνομα, εξού και όταν ενταχθήκαμε σε κόμματα πριν από δεκαετίες είχαμε την αγνή άποψη ότι είχαν αγνές προθέσεις διά τον άνθρωπον αλλά εις την συνέχεια ανακαλύψαμε ότι οι κοίναροι τους ήταν μυστικά ορκισμένοι σε σατανικές στοές με ευθυγραμμισμένα όμοια πιστεύω, διαδραματίζοντας τον ρόλον του διχασμού του λαού και της ηνιοχοποίησης του λαού σε διάφορες μάνδες, ώστε να μην υφίσταται όνομα ιδεολογίας αχρησιμοποίητον το οποίον να χρησιμοποιείται μεταγενέστερα από αγνούς ανθρώπους με αγνά ιδανικά. Τραντακτόν παράδειγμα, ότι οι σατανιστές των στοών ιδρύουν τα εθνικιστικά κινήματα και κόμματα σε κάθε χώρα με κατεύθυνηση γερμανικοναζιστικού εθνικισμού ώστε να βγάλει γενικότερα κακόν όνομα ο Εθνικισμός, πράγμα το οποίον επιτεύχθηκε κατά 90% τουλάχιστον! Ανοίγουν το κατάστημα και προσδιορίζουν τι είναι τι, πριν προλάβουν αγνοί Νατιβιστές να απαιτήσουν μέσω της σωστής ορολογίας και προσδιορισμού την αλήθεια διά τα δικαιώματα και ελευθερίες του λαού, έναντι του εχθρικού και σατανοκρατούμενου μασονικού κράτους και κομμάτων. Πήγαινε τώρα άνοιξε καινούργιον κατάστημα Εθνικισμού, θα συνδεθεί αμέσως με υφιστάμενα γερμανοναζισμού [χαχαχα]…. Κατάλαβες το ευφυές κόλπον, πρόνοια, προλαβαίνειν; Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε τουλάχιστον να είμαστε βέβαιοι, ότι ο Ιουστινιανός ήταν βλάκας και δεν αντιλήφθηκε την συγκάλυψη των αιρέσεων διά μέσω του όρου Νεοπλατωνισμός, ενώ ήσαν «Γνωστικοί» συνειδητοποιημένοι αιρετικοποιοί [όχι μόνον αιρετικοί] προς διάσπασιν του Χριστιανισμού και της Κοινωνίας, όπως κατάφεραν αργότερα με αιρέσεις χωρίς νέον προφύτη και με την αρχιαίρεση του ψευδονεοπροφύτη Μωάμεθ [διά της οποίας πάσχουμε διαχρονικώς έως την σήμερον και απειλούμαστε συνεχώς, σε συνδυασμόν με την ομοιοαίρεση υπό άλλον προίσμα με το όνομα μασονισμός δυτικά, και τώρα ανάμεικτα εις την Ευρώπη και Ανατολή Ισλαμομασονικώς συνεργατικά φανερά και κρυφά, εξού και παγκοσμίως η αξίωση του Οικουμενισμού ήτοι της Πανθρησκείας όπου τα εντελώς εχθρικά και βλάσφημα αντίθετα καλούμαστε να τα συμπροσκυνούμε με τα Άγια τοις Αγίοις, είναι ως να πίνεις Θεία Κοινωνία με σκατά μαζύν, αλλά τα κόπρανα δεν ευλογούντε είπε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγειορίτης, ούτε να δώσουμε τα ιερά, όσια, άγια τοις αγίοις σε χοίρους και κυνάρια να τα ρίξουν σε κοπρικές και να στραφούν από φθόνον και σατανισμόν εναντίον μας, είπε Ο Χριστός].

Ο Εθνικισμός είναι πάντοτε κομμουνισμός = common.ism, διότι υπάρχει το κοινόν. Η Τράπεζα Κύπρου καλούσε το ελληνοκυπριακόν χρήμαν: Κοινόν Κυπρίων, όλα έχουν σχέση με τον Κοινόν Μαμωνά όπου θέλουν να επιβάλουν εξηλεκτρονικώς με μικροψήγματα [δεν μπορείς να υπηρετείς δύο κυρίους είπε Ο Χριστός, τον έναν θα τον γελάσεις ή παραμελήσεις, δεν μπορείς να υπηρετείς και Εμένα είπε = Θεόν και τον μαμωνά]. Το χρήμα παλαιότερα δεν ήταν ποτέ χαρτονόμισμα αλλά κέρμα όπου εις την αγγλική γλώσσα καλέστηκε coin = κοιν = κοιν.ον = κοινόν ανθρώπων = χρήμα ήτοι χάραγμα διά να πωλείς ή αγοράζεις όπως Θεοπροβλέπει ο Ιωάννης ο Θεολόγος! Η λέξη κοινός αρχαιοελληνιστί σημαίνει μεταξύ άλλων μιαρόν, βρώμικος, ανηθής, ανήθικος, βδέλυγμα, άνευ ηθικών αναστολών, όπως είναι το χρήμα [το οποίον αλλάζει χέρια και κώλους! Κατάλαβε τι εννοώ και είναι βρώμικον και όταν το αγγίζεις και όταν δεν το αγγίζεις], εξού και η πρόστυχη και ο πρόστυχος καλούνταν και καλούντε κοινή γυνή και κοινός ανήρ ήτοι ο τζιηγκωλός, ο κωλομπαράς και ο κίναιδος, συν και ο παιδοβιαστής, παιδοθυσιαστής, ανθρωποθυσιαστής εις τον σατανά… [Εξού Ο Χριστός είπε δώσετε τα τω καίρασι εις τον Καίσαρα και τα Του Θεού εις Τον Θεόν και δηλαδή όχι αντίστροφα, ούτε όλα αυτά εις τον μεν ή Δε Διότι είναι μίασμα, βλασφημεία, ασέλγεια, ιεροσυλία, ύβρις, ασέβεια]. Το καισάριον [νόμισμα] είναι κοινόν [του κόσμου της αδικίας και ύλης]. Τα ιερά και όσια είναι Της Θείας Κοινωνίας [διότι υπάρχουν βάσει Τετραπιθανότητος: α) Αγαθά Κοινά β) κακά κοινά γ) ουδέτερα κοινά δ) ανάμεικτα κοινά].

Το common = con/συν+μον είναι το κοινόν ή συνόν [διότι το συν και το κοινόν είναι συνώνυμα = κοινώνυμα]. Εξαρτάται σε ποίον κόμμον [κόμμα] ή κοινόν/συνόν [συν+ον] εντάσσεσαι [α) αγαθόν β) κακόν γ) ουδέτερον και απροσδιόριστον ή προσδιορισμένον δ) ανάμεικτον = ούτως ή άλλως απροσδιόριστον, έστω και εάν υποκρτικώς και θεαθηνικώς όπως οι υποκριταί ραββίνοι, γραμματείς και φαρισσαίοι έπρατταν, φαντάζει αγαθόν με «αποδείξεις», όπως η επίδειξη νηστείας ή η φαινόμενη από την χαραμαδιά. Είπε Ο Χριστός: όταν νηστεύεις να νίπτεσαι και περιποιείσαι την κώμην σου ώστε να μην φαίνεσαι εξαντλημένος διότι μισθόν δεν θα λάβεις διότι λαμβάνεις θαυμασμόν εξ’ ανθρώπων, αυτόν εφάρμοσαν με πολλούς τρόπους κυρίως οι κατ’ εξοχήν διά Χριστόν σαλοί ανθρώποι, οι οποίοι μεταξύ άλλων ξενυχτούσαν και ξενυχτούν σε καταγώγεια και άλλα κακόφημα και ηδυπαθή νυχτερινά και ημερήσια κέντρα συνάθροισης διασκέδασης, κέρδους, κόμματος κ.α., εκεί αυτοί άλλα βλέπουν, προσεύχοντε και αλιεύουν κολλασμένες ψυχές με τέχνη. Όταν κάποιος βέβηλος Μοναχός απόθανε εις την Αλεξάνδρεια τον 4ον αιώνα μ.Χ., μπορείς να το αναγνώσεις εις το Γεροντικόν, ήταν αθρόα η παρέλευση γυναικών, όταν τις ερώτησαν μα ήταν τόσον καλός εραστής; Όλες απάντησαν, μα δεν μας εξαγόραζε διά να μας γαμήσει αλλά όταν πηγαίναμε εις το δωμάτιον έρωτα μας νουθετούσε Τον Χριστόν και άλλαξε τις ζωές μας. Αυτός ο Σαλός, έφυγε Άγιος χωρίς να αφήσει καμμία ίσως υποψία, παρά μόνον ίσως σε έναν ή μερικούς διακριτικούς, ότι ήταν Άγιος και ο μισθός του υπερπολλαπλασιάστηκε εν τοις ουρανοίς, χαχαχα].



Ο όρος Ελληνορθοδοξία είναι ο Ελληνοχριστιανικός Εθνικισμός, είναι αυτός όπου διαχρονικώς μετά την διαφθορά του Ελληνοβυζαντίου και την κατάρρευση έκαστης μετά από έκαστη των επαρχικών και πόλεων της Ανατολικής Ρωμαϊκής Ελληνοχριστιανοκεντρικής Αυτοκρατορίας [όπως εδραιώθηκε εκ του Ελληνορωμαίου Αγίου Μέγα Κωνσταντίνου και της Μεγάλης Ελένης της μητέρας του] ανέλαβε την φύλαξη, διάσωση, διάδωση και θυσία υπέρ του Χριστιανισμού [Χριστού, Χριστοσωτηρίας, ψυχοσωτηρίας] μέχρι τώρα όπου γράφουμε, αναγνώθουμε και ωμιλούμε! Αυτός ο Εθνικισμός είναι αυτός όπου αντιστέκεται έκτοτε εις τον γενικότερον σατανισμόν και καταπολεμείται προς εξαφάνησιν διά μέσω αμέτρητων σατανικών οργανώσεων, παραθρησκειών, θρησκειών, να εξαφανιστεί, συμπεριλαμβανομένου του Αντίχριστου Βλελυγματικού Οικουμενισμού Θρησκειών και Ηνωμένων Καταργημένων Εθνών [Uni.death = Unideath Nations = Ηνωμένα Νεκρά Έθνη = Ηνωμένος Κατηργημένος Νατιβισμός-Εθνικισμός, ήτοι όλοι οι Εθνικισμοί κάτω πλήν του μασονικού σατανικού ψευδοσιωνισμού και επειδή Σιών εις την Λακωνική διάλεκτον σημαίνει κύριος και κοίναρος, αυτός ο κοίναρος είναι ο γνωστός Αντίχριστος, αλλά όπως λέγει η Αποκάλυψη, είναι Θέλημα Τριαδικού Θεού να πίψουν όλοι οι Εθνικισμοί και να παραμείνει μετά από δοκιμασία ο Λαός Του Τριαδικού Χριστού-Θεού ήτοι οι Πιστοί εις Τον Ιησούν Χριστόν και ούτως θα γένει]. Ήτοι Uni.death = Unideath Nations = Ηνωμένα Νεκρά Έθνη = Ηνωμένος Κατηργημένος Νατιβισμός-Εθνικισμός και Uni.death = Unideath Religions = Ηνωμένες Νεκρές Θρησκείες = Πανθρησκεία Μονοθρησκείας-Ψευδοθρησκείας Οικουμενικοψευδοθρησκείας, όπως προβλέπει ο αρχιμασόνος Αλβέρτος Πάϊκ, ήτοι τέλος των εθνών, τέλος των θρησκειών, τέλος κυριαρχίας, τέλος εθίμων [άρα τε στυγνός στεγνός κατεγκλεισμός και στρατιωτικοδικτατορισμός, όπως δοκιμάστηκε πειραματικώς διά συμπεράσματα μέσω του κορωνοϊού και όπως ευθαρσώς μας πρόδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης], τέλος χρήματος [και ανάδειξη πανηγυρικώς ενός ενιαίου παγκόσμιου χρήματος διά ηλεκτρονικών συναλλαγών μόνον μέσω μικροψήγματος-χαράγματος-QFS=Quantum Finito/Financial System [η λέξη financial εκ του fine εκ της ελληνικής λέξεως ποινή εξού και σημαίνει ποινή με παραφθορά του πι σε φι = από p σε f όπως π.χ. το πτυάριον καλείται φτυάριον = φτυάριν]

Παναγιώτης Δίας

https://katohika.gr/autognosia/ti-einai-ethnikismos-oristikos-orismos-charaktiras-charakas-sygcharaktiras/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια