ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ- ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



Πάντα οτι κάνουν σε κάποιο νέο σχέδιο που εφαρμόζουν στις μάζες έχουν παραπάνω από ένα λόγους που το κάνουν για να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν να τεστάρουν να πειραματιστούν σε αυτό που θέλουν να εφαρμόσουν, ώστε να πρωχοράνε σε ενα καινόυργιο πείραμα ή θέλωντας να εδραιώσουν μια νέα κατάσταση στους λαούς.


Το πείραμα της μάσκας έχει τουλάχιστον τρεις πτυχές ειτε σε μορφή τεστ ή αποτελέσματος που θελουν να φερουν στις μαζες

Πρώτο και βασικό να μπερδέψουν και να συνχύσουν τους λαούς. Φορώντας τις μάσκες εχει ως αποτέλεσμα να μειώνετε το οξυγόνο στους πνεύμονες και στον εγκέφαλο και για αυτους ιδίως που την χρησημοποιούν συχνά θα έχουν άμεσο μελλοντικό πρόβλημα.Με χρηση 5G που θα ερθει το χειμώνα και γνωρίζουμε περα απο ολα τα άλλα οτι μειώνει την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος αρα θα υπάρχει πρόβλημα υγείας ανεξάρτητα αν έχεις ή οχι τον ιό.

Δεύτερο τεστ απο αυτους είναι να δούν ποιοι είναι πειθηνιοι και ποιοι δέχονται να φοράνε φίμωτρο και να είναι τα υπάκουα ατομα και να ξεχωρίσουν τα αντιδραστικά άτομα που δεν φοράνε μάσκα. Και γενικότερα να τεστάρουν αντιδράσεις πανω στο θέμα της μάσκας και το συνολικό αποτέλασμα της υπακοής της μάζας, να δουν το πως αλληλεπιδρά ενας λαος μεταξύ του, αλλος ενα διαχωρισμός δηλαδή η κλασσική τεχνική τους.

Τρίτον που πιστεύω βάση του άλλου θέματος που σας ανέφαρα σε προηγούμενο άρθρο με το πλανητικο γίγνεσθαι και την
δραστηριότητα του ήλιου μας.Σε αυτό το κομμάτι θέλουν να την φοράμε για να μην ερχόμαστε σε επαφή με τον ευργετικό ειδικα τωρα ήλιο στην καθημερινότητα μας, και να μην λαμβάνουμε αυτό που πρέπει απο αυτην την διάδικασια. Σε αυτο φένεται και η πρεμούρα τους να μας περιορίσουν να κυκλοφορούμε ολο και λιγότερο μέσω το φόβου που προσπαθούν να εσπείρουν στον κόσμο το τελευταίο διάστειμα το πως προσπαθούν να το κάνουν αυτο φένεται στις κινήσεις τους σε ολο αυτο παει και το παραλληλο συνεχιζόμενο ψεκασμα στους ουρανούς και τα αλλα τεχνολογικά εργαλεια που χρησημοποιούν κατα της υγεία μας.



Γενικότερα θέλουν να είσαι οσο ποιο αδύναμος στην υγεία για τον ερχόμενο χειμώνα ωστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσεις με το οτιδήποτε όπως γρίπη ή τον κορονοιό ή με έναν νεο ιό που έχουν στα εργαστήρια τους.

Πιθανότατα να υπάρχουν και αλλα εξαγώμενα συμπέρασματα με το πείραμα της μάσκας που να μην έχω αντιληφθεί, η πληροφορία του εν εξελίξει πειράματος και νέας πραγματηκότητας ειναι χαοτική άλλωστε.

https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/to-peirama-tis-maskas-efarmozomeno-schedio-tis-neas-taksis/?fbclid=IwAR2fMCE_lgJCLbrqvYfkwfFr1SwH4ZTYALx6S30gq7Ouf7rubxIDmcrxRkc


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια