Χειρουργός Νικολαος Παυλακης: ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ στην τρομολαγνεία!» ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ τις ΜΕΘ σε πασαρέλες για τα κανάλια...








Νικολαος Παυλακης

Έχω ζήσει σαν χειρουργός επί 38 χρόνια, σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών(ΝΙΜΤΣ). Ολα αυτά τα χρόνια , λόγω μεγάλου αριθμού βαρέων χειρουργείων που εκτελούνται, το επόμενο ..
.βήμα ήταν η μεταφορά του των ασθενών αυτών στη μονάδα εντατικής θεραπείας(ΜΕΘ) . Στον χώρο αυτό και επί ομαλών συνθηκών η είσοδος των συγγενών έγινετο ,όπως σε όλα τα νοσοκομεία, ορισμένες ώρες και περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.

Πολλές φορές ασθενείς στην ΜΕΘ ήταν διάφοροι επιφανείς,( πολιτικοί επιχειρηματίες καλλιτέχνεςκλπ). Σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, έκαναν την παρουσία τους οι δημοσιογράφοι, με κάμερες, αλλά ουδέποτε εισήλθε ουδείς στην ΜΕΘ και ουδέποτε βγήκε εικόνα προς τα έξω, παρά τις προσπάθειες και τις πονηριές πολλών εξ αυτών.

Παραξενεύομαι και εκπλήσσομαι ,στην κατάσταση που ζούμε λόγω κορονοιου ,να έχουν γίνει οι ΜΕΘ πασαρέλες, να σκηνοθετείται η ένδυση και ετοιμασία των δημοσιογράφων και να εισέρχονται με τις κάμερες στους χώρους των μονάδων,
να βιντεοσκοπούν και να τρομοκρατούν με τις εικόνες αυτές στα δελτία ειδήσεων τους άτυχους τηλεθεατές.

Απορώ αυτή η τρομολαγνεία σε τι εξυπηρετεί. Αντί να δίνουν κουράγιο στους φοβισμένους τηλεθεατές, τούς δημιουργούν ακόμα περισσότερα ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι κάπου πρέπει να μπει φρένο σε αυτού του είδους την παρανοϊκή ενημέρωση. θα μπορούσα να πω Περισσότερα και βαρύτερα αλλά δεν είναι της Παρούσης.




Πηγή : http://serresbomb.blogspot.com/

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_641.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια