ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ




Αποτοξίνωση
ΕΙΝΑΙ Θεραπευτική μέθοδος ασθενειών κυριως χρόνιων ΜΕ εντυπωσιακά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Χρόνιες παθήσεις θεραπεύσιμες με την αποτοξίνωση (δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, ημικρανίες, βήχας, άσθμα, πίεση, χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, γαστρίτιδα, έλκος, κολίτιδα, αρθριτικά κ.ά).
Προειδοποιώ
Αν..Η. Αποτοξίνωση ΔΕΝ ΜΕ εφαρμοστεί όλες τις λεπτομέρειες, σοβαρές χρόνιες ασθένειες δεν μπορούν να θεραπευτούν.
Στάδια αποτοξίνωσης

Είναι 7:

Ψυχολογική προετοιμασία ΤΟΥ ασθενή ΑΠΌ Έμπειρο υγιεινιστή
ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ Ελαφρό διαιτολόγιο, ΠΟΥ λέγεται προετοιμαστικό
Χυμοδίαιτα (χυμοί φρούτων ή λαχανικών) σταθεροποιημένης Αλόης φρουτοδίαιτα σταθεροποιημένης Αλόης χυμοφρουτοδίαιτα
Νηστεία ΜΕ ΝΕΡΟ
Επιστροφή Στη χυμοδίαιτα
Αλκαλική ΔΙΑΙΤΑ
Ελαφρό σταθεροποιημένης Αλόης προετοιμαστικό διαιτολόγιο
1. Μια αποτοξινωτική αγωγή μπορεί να διαρκέσει από 20 μέρες μέχρι 60. Έτσι απαιτείται υπομονή και ψυχικό σθένος.
2 Κατά τη διάρκεια της αποτοξινωτικής περιόδου και κυρίως στο στάδιο της χυμοδίαιτας. ή της νηστείας με νερό είναι δυνατό να εμφανιστούν στον ασθενή κάποιοι ερεθισμοί ή αντιδράσεις του οργανισμού με εμφανή μερικά από τα πιο κάτω συμπτώματα: φαγούρα, σπυριά, τάση για εμετό ή εμετός, ευκοιλιότητα, λίγη ζάλη, πόνοι στις αρθρώσεις, πονοκέφαλος, λίγη αδυναμία, πρηξίματα, βήχας, άσπρη γλώσσα, πυρετός ή πτώση θερμοκρασίας
Τα συμπτώματα κατά την αποτοξίνωση είναι αναμενόμενα και θεωρούνται θεραπευτικά. Μέσο τους εκδιώκεται η ασθένεια.
Σε δυο – τρεις μέρες σταματούν. Δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.
Αν παρατηρηθεί τάση για εμετό, ο ασθενής δεν θα πρέπει να τον ανακόψει, αλλά να υποβοηθήσει τον οργανισμό του να τον πραγματοποιήσει. Πώς;
Ο ασθενής πίνει 3-4 ποτήρια χλιαρό νερό (όχι ζεστό) γρήγορα – γρήγορα και ύστερα γαργαλίζει με το δάκτυλο το φάρυγγα.
Μετά τον εμετό δεν επιτρέπεται λήψη τροφής εκτός από λίγο νερό. Να περάσουν 3-4 ώρες μέχρι να ηρεμήσει το στομάχι και τότε ο ασθενής λαμβάνει χυμούς ή γλυκά φρούτα.
3. ΚΑΤΑ ΤΗ διάρκεια Της αποτοξίνωσης Ο ασθενής Εκτός ΑΠΌ ΤΟ Πρόγραμμα Της δίαιτας χρησιμοποιεί ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΙΟ μερικά Κάτω Πρακτικά ΜΕΣΑ, τα οποία παίζουν και αυτά σημαντικότατο ρόλο στη θεραπεία.
Πρακτικά μέσα ή πρακτικές εφαρμογές: υποκλυμοί – ζεστά μπάνια με βοτανόκλαδα – ζεστά μπάνια με θειϊκή μαγνήσια (έπσομ σολτ) – αναπνοή ατμών ευκάλυπτου – ασκήσεις αναπνοής – σιδερωμένες μαντηλιές – περίπατος – γυμναστική – μασάζ – ποδόλουτρο – σάουνα – ζεστή μπουγιότα κ.ά.
4. Ο ασθενής πρέπει να αποφύγει κάθε επηρεασμό από τους δικούς του για να σταματήσει την αποτοξίνωση. Να διαβάζει βιβλία της Φυσιοθεραπείας για ενίσχυση του ηθικού του. Μόνο οι επιμένοντες θεραπεύονται.
5. Μετά την αποθεραπεία, ο άνθρωπος θα πρέπει να τρέφεται σύμφωνα με κανονισμούς ακολουθώντας κατά το δυνατό σωστό διαιτολόγιο, διαφορετικά οι ασθένειες επανεμφανίζονται.
6 Διαβεβαιώ, από πείρα, τον ασθενή που θα κάνει αποτοξίνωση ότι μετά την τρίτη -. Τετάρτη Μέρα Της χυμοδίαιτας ΘΑ παύσει ΝΑ έχει αίσθηση Της πείνας. Έτσι οιοσδήποτε φόβος για λιμοκτονία δεν υφίσταται. Ποιος ο λόγος;
Όταν ο άνθρωπος δεν τρέφεται με στερεά τροφή (όσπρια, ψάρι, κρέας, κοτόπουλο, μακαρόνια, πατάτες, ψωμί, τυρί κ.ά), οι περισταλτικές κινήσεις των εντέρων σταματούν κι έτσι δεν υπάρχει η αίσθηση της πείνας.
Μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να ικανοποιηθεί η πείνα με φρούτα και ωμά λαχανικά παρά με χυμούς, ΓΙΑΤΙ ΟΙ απλούστατα περισταλτικές κινήσεις Των εντέρων λόγω Της Στερεάς τροφής συνεχίζεται.
ΣΤΑΔΙΟ 1ο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλημερα, Ελλαδα - επιδοξος πρωταθλητης Ψυχρο υδωρ 1926 vs Αγιων Σαραντα Σεβαστειας ec-patr.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή