Ξεκαθάρισμα ηλικιωμένων και άλλων άχρηστων





Το εμβόλιο mRNA παράγει ορισμένα αντισώματα που μπορούν να οδηγήσουν σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό γίνεται αισθητό όταν το εν λόγω άτομο αντιμετωπίζει τον πραγματικό άγριο ιό μετά τον εμβολιασμό. Προηγούμενες μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, ειδικά σε γάτες. Στην αρχή όλα φαινόταν να πηγαίνουν καλά μετά τον εμβολιασμό, έως ότου ήρθαν σε επαφή με τον πραγματικό ιό και πέθαναν.




Στις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα με το παραπάνω εμβόλιο, αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως στους ηλικιωμένους. Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι αποκαλεί αυτό το «παθογόνο αστάρωμα», κάτι που θα μπορούσατε να περιγράψετε: το εμβόλιο λειτουργεί για να προετοιμαστεί για τις επιπτώσεις του πραγματικού ιού. Όχι όμως μια θετική προετοιμασία που σας κάνει πιο δυνατούς, αλλά αυτό που διασφαλίζει ότι όταν έρθετε σε επαφή με τον πραγματικό ιό μετά τον εμβολιασμό, θα έχετε μια δύσκολη στιγμή. Ή θα μπορούσατε να το περιγράψετε ως έναν τρόπο για να (ξεκινάτε) τον καθαρισμό των ηλικιωμένων.

Επομένως, δεν είναι χωρίς λόγο ότι το Συμβούλιο Υγείας συμβουλεύει τη χρήση του εμβολίου Pfizer ιδίως στους ηλικιωμένους.

Ακολουθεί ένα βίντεο στο οποίο η καθηγητής Doloris Cahill εξηγεί τα παραπάνω λεπτομερώς. (Η Doloris Cahill είναι μοριακός βιολόγος και ανοσολόγος, διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός σε αυτόν τον τομέα και καθηγητής στο University College Dublin).

https://www.bitchute.com/video/G7NPmKYdfmRA/







KORAKAS NEWS

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια