ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Ο ΖeroΗedge και η ρεπόρτερ Shαrri Markson συγκλονίζουν τον πλανήτη με ένα video από τα έγκατα του Εργαστηρίου της Wuhan το οποίο ξεγυμνώνει την απόπειρα συγκάλυψης του ΠΟΥ και του Daszak! Τεράστιες και δολοφονικές οι ευθύνες όλων των εμπλεκομένων








Ο Πλανήτης φλέγεται καθώς ανεξήγητες εκρήξεις σε αγωγούς φυσικού αερίου στην Κίνα καθώς και στο μεγαλύτερο εργοστάσιο λιπαντικών των ΗΠΑ διαδέχθηκαν η μία την άλλη ενώ κυκλοφορεί σενάριο για χτύπημα στη διατροφική αλυσίδα του πλανήτη.

Κι όλα αυτά καθώς κυκλοφόρησε ένα video-σοκ που δείχνει ότι στη Wuhan γίνονται τα πειράματα gain of function με νυχτερίδες από τα οποία προέκυπταν οι ιοί SARS1, SARS2 και COVID-19 που έχουν προκαλέσει τις πανδημίες στην ανθρωπότητα.

Όπως γράφει ο  Tyler Durden στο ΖeroΗedge η κάλυψη της πιθανότητας ότι η COVID-19 δημιουργήθηκε σκόπιμα στο Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan (WIV) είχε βαθιές συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο, αποτρέποντας την έγκαιρη ανίχνευση και αντίμετρα και εκτροχιάζοντας την ενημέρωση.

Ένα βασικό στοιχείο αυτής της συγκάλυψης ήταν η απόκρυψη του γεγονότος ότι το εργαστήριο Wuhan εργαζόταν σε νυχτερίδες (κάτι που ακόμη και σήμερα διαρρέουν σε μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ λίγο μετά τη δήλωση του Blinken ότι πρέπει να γίνει νέα έρευνα για τη προέλευση τρίβοντας στη μούρη του ΠΟΥ την πρόσφατη έκθεση.

Κι αυτό επειδή ο ιός ήταν μια παραλλαγή ενός υπάρχοντος ιού νυχτερίδας. Η φυσική προέλευση ή η προέλευση από την αγορά της Wuhan θα φαινόταν εξαιρετικά αδύναμη αν ήταν γνωστό ότι το WIV δημιουργούσε νέους ιούς από νυχτερίδες.

https://www.facebook.com/forbes/posts/10159646211237509

Τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όσο και ο Peter Daszak, ο οποίος ενήργησε ως ερευνητής του ΠΟΥ, αρνήθηκαν εντελώς ότι το WIV είχε ζωντανές νυχτερίδες στην ερευνητική του εγκατάσταση.

Η Αυστραλή δημοσιογράφος Shαrri Markson έχει αποκτήσει ένα εκπληκτικό βίντεο από την Κίνα που αποκαλύφθηκε από μια υπόγεια ερευνητική ομάδα η οποία αυτοαποκείται“Drastic” και το οποίο video δείχνει ζωντανά νυχτερίδες στο WIV και πολλά άλλα.

Το πρόσφατα αποκαλυφθέν βίντεο δημιουργήθηκε από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών τον Μάιο του 2017 για τον εορτασμό του ανοίγματος του WIV.

Έχω ενσωματώσει στο βίντεο της Sheri Markson και το ρεπορτάζ του Sky News σχετικά με την ανακάλυψη βίντεο παρακάτω, αλλά προς το παρόν, δείτε το tweet της που ξεγυμνώνει το ψέμα του Peter Daszak:


Η Ms. Markson είναι πολύ πιο μπροστά από όλους τους δημοσιογράφους του υπόλοιπου κόσμου σ αυτή την ιστορία η σημασία της οποίας είναι τραγικά τεράστια για την ανθρωπότητα επειδή ο κόσμος γύρισε ανάποδα, εκατομμύρια έχουν πεθάνει, άπειρες επιχειρήσεις έκλεισαν και ζωές απειλήθηκαν από έναν ιό του οποίου η προέλευση επίτηδες συγκαλύφθηκε από ανθρώπους που είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα πάνω στο θέμα.

ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡIΦΗΜΟΣ FAUCI!

https://youtu.be/ANRs4DojOek

H ίδια περιγράφει τα ευρήματά της:

Ένα επίσημο βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου εργαστηρίου βιοασφάλειας επιπέδου 4, τον Μάιο του 2017 μιλά για τις προφυλάξεις ασφαλείας που ισχύουν σε περίπτωση που συμβεί «ατύχημα» και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» με τη γαλλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της κατασκευής του εργαστηρίου. Το βίντεο δείχνει νυχτερίδες να κρατούνται σε κλουβί στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan κάτι που επιχειρούν να διαψεύσουν ακόμη και σήμερα, και έναν επιστήμονα να ταίζει μια νυχτερίδα με ένα σκουλήκι. Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με τίτλο “Η ομάδα κατασκευής και έρευνας του εργαστηρίου Wuhan P4 του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών”  περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κορυφαίους επιστήμονες. Η έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που διερευνά την προέλευση της πανδημίας απέτυχε να αναφέρει ότι οποιαδήποτε νυχτερίδα είχε κρατηθεί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν και μόνο το παράρτημά της αναφέρεται σε ζώα που στεγάζονται εκεί!!!!

https://www.facebook.com/kourdistoportocali/posts/2588958951250120

Μιλάμε για την απόλυτη συγκάλυψη ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας από τον τραγικό ΠΟΥ που εγκρίνει εμβόλια και δίνει οδηγίες για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καταλυτικό ρόλο στη συγκάλυψη παίζει ο Peter Daszak o οποίος τώρα άλλαξε τώρα το τροπάριό του- από την προηγούμενη απόλυτη άρνησή του:

Σε ένα tweet με ημερομηνία τον Δεκέμβριο του 2020 είπε: “Δεν στάλθηκαν νυχτερίδες στο εργαστήριο Wuhan για γενετική ανάλυση ιών που συλλέχθηκαν στο πεδίο. Έτσι τώρα λειτουργεί αυτή η επιστήμη. Συλλέγουμε δείγματα νυχτερίδων, και τα στέλνουμε στο εργαστήριο. Ελευθερώνουμε τις νυχτερίδες εκεί που τις πιάνουμε! ” Σε ένα άλλο tweet, με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου 2020, είπε: “Αυτή είναι μια ευρέως διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας. Αυτό το κομμάτι περιγράφει την δουλειά στην οποία είμαι επικεφαλής στα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζομαι για 15 χρόνια. ΔΕΝ έχουν ζωντανές ή νεκρές νυχτερίδες μέσα σε αυτά. Δεν υπάρχει απόδειξη πουθενά ότι συνέβη αυτό. Είναι ένα λάθος που ελπίζω να διορθωθεί. ”

Αυτό το μήνα, ο Daszak φάνηκε να αποσύρει τις προηγούμενες αρνήσεις του και παραδέχτηκε ότι το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν μπορεί να έχει στεγάσει νυχτερίδες, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν τους είχε ζητήσει αυτός.

To ρεπορτάζ της για το Sky News αναφέρει επίσης την εξαιρετικά ύποπτη διαγραφή των αρχείων WIV από το Διαδίκτυο για λόγους «πειρατείας» και ότι οι ερευνητές του ΠΟΥ δεν ζήτησαν καν να τα δουν.


kourdistoportocali.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/eroedge-shrri-markson-video-wuhan-daszak.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια