ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ HOT SPOTS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ! ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑ-ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ! ΒΙΝΤΕΟ




Δείτε πιο κάτω-για μια ακόμη φορά- το βίντεο-συνέντευξη του πατέρα Ιωάννη Γκλιόγκου, συνέντευξη που δόθηκε σε μας τον Οκτώβριο του 2014 και είναι επίκαιρη όσο ποτέ..




Προ ημερών είχαμε το επεισόδιο με πυροβολισμό ενός δήθεν πρόσφυγα από έλληνα στη χίο, στο χωράφι του οποίου μπήκε για να κάνει πλιάτσικο. Ο δήθεν πρόσφυγας αποδείχθηκε τζιχαντιστής.


Και δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα των ΝΕΩΝ το 2018: Σύμφωνα με τους έλληνες αξιωματούχους, από τον Νοέμβριο του 2015 που διαπιστώθηκε η μαζική αφιξη τζιχαντιστών στη χώρα μας,
ορισμένοι από τους οποίους συμμετείχαν στις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, στο Βελγιο κι αλλού, αποφασίστηκε να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος των μεταναστών στα κέντρα υποδοχής από την ΕΥΠ, την Αντιτρομοκρατική, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες κ.λπ. Εξεταζόταν το περιεχόμενο κινητών, αποτυπώματα, ενώ φαίνεται να υπήρχε συνεχής συνεργασία με υπηρεσίες πληροφοριών από τις ΗΠΑ, κάτι που αναδείχθηκε σε πρόσφατη έκθεση του State Department που ερευνούσε πληροφορίες για τη δράση τους.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/hot-spots.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια