Λευκή Και Μαύρη Αδελφότητα, Τα Αόρατα Χέρια Της Εβραιομασωνίας Που Κινούν Τα Νήματα Των Παγκόσμιων Εξελίξεων







Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία. Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.

Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati.
Τον ίδιο χρόνο μαζικές επαναστάσεις όλες Στημένες από την Λευκή Αδελφότητα ξεσπούν παντού εναντίων των “κακών” βασιλιάδων. Βλέπετε πάντα υπάρχει ενεά σχέδιο το οποίο έχουν τα αφεντικά..Χρειάζονται όμως τους ανθρώπους πάντοτε για να το φέρουν εις πέρας.

Το 1789 έχουμε την Γαλλική Επανάσταση όπου ουσιαστικά δηλώνει την νίκη της Λευκής Αδελφότητας έναντι της Μαύρης..Η Γαλλική Επανάσταση κατάργησε την απόλυτη μοναρχία στην Γαλλία γκρεμίζοντας το φεουδαρχικό σύστημα τους παλαιού καθεστώτος. Αυτή ήταν και η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων της Μαύρης Αδελφότητας. Όλοι σήμερα ακούνε Νέα Τάξη και Νέα Τάξη και δεν αναρωτιούνται..αφού αυτή είναι η νέα..ποια ήταν η παλιά;



Οι επαναστάσεις συνεχίστηκαν σε όλο το κόσμο από τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας και το 1905 όρισαν τον Λευκό Οίκο το σύμβολο εξουσίας της Λευκής Αδελφότητας πάνω στον πλανήτη ως το επίσημο όργανό τους στη Γη.Αμέσως μετά έβαλαν πλώρη να καταλάβουν πλήρως την εξουσία έχοντας ένα σχέδιο, με όνομα “το σχέδιο των 100 ετών”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. i agree it has been defected as unwanted from efsyn.gr, skai.gr, dimokratianews.gr , in.gr, thepressproject.gr, and so on mozart.com Fidel Io vs nd.gr nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή