Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπόσχεται τον τερματισμό τού αμφιλεγόμενου προγράμματος των ψεκασμών.





Βλέπουμε στην παρακάτω φωτό τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να επιθεωρεί ένα αεροπλάνο Boeing 767 με εξοπλισμό chemtrail.





Του Μάικ Τες

Ουάσινγκτον - Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από επιλεγμένα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, περιόδευσε σε ένα αεροπλάνο διασποράς chemtrail στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Andrews, σύμφωνα με έκθεση ειδήσεων του NBC.

Ο Πρόεδρος εκπληρώνει την υπόσχεση να τερματίσει το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα και να ανακατευθύνει την κυβερνητική χρηματοδότηση μακριά από επιχειρήσεις γεωμηχανικής και προς άλλα προγράμματα όπως δρόμους, γήρανση των ηλεκτρικών δικτύων και φυσικά τον προτεινόμενο φράγμα του μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών
και του Μεξικού.

«Σήμερα σηματοδοτείται μια μεγάλη μέρα για τη χώρα μας, όπου γυρίζουμε την πλάτη μας στη μυστική δηλητηρίαση των ουρανών μας και κοιτάζουμε ένα νέο μέλλον με καλύτερους δρόμους, ένα ασφαλές ηλεκτρικό δίκτυο και ένα μεγάλο τείχος για να μας προστατεύσει από το Μεξικό», δήλωσε ο Πρόεδρος Τραμπ μπροστά από ένα Boeing 767 που είχε τοποθετηθεί εκ νέου για ψεκασμό chemtrail. «Και να με ακούσετε, δεν πρόκειται να αφήσουμε τους επιστήμονες και άλλους ελίτ αυγουλοκέφαλους - eggheads να μας πουν πώς να ελέγξουμε το περιβάλλον. Είναι η Αμερική πρώτη, όχι πρώτα οι ουρανοί.» "Έπειτα έδειξε με τον δείκτη του στον αέρα σαν να ήταν ένας μικρός πύραυλος.



Σύμφωνα με εσωτερική πληροφόρηση από τον Λευκό Οίκο, ο Αντιπρόεδρος Πενς που έδειξε ενδιαφέρον να διαλύσει τη συνεργασία δημόσιου / ιδιωτικού chemtrail που περιλαμβάνει το Ίδρυμα Γκέιτς, την Monsanto, το EPA, διάφορα τμήματα του στρατού και έναν άνθρωπο γνωστό στο Πεντάγωνο ως «ο Συνταγματάρχης», θα αναλάβει τον έλεγχο του προγράμματος με μοναδικό στόχο την απενεργοποίησή του.

«Θα είναι μια δύσκολη μάχη για τον Pence»,
σχολίασε η δημοσιογράφος του NBC News, Sharon McDonnell, ο οποίος κάλυπτε την εκδήλωση. «Το Βαθύ κράτος - Deep State έχει «γονατίσει», σύμφωνα με έναν insider, για να διατηρήσει το πρόγραμμα σε λειτουργία. Έτσι, ο Αντιπρόεδρος Pence θα πρέπει να αναιρέσει στρατηγικά τμήματα του προγράμματος έως ότου καταρρεύσει μόνο του. Η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνια.»

Ακτιβιστές κατά των χημικών σε όλη τη χώρα γιόρτασαν την απόφαση. Ορισμένοι, συμπεριλαμβανομένης της ακτιβίστριας κατά των χημικών για την περιοχή, η Saihra Ramun, πιστεύει ότι αυτός είναι ένας λόγος για να είμαστε αισιόδοξοι.

«Είχα προειδοποιήσει τους ακτιβιστές ότι η διοίκηση του Τραμπ είχε μεγάλο ενθουσιασμό για έργα γεωμηχανικής», δήλωσε η κα Ραμούν μέσω τηλεφώνου . «Ωστόσο, με ενθαρρύνει το γεγονός ότι ο Πρόεδρος έχει αντιταχθεί σε αυτό. Θα τον παρακολουθώ για να βεβαιωθώ ότι θα το ακολουθήσει. Νομίζω ότι ο Πενς είναι η τέλεια επιλογή για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.»

Ο Πρόεδρος δεν θα είναι σε θέση να ανακατευθύνει τη χρηματοδότηση σε άλλα έργα χωρίς τη συμμετοχή του Κογκρέσου. Αντιμετωπίζει μια βασική επιτυχία του σχεδίου του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά μια δύσκολη ανάβαση στη Γερουσία, όπου πολλοί γερουσιαστές προτιμούν τις μεγάλης κλίμακας προσπάθειες γεωμηχανικής και ελέγχου του πληθυσμού.

Πηγή
Το είδαμε ΕΔΩ

Διαμόρφωση:Α.Τ.
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_399.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια