Η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στην ιστορία της ιατρικής: Πού είναι ο ιός;


Ο F. William Engdahl, λέκτορας, ιστορικός και συγγραφέας, αποκάλυψε ότι ο Δρ. Fauci, ο οποίος έχει εργαστεί στο CDC για 36 χρόνια, ενέκρινε την αναξιόπιστη ΄΄θεωρία» του ιού HIV / AIDS χρησιμοποιόντας διεφθαρμένη επιστήμη και έρευνες.

Ο Roberto A. Giraldo, MD και ο Etienne de Harven, MD έγραψε ότι οι κύριες έρευνες που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάγνωση του AIDS, συμπεριλαμβανομένης της ELISA,
του Western blot και του γενετικού τεστ PCR, δεν είναι έγκυρες.
Οι γιατροί έγραψαν: »Κανένα από αυτά τα τεστ δεν ανιχνεύει τον ίδιο τον ιό HIV,
ούτε ανιχνεύει σωματίδια HIV.»
Το γεγονός ότι μετά από 25 χρόνια έντονης έρευνας ο HIV ΔΕΝ έχει απομονωθεί ΟΥΤΕ καθαριστεί από την άποψη της κλασικής ιολογίας, μας δείχνει ότι η μολυσματική άποψη του AIDS ως μεταδοτικής ιογενούς νόσου βασίζεται σε ένα φαινομενικά ανύπαρκτο μικρόβιο!
Αυτό το σενάριο επαναλαμβάνεται καθώς ο ιός της COVID-19 δεν έχει ακόμη απομονωθεί και αποδειχθεί.
Ύποπτα, το άρθρο του 2006 από τους Giraldo και de Harven αποσύρθηκε ξαφνικά από το περιοδικό το 2019 λίγο πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού της Wuhan.

Ο Fauci και οι συνοδεία του, η Δρ Deborah Birx, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας COVID-19 του Λευκού Οίκου, και ο διευθυντής του CDC Robert Redfield, είναι ένοχοι για τις απάτες και τις πρακτικές του HIV / AIDS, και σήμερα κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον όχι μόνο της αμερικανικής δημόσιας υγείας, αλλά και ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας.
Δραματικές πολιτικές και κοινωνικές αποφάσεις λαμβάνονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα καραντίνας έκτακτης ανάγκης και άλλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
https://xeirobombidida.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια