Κινέζα ιολόγος υποστηρίζει ότι ο COVID-19 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο “Έχω αποδείξεις”








Μια Κινέζα επιστήμονας, η Li Meng-Yan, την ώρα που το δεύτερο κύμα του νέου κορωνοϊού έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του, αποκάλυψε πως ο εν λόγω ιός είναι εργαστηριακό δημιούργημα.

Η Li Meng-Yan,
η ειδική ιολόγος η οποία ανακρίθηκε μάλιστα κατά την είσοδό της στις ΗΠΑ από την CIA, μιλώντας σε live-stream εκπομπή τόνισε πως ο covid-19 όχι μόνο είναι κινεζικό δημιούργημα, αλλά και μάλιστα του στρατού.


«Ήξερα πως μόλις μιλήσω θα εξαφανιστώ, όπως άλλωστε όλοι οι γενναίοι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ. Θα με εξαφάνιζαν από παντού, δεν θα υπήρχα», δήλωσε η ιολόγος.

Ένα από τα sms που αποκαλύπτουν τι συνέβη στην Ουχάν, παρουσίασε στο Fox News η Κινέζα επιστήμονας πριν λίγες ημέρες.

Και λίγα λεπτά αργότερα… έριξε την «βόμβα»: «Η αγορά της Ουχάν ήταν απλά ένα δόλωμα, μια βιτρίνα»,
προσθέτοντας πως όταν είδε αποδείξεις για την επικινδυνότητα του ιού, ο διευθυντής της την διέταξε να σταματήσει να μιλά, καθώς ξεπερνούσε τις κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης.

Ο παρουσιαστής όμως δεν σταμάτησε εκεί, ρωτώντας τη νεαρή Κινέζα αν έχει κάποιες αποδείξεις που να μαρτυρούν αν ο ιός ξεκίνησε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, με την επιστήμονα να απαντά λακωνικά «Ναι, έχω. Και νομίζω πως ο ΠΟΥ θα πρέπει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει καθώς λειτουργεί ως γραφείο επικοινωνίας της Κίνας».
Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Αξίζει να σημειωθεί πως η Meng-Yan αυτομόλησε μόνη της στις ΗΠΑ καθώς ο σύζυγός της αρνήθηκε να την ακολουθήσει ενώ η κινεζική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον αρνείται πως γνωρίζει και το όνομά της.


https://hellas-now.com/kineza-iologos-ypostirizei-oti-o-covid-19-dimioyrgithike/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια