OΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! (Οι φαρμακευτικές αγωγές ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ, ενώ η ...υποβοηθούμενη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, όχι!)







Συγκλονιστικό 'βίντεο' που


αποτυπώνει μία


θλιβερή κατάσταση!





ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!

Για να μειωθούν τα έξοδα στην υγεία, πρέπει να υποστηριχθεί η ιδεολογία της ιατρικά υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Είναι φρικτοί οι στόχοι ορισμένων Ιδιωτικών Ασφαλιστικών εταιρειών κλάδου Υγείας, που βλέπουν τον άνθρωπο ως οικονομική μονάδα και όχι ως μοναδικό πρόσωπο για το οποίο αξίζει κάθε οικονομική θυσία για να θεραπευτεί. Αυτή την αξία του ανθρώπου επιτάσσουν και οι Διεθνείς Συμβάσεις του ΟΗΕ και άλλων Οργανισμών.

Τέτοιο ιδιωτικό ασφαλιστικό σύστημα πολλοί, δυστυχώς , βλέπουν με συμπάθεια να υποκαταστήσει πλήρως τα Εθνικά Ασφαλιστικά Ταμεία και να καταργηθεί έτσι το συνταγματικό Κράτος Πρόνοιας και η φιλανθρωπία που κήρυξε πρώτος στον κόσμο ο Χριστιανισμός.



ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Μία εβδομάδα μετά την νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας από την Καλιφόρνια το 2016, η Stephanie Packer
που πάλευε με καρκίνο τελικού σταδίου, έλαβε μια ενοχλητική επιστολή από την ασφαλιστική της εταιρία. Η Stephanie ενημερώθηκε πως η χημειοθεραπεία που ήδη της είχε υποσχεθεί η ασφαλιστική της εταιρεία, δεν ήταν πλέον διαθέσιμη για αυτήν.

Ωστόσο, αργότερα της είπαν ότι το ασφαλιστικό της πρόγραμμα, θα κάλυπτε το κόστος των χαπιών για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, που θα ήταν μόλις ένα δολάριο και 20 λεπτά.

Η Barbara Wagner στο Όρεγκον είχε ανάγκη χημειοθεραπείας, για να καταπολεμήσει τον προχωρημένο καρκίνο στον πνεύμονά της. Το υπεύθυνο γραφείο υγείας του Όρεγκον, αρνήθηκε να πληρώνει τέσσερις χιλιάδες δολάρια το μήνα για τήν θεραπεία της, Αλλά προσφέρθηκε να πληρώσει ...πενήντα δολλάρια για τα συνταγογραφούμενα θανατηφόρα φάρμακα, Για να τερματίσει τη ζωή της με υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

Η Wagner δήλωσε στην τοπική εφημερίδα:

«Το να πείτε σε κάποιον, “θα πληρώσουμε για το θάνατό σου, αλλά δεν πληρώνουμε για να ζήσεις”, είναι απάνθρωπο» Θα πλήρωναν για να με σκοτώσουν, αλλά δεν θα μου δώσουν το φάρμακο που θα προσπαθήσει να σταματήσει την ανάπτυξη του καρκίνου μου.

Και τώρα δημοσιεύεται έρευνα σε έγκριτα περιοδικά, που υπολογίζουν την περιστολή του κόστους στις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης, εάν οι άνθρωποι πεθαίνουν με υποβοηθούμενη αυτοκτονία αντί να λάβουν θεραπεία. “Εκατοντάδες εκατομμύρια θα εξοικονομηθούν”, υποστηρίζουν εκείνοι που κάνουν τους προϋπολογισμούς της υγειονομικής περίθαλψης.

Ενώ οι υπερασπιστές της επιμένουν ότι πρόκειται για «επιλογή», στην πραγματικότητα, οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι επιτροπές χρηματοδότησης, οι υπεύθυνοι πολιτικής και άλλοι, εξετάζουν την υποβοηθούμενη αυτοκτονία με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Για αυτούς, όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Η ιατρική περίθαλψη είναι ακριβή.

Tα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι φτηνά,

αυτή είναι η φρικτή πραγματικότητα, που κατευθύνει το σκεπτικό γύρω από αυτό το ζήτημα. Οι περιπτώσεις που έχουν αποκαλυφθεί είναι πολύ ανησυχητικές.

Η Stephanie Packer είπε ότι η αλήθεια για το πώς σκέφτονται πραγματικά οι ασφαλιστές, ήταν γροθιά στο στομάχι της. Η πλέον αποδοτική οικονομικά λύση είναι η υποβοηθούμενη αυτοκτονία, είπε στο περιοδικό Columbia.

Kαι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. O γιατρός Brian Callister, που ασκεί την ιατρική του στη Νεβάδα, μίλησε για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα άτομα που είναι άρρωστα και ευάλωτα.

Είχα δύο ασθενείς πρόσφατα στη Νεβάδα, και είχαν ανάγκη και οι δύο από κάποιες απαραίτητες επεμβάσεις. «Όχι παρηγορητική φροντίδα, όχι απλή αντιμετώπιση συμπτωμάτων, αυτές θα ήταν θεραπευτικές επεμβάσεις», είπε.

Ο ένας ασθενής ήταν από την Καλιφόρνια που πέρασε το νόμο για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, και ο άλλος ασθενής ήταν από το Όρεγκον όπου ισχύει εδώ και 20 χρόνια.
«Και στις δύο περιπτώσεις, όταν εξήγησα την ανάγκη μεταφοράς τους για να λάβουν τη σωτήρια θεραπεία, στον ιατρικό διευθυντή της ασφαλιστικής τους εταιρίας, και στις δύο αυτές πολιτείες, αντί για αυτήν, τους προσφέρθηκε η υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

Μου είπαν με ξεκάθαρο τρόπο: «Brian, δεν πρόκειται να πληρώσουμε για αυτές τις σωτήριες επεμβάσεις… αλλά παρεμπιπτόντως…

Έχεις σκεφτεί την υποβοηθούμενη αυτοκτονία;» Όπως ο ίδιος λέει, Τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι καταθλιπτικοί, οι φτωχοί, και οι περιθωριοποιημένοι εξαναγκάζονται σε αυτόν τον δρόμο, επειδή θα τους αρνηθούν τη θεραπεία οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Το 2018 ο Roger Foley από το Οντάριο, που πάσχει από μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, ηχογράφησε το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς του πρόσφερε ιατρικώς υποβοηθούμενο θάνατο.

Αν και είχε ζητήσει επανειλημμένα βοήθεια για να ζήσει στο σπίτι. Του είπαν ότι θα χρεώνεται με χίλια πεντακόσια δολάρια την ημέρα, εάν συνέχιζε να κρατά κρεβάτι στο νοσοκομείο.

Ο Roger Foley
είναι Καναδός και ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώνονται με υποβοηθούμενη αυτοκτονία πενταπλασιάστηκε, μέσα σε τέσσερα χρόνια από τότε που νομιμοποιήθηκε το 2015.

Μία ιατρική εργασία που δημοσιεύθηκε σε κορυφαία ιατρική καναδική επιθεώρηση, ισχυρίστηκε ότι εκατομμύρια θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν, μειώνοντας τη δαπάνη υγειονομικής περίθαλψης, με την εφαρμογή της ιατρικής βοήθειας για θάνατο.

«Θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική οικονομία», σημείωσε η έρευνα, παρέχοντας έγκριση. Η μελέτη είχε τίτλο: «Ανάλυση του κόστους της ιατρικής υποβοήθησης του θανάτου στον Καναδά», και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Canadian Medical Association.

Σημείωσε: «Εάν οι Καναδοί υιοθετήσουν την ιατρική βοήθεια για να πεθάνουν,

με τρόπο και βαθμό παρόμοιο με εκείνο της Ολλανδίας και του Βελγίου, μπορούμε να περιμένουμε μείωση των δαπανών για την υγειονομική περίθαλψη, σε ένα εύρος δεκάδων εκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως.

Μια έκθεση από το γραφείο κοινοβουλευτικού προϋπολογισμού στην Οττάβα, εξέφρασε την άποψη πως όταν επεκταθεί η πρόσβαση στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία, θα οδηγήσει σε σχεδόν 1.200 περισσότερους τέτοιους θανάτους στον επόμενο χρόνο και αυτό θα οδηγούσε σε εξοικονόμηση 149 εκατομμυρίων δολλαρίων από δαπάνες για φροντίδα στο τέλος της ζωής.

Όλοι, ειδικά όσοι είναι ποιο ηλικιωμένοι, ή με αναπηρία, θα πρέπει να απολαμβάνουν δικαιωματικά την ιατρική περίθαλψη που έχουν ανάγκη.

Αντί για αυτό, οι νόμοι για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία και οι κρυφές ατζέντες των ασφαλιστών και άλλων οργανισμών, κάνουν τώρα συχνά τους πιο ευάλωτους να νιώθουν πως είναι ένα βάρος, και πως πρέπει να δώσουν τέλος στη δική τους ζωή με τη βοήθεια ενός γιατρού.

Αυτός είναι ο ψυχρός κλινικός λόγος πίσω από μέρος της ώθησης για υποβοηθούμενη αυτοκτονία και ευθανασία.

Έχει στο σύνολό του να κάνει με τα χρήματα και πρέπει να σταματήσει.




Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=uqQj7RUCazE



https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/it-s-all-about-the-money

http://aktines.blogspot.com/2021/02/blog-post_810.html

odysseiatv.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια