Αυτο το βιντεο εχει βγει ψευδες απο ολες τις σελιδες του συστηματος ..!





Θα το δεις απο εμας και θα προσπαθησουν να το κοψουν να μην το δουν πολλοι …αυτη ειναι μια απο της μαχες που γινεται καθε μερα ,..!

Μεσα αναφερει αυτο ..!

You’re being scammed by enemies of America who occupy powerful positions in government and the media. November 2020 is the way we, the people, can fight back. Know your enemy.
Ditch the masks. Rise. #Covid911 I expect a swift deletion, because the enemy we are fighting controls this battleground.”

Μεταφραση

Εχετε εξαπατηθει από εχθρούς της Αμερικής που κατέχουν ισχυρές θέσεις στην κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης. Ο Νοέμβριος 2020 είναι ο τρόπος που εμείς, οι άνθρωποι, μπορούμε να αντισταθούμε. Να γνωρίζεις τον εχθρό σου. Βγαλτε τις μάσκες. Αύξηση. # Covid911 Περιμένω μια γρήγορη διαγραφή σε αυτο το βιντεο, επειδή ο εχθρός που πολεμούμε ελέγχει αυτό το πεδίο μάχης.

Ισως να εχουν περασει δεκα χρονια απο τοτε που σου ειπα τα ιδια λογια , απο τοτε που σου ειπα οτι νικητης θα ειναι αυτος που θα δημιουργησει το πεδιο της μαχης! Ειμαστε ακομα ορθιοι και δυνατοι μετα απο δεκα χρονια αντιμετωποι με ολο το πολιτικως ορθο του συστηματος ..! Κανεις ομως δεν μπορει να πει οτι ο λογος μας δεν εγινε το οπλο αντιστασης παγκοσμια … Ζειτε σε αυτο που σας δειξαμε οτι ερχεται , Ο πλανηταρχης χρησιμοποιει αυτα που σας δειξαμε πριν συμβουν , η αντισταση που ξεκινουν οι Αμερικανοι χρησιμοποιει την δικη μας γλωσσα, αυτοι που εχουν δημιουργησει την νεα “αφυπνιση” . q και τα λοιπα …συνεχιζουν να μιλουν την γλωσσα που σας μιλησα πριν δεκα χρονια !!Πρεπει να σκεφθεις το γιατι!!!

Η αληθεια βλεπεις δεν εχει πολλους τροπους να την πεις …ΑΛΛΑ … προσεχε ποιοι θα χρησιμοποιησουν ολα οσα ειπωθηκαν!… Προσεχε τι μπορει να σου κανει το συστημα ωστε να σε κανει να ακολουθησεις ..! Η σκεψου πια με ωριμοτητα γιατι συμβαινει αυτο το παραδοξο , ενα κινημα , μια υπερδυναμη …να διαλεξει μια αφηγηση που εκαναν δεκα χρονια να την καψουν στην Ελλαδα ..ειναι ολα εκει μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις !!.. Θελω απντησεις απο εσας ..γιατι τον ιδιο λογο ; Γιατι την ιδια πληροφορια ;Γιατι τα ιδια ονοματα ; Γιατι το ιδιο στυλ;Γιατι με κωδικες μεσα στον χρονο;… Γιατι θα επρεπε να μοιαζει τοσο πολυ με οτι εζησες βιωματικα απο εδω;.
.



Στο τελος μονο η καρδια θα κατανοει , στο τελος θα καταλαβουν ολοι ποιος ηταν ποιος , κρυμενοι μπροστα σε ολους !

Εσυ πλεον , το ραδιοφωνο της πραγματικοτητας ειναι καιρος να αρχισεις να κατανοεις ποση δυναμη εχει μπει μεσα σου , με ποιο τροπο , τι μπορεις να κανεις στην συνεχεια ….;! Αν “πυροβολουν” με τον ιδιο τροπο , ακομα και με τις ιδιες λεξεις και νοηματα ….παει να πει; .. Ποιον στρατο ετοιμαζουν απεναντι σε ποιον; ..

Stranger..

https://katohika.gr/stranger-voice/afto-to-vinteo-echei-vgei-psevdes-apo-oles-tis-selides-tou-systimatos/?fbclid=IwAR0ji_zki_n13dSHmzUCnoGzdVXJqZYgmOANI3JHC5TS2RRHn6Tu6rGjT_4


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια