Τα Απαγορευτικά Σχεδιάσθηκαν και Εφαρμόζονται με Στόχο την Καταστροφή της Μεσαίας Τάξης για την Επιβολή της επελαύνουσας Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ)









Τα Απαγορευτικά (lockdowns) Ποτέ Δεν Σχεδιάσθηκαν για να προστατεύσουν την Υγεία: Σε 22 Πολιτείες των ΗΠΑ έχει ήδη Εφαρμοσθεί Απαγορευτικό Για Δεύτερη Φορά




Όποιος αντιλαμβάνεται ότι αυτά τα Απαγορευτικά (lockdowns) ουδέποτε επιβλήθηκαν και συνεχίζονται να επιβάλλονται, με σκοπό την προστασία της Υγείας, αλλά αποκλειστικός τους στόχος είναι ο Έλεγχος των ανθρώπων, γνωρίζουν ότι τα πρώτα Απαγορευτικά δεν κατέστρεψαν αρκετά τη μεσαία τάξη τουλάχιστον στο βαθμό που οι Ελίτ επιδιώκουν.


από τον Mac Slavo [1] για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Humans Are Free


=============


Τώρα, έρχεται ένας ακόμη γύρος Απαγορευτικών, προκειμένου οι κυβερνήσεις να εγκαινιάσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη μέσω της Φτώχειας και του Χάους.





Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια χυδαία και απάνθρωπη άνευ προηγουμένου Οικονομική Τρομοκρατία, μια επίθεση που εξαπολύεται απο την κυβέρνηση εναντίον των πολιτών που θα ζήλευε και ο Λένιν. (Σημ.: Ακριβώς ότι συμβαίνει και στην Ελλάδα και παντού)



Τα Απαγορευτικά (lockdowns) εξυπηρετούν δύο σκοπούς:


Πρώτον, να διατηρήσουν τον «εξωτερικό φλοιό» την «κουφάρι» της ζωής που γνωρίζαμε έως τώρα και ταυτόχρονα να συνεχίσουν να κρατούν τις μάζες σε κατάσταση αλλόφρονα πανικού.


Και δεύτερο, να τελειώνουν μια και καλή με τη μεσαία τάξη, φτωχοποιώντας βίαια τους ανθρώπους ώστε να τους μετατρέψουν σε πρόθυμους δούλους που θα παρακαλάνε να τους δώσουν ψίχουλα που έχουν ήδη βαφτίσει «καθολικό βασικό εισόδημα» με τη μορφή ενός ψηφιακού δολαρίου που οι Ελίτ θα ελέγχουν, παρακολουθούν και θα εντοπίζουν ανά πάσα στιγμή. [3]


Αλλά για να συνεχίσουν τη παγκόσμια θεατρική παράσταση και να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν αυτήν την Απάτη, οι κυβερνήτες των Πολιτειών επιβάλλουν Απαγορευτικό για μια ακόμα φορά. (Σημ:Ακριβώς όπως πράττουν και τα κατά τόπους πολιτικά ανδρείκελα τους στην Ευρώπη και αλλού).


Είκοσι δύο Πολιτείες έχουν εκδώσει πρόσθετες εντολές που καταπατούν βάναυσα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτές οι Πολιτείες είναι:


1. Μινεσότα


2. Μέριλαντ


3. Καλιφόρνια


4. Αϊόβα


5. Ουισκόνσιν


6. Γιούτα


7. Ρόουντ Άιλαντ


8. Μίτσιγκαν


9. Κοννέκτικατ


10. Μασαχουσέτη


11. Ιλλινόις


12. Κολοράντο


13. Αϊντάχο


14. Φλόριντα


15. Νέα Υόρκη


16. Νιου Τζέρσεϋ


17. Πενσυλβάνια


18. Τέξας


19. Κεντάκι


20. Μισισιπή


21. Νεμπράσκα


22. Νέο Μεξικό


Η χυδαία και πρόστυχη καταπάτηση και κονιορτοποίηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη για δεύτερη φορά. Είναι πραγματικά απελπισμένοι να διατηρήσουν αυτήν την Απάτη με κάθε κόστος. Και βέβαια όλο αυτό δεν έχει απόλυτως καμία σχέση με την Υγεία.


Οι Ελίτ ουδόλως ενδιαφέρονται για την υγεία μας και αν θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη ή όχι.


Θέλουν ένα πράγμα μόνον, Απόλυτη Δύναμη και Απόλυτο Έλεγχο.



Αφυπνησθείτε και να είστε Προετοιμασμένοι.


Εάν η Πολιτεία σας δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα, μην υποθέσετε ότι θα ξεφύγετε από αυτήν την κόλαση.


Είναι ήδη σε εξέλιξη και προγραμματισμένο.


(βίντεο: https://youtu.be/w-pGQJfEotQ )









Οι Ελίτ παίζουν ένα μεγάλο πιάνο και εμείς είμαστε τα πλήκτρα του.


Η πλειονότης των ανθρώπων έχει υποστεί τέτοιας έκτασης πλύσης εγκεφάλου που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν
πόσο σκλαβωμένοι είναι ήδη.


Εάν το αφήσουμε να συμβεί ξανά, ειλικρινά, δεν αξίζουμε την ελευθερία που είναι το γενετήσιο αγαθό μας ως ανθρώπινα όντα.


Όλα όσα λαμβάνουν χώρα είναι προγραμματισμένα να συμβούν. Αυτό είναι ένα μέρος του παιχνιδιού τους.


Ο μόνος τρόπος να κερδίσετε είναι να ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ να παίξετε το παιχνίδι τους.


Αντισταθείτε και ζήστε ελεύθερα.


Ένα πράγμα μόνον τρομοκρατεί αυτούς τους διεστραμμένους ψυχοπαθείς: Η εκ μέρους μας συνειδητοποίηση ότι δεν χρειαζόμαστε την άδειά τους για να είμαστε ελεύθεροι.





Πηγές:


[1].— Lockdowns Were Never About Health: 22 States Already Locking Down for A Second Time – Middle Class Will Be Devastated, NWO Incoming


https://humansarefree.com/2020/11/lockdowns-were-never-about-health-22-states-already-locking-down-for-a-second-time-middle-class-will-be-devastated-nwo-incoming.html


[2].— 30,000+ Health Experts Sign Declaration Opposing Covid-19 Lockdowns


https://humansarefree.com/2020/10/30000-health-experts-sign-declaration-opposing-covid-19-lockdowns.html


[3].— Prepare Now: The Dollar's Crash Is Only Just Beginning


https://www.shtfplan.com/headline-news/prepare-now-the-dollars-crash-is-only-just-beginning

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_798.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια