«Ξηλώνουν» το ΕΣΥ με συνοπτικές διαδικασίες για χάρη της (και καλά..!) «Γαλάζιας Ελευθερίας»! Αποδεκατίζουν τα νοσοκομεία της Αττικής και της Μακεδονίας μεταφέροντας γιατρούς στα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών
Μέσω τυμπανοκρουσιών και πανηγυρικών δηλώσεων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», που αφορά τον καθολικό εμβολιασμό των πολιτών σε 19 νησιά έως το τέλος Ιουνίου.
Του Αντώνη Ραυτόπουλου

Ωστόσο, όπως προκύπτει από έγγραφο της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας που εξασφάλισε η «δημοκρατία», αυτό θα γίνει εις βάρος νοσοκομείων της Αττικής και άλλων περιοχών. Με κατεπείγουσα εντολή συστήνεται ειδική ομάδα με το χαρακτηριστικό όνομα… Task Force, προς ενίσχυση των νησιών, εν όψει της τουριστικής περιόδου. Η 1η ΥΠΕ Αττικής -σε συνεργασία με τη 2η ΥΠΕ Αττικής και την 6η ΥΠΕ Δυτικής Ελλάδας- θα αναπτύξει δύναμη αποτελούμενη από συνολικά 12 άτομα (3 γιατροί, 7 νοσηλευτές και 2 διοικητικοί), τα οποία θα συνδράμουν για τρεις εβδομάδες (23/05-12/06) στο εμβολιαστικό έργο της «Γαλάζιας Ελευθερίας».

Σύμφωνα με το έγγραφο (φωτό), επικεφαλής του κλιμακίου ορίζεται ο διευθυντής του ΝΘΠ «Η Παμμακάριστος» Θρασύβουλος Λαδόπουλος, με βοηθό τη Φωτεινή Θειακού, αναπληρώτρια διευθύντρια του ΓΝΑ «Σπηλιοπούλειο». Επικεφαλής επιστημονικού έργου ορίστηκε η επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Αλεξάνδρας, Κυριακή Ζαμάγια, με βοηθό της τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κ.Υ. Ηλιούπολης, Αθανάσιο Λαΐνα.Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», αντίστοιχες οδηγίες έχουν δοθεί και από άλλες ΥΠΕ, ενώ, όπως είχε αναφέρει και η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της, γιατροί από Αττική και Μακεδονία αναμένεται να καλύψουν τις εμβολιαστικές ανάγκες στα νησιά. Επίσης, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές, οι γιατροί από την ηπειρωτική Ελλάδα θα στελεχώσουν εμβολιαστικά κέντρα σε Ιόνιο, νησιά του Αργοσαρωνικού, Κυκλάδες, Χίο, Λέσβο, Σάμο και Δωδεκάνησα.
Έλλειψη σχεδίου

Η παραπάνω επιχείρηση, που θα αφήσει έκθετο το ΕΣΥ, την ώρα που ακόμα δεν υπάρχει η αποκλιμάκωση που θα ήθελαν οι ειδικοί στα νοσοκομεία, αναδεικνύει περίτρανα το κενό και την έλλειψη σχεδίου της κυβέρνησης. Το Μαξίμου δεν προνόησε ώστε να είχε γίνει ήδη στοχευμένος εμβολιασμός στις κοινωνικές ομάδες που θα έρθουν σε άμεση επαφή με τους τουρίστες (ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στην εστίαση, κ.λπ.), όταν και αν αυτοί έρθουν.

Έστω και στο «παρά ένα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη «Γαλάζια Ελευθερία» με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, με την ευχή όλων να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί από μία τουριστική περίοδο που δεν αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς για τη χώρα. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει ο εμβολιασμός των εργαζομένων που θα δεχτούν το τουριστικό κύμα έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το έγγραφο που εξασφάλισε η «δημοκρατία», η κυβέρνηση να στέλνει γιατρούς από τα νοσοκομεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, τα οποία έχουν τεράστιες ανάγκες και ελλείψεις.

Η πρόχειρη αντιμετώπιση του εγχειρήματος δείχνει την έλλειψη οργάνωσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο και την αδυναμία σε προσωπικό. Και γι’ αυτό τώρα φτάσαμε στο σημείο οι διοικητές των ΥΠΕ να τρέχουν για να συγκροτήσουν τις Task Force ομάδες, με το μέλλον των νοσοκομείων να καθίσταται αβέβαιο.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

 1. deanphil.uoa.gr Λονδις Λοιτη 1926 Πασχαλης Καμορα berkeley.edu https://www.youtube.com/watch?v=ovl5nTCFYJw Choke the gopher, Bulgar Cumoropher 1926 metrosportr.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


  Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

  Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
  Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

  Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
  Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
  Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
  Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
  Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

  Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
  Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
  οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  Με θερμή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή