Πιαστηκε παλι αδιαβαστος ο Χρυσοχοιδης ! ! ! Προλαβαν οι αναρχικοι και τρυπωσαν στο Πολυτεχνειο, πριν η ΕΛ.ΑΣ. το περικυκλωσει...






Ομάδα αναρχοαπλυτων, προφανώς με «εσωτερική πληροφόρηση», έχει κλειστεί από χτες το βράδυ στο Πολυτεχνείο από χθές το βράδυ, προλαβαίνοντας τους αστυνομικούς που σύμφωνα με το υπάρχων σχέδιο θα διασφάλιζαν από χθές το βράδυ το Ίδρυμα, για να μην επιτρέψουν αυτό που τελικά συνέβη.

Περιμετρικά πάντως του Πολυτεχνείου
έχουν ήδη αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για να εμποδίσουν την «ενίσχυση» των ήδη ευρισκομένων εντός του κτηρίου αναρχοαπλυτων. Σκοπός πλέον του σχεδίου για την Αθήνα είναι το να μην υπάρξουν περαιτέρω «οχυρώσεις» αντιεξουσιαστών σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως η ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπεται η ανάπτυξη 5000 αστυνομικών στην Αττική οι οποίοι θα κληθούν να μην επιτρέψουν τις συγκεντρώσεις ατόμων σε κανένα σημείο, ανήμερα της επετείου. Βέβαια την ίδια στιγμή, αριστερές οργανώσεις, αναρχοαπλυτων προετοιμάζονται για συγκεντρώσεις, ενώ αναμένεται και το ΚΚΕ να προχωρήσει στην διοργάνωση πορείας, παρά τις απαγορεύσεις.

Όπως αναφέρεται πάντως
σε σχετικά ρεπορτάζ το πιθανότερο είναι να βγει και διαταγή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ότι για λόγους δημόσιας υγείας απαγορεύονται συναθροίσεις και πορείες για την συγκεκριμένη ημέρα.

Προβλέπεται πάντως διαδικασία δια της οποίας οι αντιπροσωπείες κομμάτων θα μπορέσουν να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο, προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί η δέσμευση Μητσοτάκη προς τα κόμματα της αριστεράς.

Έντονο πονοκέφαλο πάντως παρουσιάζει για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. η πιθανότητα να «διασπαρούν» οι συγκεντρώσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στις πόλεις της επαρχίας.


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_991.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια