ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! Νέα «λίστα Πέτσα» (και άλλα δώρα) στα κανάλια...





Νέα «λίστα Πέτσα» και μάλιστα με απευθείας δρομολόγησε η κυβέρνηση, με πρόσχημα την ενημέρωση του κοινού για τον κορονοϊό, ενώ παράλληλα δίνει και άλλα «δώρα» στους καναλάρχες, δίνοντας φορολογικές εκπτώσεις στις διαφημίσεις και καταργώντας το μηνιαίο τέλος για τη συνδρομητική τηλεόραση.

Οι συγκεκριμένες διατάξεις
«χώθηκαν» στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε τη νύχτα στη Βουλή, με τον τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών
της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις».
Με το άρθρο 11 του σχετικού νομοσχεδίου, γνωστοποιείται, πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σύντομα σε νέα διαφημιστική καμπάνια, αντίστοιχης εκείνης του «Μένουμε σπίτι», που κόστισε περίπου 24 εκατ. ευρώ.
Στη σχετική διάταξη, αλλά ούτε και στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που συνοδεύει το νομοσχέδιο δεν αναγράφεται το κόστος της νέας εκστρατείας. Το ΓΛΚ αναγράφει, ότι το κόστος θα εξαρτηθεί «από πραγματικά γεγονότα (αριθμός και αξία συμβάσεων)».
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
https://xeirobombidida.blogspot.com/2020/09/blog-post_357.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια