Κορονοιος και 5g μια συνδεση που πρεπει ολοι να την ερευνησουμε …






Απο την αρχη του ιου το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι οτι η συμπτωση να συμβει σε μια πολη που προτοστατει στο 5g δεν ειναι τυχαια …!

Εχουμε κανει αρκετο αγωνα να ενημερωσουμε για τα προβληματα που μπορει να φερει στην υγεια μας η τεχνολογια του 5g και οταν γνωριζεις οτι τα συμπτωματα πανω μας απο την χρηση του ειναι ιδια με αυτα που σημερα μας παρουσιαζονται ως κορονοιος δεν μπορεις να μην σκεφτεις οτι το πραγμα αρχιζει και βρωμαει ..!

Εχω κανει ερωτησεις του στυλ…που γνωριζω εγω αν νοσησω οτι μαζι με τον κορονοιο
δεν υπαρχει και ο φακελος μου στο νοσοκομειο…ενας φακελος που θα λεει ποιες ειναι οι ιδεολογιες μου η αν ειμαι χρησιμος στο αυριονο τους συστημα ..

Εφικτο τεχνικα να συμβαινει ..οπως εφικτο πλεον να μπορουν να με στειλουν αδιαβαστο και να πουν …πεθανε ακομα ενα κρουσμα !

Το κολπο γκροσο εδω ειναι μεγαλο και αν ειναι ετσι τοτε μιλαμε για μεγαλυτερο false flag απο την 9/11 …ενα παγκοσμιο πειραμα και οπλο που μπορει να καλυψει τα ιχνη του πισω απο την δικη μας πιστη οτι τα συμπτωματα αυτα που νοιωθουμε ειναι ενας κορονοιος … Φαντασου οτι πλεον οι ανθρωποι σε ολο τον κοσμο εχου δει χιλιαδες φορες τα βιντεο απο την πλη του wuhan και ολοι ειναι απολυτα πεποισμενοι οτι ο ιος υπαρχει …!


Ειναι πολλα που πρεπει να απαντηθουν σε αυτη την θεωρια συνωμοσιας , παρα πολλα …! Πως και δεν το καταλαβαινουν οι γιατροι αν ειναι ετσι; τι ακριβως μετραει το τεστ του ιου ;Μετραει κατι που ειναι ηδη μεσα στο σωμα μας και μπορει με εξωτερικο παραγοντα να ενοχληθει η μετραει καποιο νεο μικροβιο μεσα μας; ..Πως μπαινει στα αληθεια μεσα μας ..πολλα παρα πολλα !

Για να μπορουν να απαντηθουν χρειαζομαστε ανοιχτο μυαλο και ερευνα , στοιχεια και “καπνους” …!!

Δεν ειμαι ακομα ικανος να παρω θεση για το ποια ειναι η απολυτη αληθεια , για αυτο συνεχιζω να μαθαινω και να ερευνω , δεν μου φτανει να λεω κατι δεν ταιριαζει στα νουμερα ,κατι δεν ταιριαζει στην εξαπλωση …αλλου τοσοι
..εκει λιγοτεροι ..εκει επιλεκτικα περισσοτεροι …σιγουρα κατι βρωμαει και οι κινησεις της καθε εξουσιας ειναι πολυ πολυ παραξενες για να μου το επιβεβαιωνουν οτι δεν γνωριζουμε ολη την αληθεια ..!


Το παρακατω βιντεο …δυστυχως ακομα στα αγγλικα…ισως να αναλαβει η βασουλα οταν δει το αρθρο…ειναι ενα πολυ καλο βιντεο με πληροφορια απο την μια μερια ..την μερια που πιστευει οτι ο ιος δεν υπαρχει …πρεπει λοιπον να το δουμε ολοι για να μπορεσουμε να κατανοησουμε οσο πιο γρηγορα γινεται τι αληθεια συμβαινει με την νεα ‘πανδημια’ που χτυπησε την γη !


Stranger..

https://katohika.gr/stranger-voice/koronoios-kai-5g-mia-syndesi-pou-prepei-oloi-na-tin-erevnisoume/?fbclid=IwAR3mHhfTsz7gb8W2b65Zz7HrXQ-40W3C974TvcmNjsacW3xYsUvua8ke_HY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια