TO COVID-19 ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ FEMA.









Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, το κοινό αξίζει την αλήθεια για την προέλευση και για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Η διστακτικότητα των εμβολίων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με τη διοίκηση Biden. Λιγότερο από το μισό κοινό εμβολιάζεται πλήρως, ενώ περίπου το 56% έχει λάβει τουλάχιστον ένα τρύπημα.

Ο στόχος του πλήρους εμβολιασμού του αμερικανικού κοινού φαίνεται να έχει σταματήσει. Αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Όταν τα εμβόλια εγκρίθηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, το 40% των Αμερικανών εξέφρασαν σκεπτικισμό σχετικά με το εμβόλιο.

Η προσπάθεια ντροπής των αναμονών απέτυχε θεαματικά. Η προσβολή και η ταυτοποίησή τους ως «ηλίθιοι» ή «ανίδεοι» είχε ως αποτέλεσμα μια φαύλη ώθηση και τη σκλήρυνση των θέσεων για εμβολιασμό.



Το σχέδιο της διοίκησης να στέλνει ανθρώπους από πόρτα σε πόρτα για εμβολιασμό τους τροφοδοτεί μόνο σκεπτικισμό κατά των εμβολίων. Η εμπιστοσύνη στην εξουσία είναι σε χαμηλά επίπεδα όλων των εποχών, γεγονός που καθιστά ύποπτο το πρόγραμμα εμβολίων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση.

 

Ωστόσο, οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι ορισμένοι άνθρωποι που πρέπει να εμβολιαστούν δεν το κάνουν. Αλλά η βασική αιτία δεν είναι η άγνοια ή η πίστη στις θεωρίες συνωμοσίας. 

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/to-covid-19-fema.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια