Το σκάνδαλο των «γαλάζιων» εμβολιασμών εκτός λίστας αποκάλυψε ένα ακόμη μπάχαλο του ΕΟΔΥ





Μοιραίος (πάλι) ο Αρκουμανέας


Η διαγραφή δύο στελεχών του Δήμου Θεσσαλονίκης για εμβολιασμούς εκτός λίστας έφερε στο προσκήνιο ένα τεράστιο μπάχαλο με τα εμβόλια και τον ΕΟΔΥ.

Το αποκάλυψε ο ένας από τους διεγραμμένους, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος τόνισε:

«Όταν ρωτήθηκε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αν εφαρμόζεται η εγκύκλιος από 18/01/21, που αφορά την ύπαρξη συμπληρωματικής λίστας, ενημερωθήκαμε ότι δεν υπήρχε και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, γι’ αυτό και μπήκαν άτομα εκτός λίστας, πριν αχρηστευθούν τα εμβόλια που περίσσευαν στα δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης
και πέντε από τα 17 εμβόλια, πετάχτηκαν στα σκουπίδια»!

Αυτό που αποκάλυψε ο κ. Τσαβλής δεν το γνωρίζει κανένας στην Ελλάδα, γιατί ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί ότι δεν προβλέπεται λίστα για τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμη φορά πόσο… λανθασμένος είναι ο τρόπος εμβολιασμού στην πατρίδα μας.
Επί της ουσίας… Μοιραίος (πάλι) ο Αρκουμανέας

Το σκάνδαλο των παράνομων εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε άλλη μία παταγώδη «αστοχία» του ΕΟΔΥ!

Ο οργανισμός, που έχει αποτύχει σχεδόν στα πάντα και σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του υπήρξε τραγική διαχείριση της πανδημίας, συνεχίζει τα εγκληματικά λάθη και στο μέτωπο του εμβολιασμού.

Στις κινητές μονάδες εμβολιασμού που πηγαίνουν σε γηροκομεία και ιδρύματα δεν έχει δώσει καμία οδηγία, προκειμένου να μη χαθούν οι δόσεις που περισσεύουν! Ο ΕΟΔΥ άφησε κενό στον πιο κρίσιμο τομέα πάλι! Αυτό κατήγγειλαν οι εμπλεκόμενοι του σκανδάλου της Θεσσαλονίκης!

Αν και στα επίσημα εμβολιαστικά κέντρα υπάρχει αυστηρό και συγκεκριμένο πρωτόκολλο, που αναφέρει ότι οι δόσεις που περισσεύουν θα δίνονται σε σώματα ασφαλείας και στρατιωτικό προσωπικό, ο ΕΟΔΥ «ξέχασε» να πράξει το ίδιο στα κινητά συνεργεία.

Πόσο ανίκανοι είναι, άραγε, ο κ. Αρκουμανέας και η παρέα του; Και πότε, επιτέλους, θα αντιληφθούν στην κυβέρνηση ότι τα λάθη του είναι συνεχή και κρίσιμα;

Δημήτρης Ριζούλης

https://www.newsbreak.gr/ellada/183178/skandalo-galazion-emvoliasmon-bahalo-eody/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια