Ο Ερντογάν προετοιμάζει πυρετωδώς το λαό του για πόλεμο





Θέλει πόλεμο. Ο Ερντογάν προετοιμάζει πυρετωδώς το λαό του για πόλεμο. Θέλει τετελεσμένα γεγονότα άμεσα, τώρα, στα 100 χρόνια της Τουρκικής "Δημοκρατίας". Έχει ορκιστεί να μην φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο από καρκίνο, πριν τους "χαρίσει" με άφθονο αίμα, τη νέα μεγάλη "Οθωμανική αυτοκρατορική Τουρκία".



Βάιος Σύρρος

Πόλεμος
στο Αιγαίο με στόχο κάποια από τα νησιά μας (Λέσβο – Σάμο – Χίο Καστελόριζο). Προσάρτηση της κατεχόμενης Κύπρου, εδαφικά τετελεσμένα με την εισβολή στη Συρία, Τουρκικό προτεκτοράτο στη Λιβύη και τη Βόρεια Αφρική. Τους Τούρκους, τους φανατίζει με την Αγία Σοφία, αγνοεί επιδεικτικά ψύχραιμες μετριοπαθείς φωνές από το εσωτερικό του, εξοπλίζει φανατικούς ισλαμιστές στις χώρες επιρροής της Τουρκίας διεθνώς.


Οι Τούρκοι έχουν τέτοιο θράσος που ότι λένε το κάνουν. Και θα το κάνουν τώρα, πολύ πριν γίνουν οι εκλογές στις ΗΠΑ, πριν χάσει, εάν χάσει ο Τραμπ. Έχουν καταφέρει να διχάσουν τους Ευρωπαίους "συμμάχους" μας,
παίζοντας υπόγεια παιχνίδια και κάνοντας παζάρια με τα οικονομικά συμφέροντα της κάθε χώρας ξεχωριστά.


Τα κοιτάσματα μετά, πρώτα ο νέος γεωπολιτικός χάρτης και μετά η μοιρασιά του πλούτου, 60 – 40, 50-50; Θα δείξει. Πάντως ότι είναι να γίνει, θα γίνει ίσως και μέσα στο καλοκαίρι. Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Ερντογάν μπλοφάρει, είναι το λιγότερο επικίνδυνα αφελής.


Δυστυχώς είναι πλέον μονόδρομος μια σύγκρουση στην περιοχή. Ας ελπίσουμε ο Ερντογάν να έχει σύντομα το τέλος του Σαντάμ Χουσεΐν.
http://www.freepen.gr/2020/07/blog-post_108.html?fbclid=IwAR1UAnE0GsuNnlSKIepPXD4iss__BIU6HuuohbPMiuVdLs6PQiw-RxwmpUk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια