ΑΠΟ ΤΟ 1860 ΦΟΡΕΣΑΝ ΠΡΟΒΙΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ...





Θα γράφουμε ποιοι πραγματικά είναι μέχρι να ξυπνήσουν και οι πέτρες ώστε, να καταλάβει το Πανελλήνιο γιατί πωλήθηκε συστηματικά η Ελλάς και από ποιούς. Δυστυχώς η ελληνική

συνείδηση κοιμάται τον ύπνο του "ΔΙΚΑΙΟΥ", ύπουλοι Ιουδαίοι τύπου Μητσοτάκηδων, γιατί έχει και πάρα πολλούς ελληνόφωνους έλληνες που δεν τους αξίζει να είναι έλληνες, πουλάνε συστηματικά την ιστορία 3.500 ετών.
Τα γεγονότα τρέχουν και η εξαπάτηση των Ιουδαίων της Ελλάς διαχρονικά είναι ξεκάθαρη, όσοι από τους ελληνόφωνους δεν θέλουν να κατανοήσουν μετά την οικονομική καταστροφή που έλαβε χώρα και τώρα την ανταλλαγή πληθυσμών.

Ο ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ σεβάστηκε την συμφωνία των Πρεσπών, η Ντόρα ανάφερε ότι θα χάσουμε το Καστελόριζο αλλά θα κερδίσουμε την Λέσβο και την Χίο...δηλαδή η κότα έχει χαμένη, στην εξωτερική της πολιτική τα νησιά που πρέπει να πάρουμε πίσω(;;;!!!) Ο Τζέφρυ Μινέικο, ο οικονομικός εκτελεστής πάλι από το Καστελόριζο δήλωσε τα Μνημόνια.
Τυχαία; Όχι βέβαια, το μαύρο πρακτοριλίκι κατά του ελληνισμού
ξετυλίγετε μπροστά σας...αρκεί μόνο να θελήσετε να δείτε πόσο βαθιά είστε πουλημένοι από τους δούρειους ίππους σαν λαός..



Η ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΛΈΞΗ ΤΣΊΠΡΑ!




ΚΟΡΑΚΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/1860.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια