Ρόδος: Πακιστανός αυνανιζόταν μπροστά σε μητέρες και παιδιά – “Έδειξε μεταμέλεια”






Έξαλλες έγιναν μία 29χρονη και η 32χρονη αδελφή της που είχαν βγάλει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους στο πάρκο του Αγίου Φραγκίσκου στη Ρόδο..

για να παίξουν, όταν ξαφνικά ξεπρόβαλε μέσα από τα δέντρα ένας μελαμψός άνδρας που κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να… χαϊδεύεται επιδεικτικά κοιτώντας προς το μέρος τους!



Οι ταραγμένες γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να φύγει τρέχοντας. Ωστόσο, βάσει της περιγραφής του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον 38χρονο Πακιστανό το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισαν οι δύο αδελφές και του έκαναν μήνυση για βάναυση προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους.


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε στον αλλοδαπό επιδειξία δίωξη με την ίδια κατηγορία και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Στην απολογία του ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι είχε… φαγούρα στα γεννητικά του όργανα και ξυνόταν και ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη, αλλά δεν γλίτωσε την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

protothema.gr

https://hellas-now.com/rodos-pakistanos-aynanizotan-mprosta-se-miteres-paidia-quot-edeixe/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια