Ὅλο καί πιό ζοφερό διαγράφεται τό μέλλον τῆς ἀνθρωπότητος ἀπό τίς τακτικές τῆς σατανικῆς «ἐλίτ» καί τῶν προθύμων δουλικῶν τους,πού δέν διστάζουν νά θυσιάζουν κυριολεκτικῶς,ἀνθρώπινες ζωές στ᾿ὄνομα τῆς ἐπιβολῆς τῶν μεθόδων γιά τήν εἴσοδο στήν ΝΤΠ.







Τό ζοφερό μέλλον εἶναι ἤδη ἐδῶ !

Ὅλο καί πιό ζοφερό διαγράφεται τό μέλλον τῆς ἀνθρωπότητος ἀπό τίς τακτικές τῆς σατανικῆς «ἐλίτ» καί τῶν προθύμων δουλικῶν τους,πού δέν διστάζουν νά θυσιάζουν κυριολεκτικῶς,ἀνθρώπινες ζωές στ᾿ὄνομα τῆς ἐπιβολῆς τῶν μεθόδων γιά τήν εἴσοδο στήν ΝΤΠ.



Διαβᾶστε πώς ἀφήνονται νά πνιγοῦν στήν ἡφαιστιακή στάχτη,δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι τοῦ Ἁγίου Βικεντίου,τῆς μεγαλυτέρας νήσου τοῦ συμπλέγματος Ἅγιος Βικέντιος-Γρεναδίνες,τῆς Καραϊβικῆς, ἐπεί δή δέν εἶναι ἐμβολιασμένοι ! ! !

 Μόνο τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμπεριληφθούν στην επιχείρηση εκκενώσεως  με κρουαζιερόπλοια καθώς το ηφαίστειο La Soufriere εξεράγη στο ανατολικό νησί της Καραϊβικής του Αγίου Βικεντίου ξέσπασε την Παρασκευή. Αυτό δημιουργεί μια κοινωνία «δύο επιπέδων», όπου οι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί με κρουαζιερόπλοια, ενώ οι μη εμβολιασμένοι κάτοικοι πνίγονται στην ηφαιστειακή
τέφρα
 . 


Και ακριβώς έτσι ο μονόδρομος του «διαβατηρίου COVID» έχει αποδειχθεί επαρκώς και τρομακτικώς αποδεδειγμένα σε μια συνεχιζόμενη κατάσταση ζωής και θανάτου.

Όπως επιβεβαιώνει το παρακάτω μήνυμα του CBS αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε ήδη περάσει πολύ μακριά από έναν φανταστικό θεωρητικό μονόδρομο του «ο θαυμαστός νέος κόσμος» - πράγματι  έχουμε περάσει στο χειρότερο εφιαλτικό σενάριο. 

Καθώς περίπου 16.000 άνθρωποι στο επίκεντρο της καταστροφής, στο νησί του Αγίου Βικεντίου στην Καραϊβική, προσπαθούν να φύγουν για να σώσουν την ζωή τους - επίσης εν μέσω διακοπών ρεύματος ακόμη και διακοπής παροχής νερού - και καθώς ο ήλιος έχει κυριολεκτικά μαυρίσει καλυπτόμενος από μια τεράστια κουρτίνα τέφρας ,οι νησιώτες λένε τώρα ότι ενδέχεται να μην διασωθούν εάν δεν έχουν εμβολιαστεί για COVID-19.

Εμβολιαστείτε ή αντιμετωπίστε το θάνατο από την καταστροφική δύναμη του ηφαιστείου  είναι η διαφαινόμενη «λογική» σύμφωνα με τους διασώστες των εταιρειών κρουαζιερόπλοιων και τις αρχές «υγείας» του νησιού ...

Ο πρωθυπουργός του Αγίου Βικεντίων και Γρεναδίνων νήσων, Ράλφ Γκονσάλβες, δήλωσε σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο ότι μόνο εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούσαν να διασωθούν με τα κρουαζιερόπλοια. 

"Ο επικεφαλής ιατρός θα εντοπίζει τα άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί, ώστε να τα φέρουμε στο πλοίο", δήλωσε ο Γκονσάλβες σε δημοσιογράφους.

Οι κανόνες εμβολιασμού του Gonsalves φαίνεται να έχουν εφαρμοστεί από τα νησιά των Μπαρμπάντος, της Γρενάδας, της Αντίγκουα και της Αγίας Λουκίας. Αυτές οι χώρες δέχονται μόνο πλήρως εμβολιασμένους πρόσφυγες.

Οι χρήστες του Twitter δεν ήταν ικανοποιημένοι με την ιδέα ότι μόνο οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να διασωθούν από το νησί. 

"Για να προσθέσουμε τη φρίκη στο St Vincent, γίνονται δεκτοί μόνο οι εμβολιασμένοι * εκκένωση σε κρουαζιερόπλοια ή σε κοντινά νησιά. Αυτό είναι χειρότερο από τους χειρότερους εφιάλτες μου σχετικά με τον διαχωρισμό των εμβολιασμένων και μή. Αυτό πρέπει να διπλασιάσει την αποφασιστικότητά μας ΠΟΤΕ να μην επιτρέψουμε τα covid διαβατήρια", είπε ένας χρήστης. 

Ένας άλλος χρήστης είπε: "Το ηφαίστειο VirginIslandsPD ξέσπασε στο St. Vincent και η κυβέρνησή τους εκκένωσε μόνο τους εμβολιασμένους πολίτες. Αυτό το αποκαλώ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας". 

Την Κυριακή, το δίκτυο ειδήσεων της  Καραϊβικής  δήλωσε ότι οι συνθήκες στο νησί επιδεινώθηκαν. Υπήρξαν «βροντές, αστραπές και πυκνή στάχτη, και οι κάτοικοι ανέφεραν διακοπή ρεύματος».

Ο οργανισμός διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του St. Vincent Nemo έγραψε στο Twitter:

"Μαζική διακοπή ρεύματος μετά από ένα άλλο εκρηκτικό συμβάν στο ηφαίστειο La Soufriere. Αστραπή, βροντές και βροντές. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκτός ισχύος και καλυμμένο με στάχτη."

Σχεδόν 20.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο νησί St. Vincent της Καραϊβικής, αφού εξεράγη ένα ηφαίστειο εκεί για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Το ηφαίστειο είχε έξι εκρήξεις στο παρελθόν - το 1718, το 1812, το 1814, το 1902/03, το 1979 και το 2021.  

Η κυβέρνηση λέει κυριολεκτικά στον πανικοβλημένο πληθυσμό της ή να εμβολιασθεί ή να αντιμετωπίσει το θάνατο από την ενεργή φυσική καταστροφή και τις ταχέως επιδεινούμενες συνθήκες στο μικρό νησί. 

Τα εμβόλια δημιουργούν μια κοινωνία δύο επιπέδων, μια υποκατηγορία του μη εμβολιασμένου πληθυσμού είναι κολλημένη στο νησί,περιμένοντας την επόμενη μεγάλη έκρηξη .

Ἀπό ἐδῶ.

Ναί,ἔχουμε ἤδη περάση στό χειρότερο ἐφιαλτικό σενάριο.Ὁ Ἅγιος Βικέντιος εἶναι ἕνα δεῖγμα τοῦ τί ἀναμένει ἐκείνους πού ἀρνοῦνται νά ὑποταγοῦν στίς ἐπιταγές τῆς ΝΤΠ. Ἕνα μικρό δεῖγμα,διότι εἴπαμε ἔρχονται : ἡ κοινωνική ἀπομόνωσις,τά στρατόπεδα συγκεντρώσεως καί ποιός ξέρει τί ἀκόμη θά ἐφεύρουν οἱ σατανικοί «ἐγκέφαλοι» τῶν νεοταξιτῶν...

Τό ζοφερό μέλλον εἶναι ἤδη ἐδῶ ! 


Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_974.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια