Προδοσία, ο EastMed θα μείνει στα χαρτιά, έτοιμος ο αγωγός από το Ισραήλ στην Τουρκία. Σκόπιμη η ζημιά στον Τούρκικο αγωγό νερού.





Ο λόγος που δεν δημοσιεύουμε τις σχετικές υποκλοπές είναι διότι θα διαταραχθούν οι σχέσεις μας με πολλά κράτη και ιδίως με την Ελλάδα .

Η συζήτηση έλαβε χώρα μεταξύ υψηλών αξιωματούχων της Ελληνοκυπριακής Πλευράς στον Δήμο Μόρφου κατά την υποδοχή του νέου χρόνου ,με παρουσία και ενός αξιωματούχου των ΗΠΑ και έχει ως εξής
{ Ο Α « Ο Προέδρος μου είπε ότι δεν είμαστε εναντίον της μεταφοράς φυσικού αερίου στην ΕΕ μέσω Τουρκίας , αρκεί να φανεί παράλληλα μια εξέλιξη στο Κυπριακό»
Ο Β- Ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης αλλά , ας αφήσουμε πρώτα να φανεί το ασύμφορο κόστος του EastMed συγκριτικά . ( διακόπτεται από τον Γ ) να θυμίσω ότι ο Κυπριανού ήταν υπέρ των συζητήσεων με την Τουρκία για την κατασκευή αγωγού τόσο για δική της χρήση όσο και για διοχέτευση φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. ( ξανα διακόπτετε από τον Β ) να ολοκληρώσω , ο (..) που είναι κοντά στον Ακιντζί μου είπε ότι ο αγωγός νερού είναι επίτηδες φτιαγμένος για να μπορεί να μεταφέρει και πετρέλαιο (ερωτά τον Α ) έτσι είναι; ( απάντηση του Α ) Πετρέλαιο όχι Φυσικό αέριο ( συνεχίζει ο Β ) εντάξει , δεν μπορούμε όμως να το αγνοήσουμε . Ο Α- μιλάμε για χερσαίο αγωγό από την Τουρκία, ή υποθαλάσσια από την κυπριακή ΑΟΖ είτε από την ΑΟΖ του Λιβάνου., ανάλογα που έχουμε τα μικρότερα βάθη .O Γ .Οι Αμερικάνοι θέλουν να είναι οικονομικά βιώσιμος καν να μην κάνει το αέριο πολύ ακριβό στην ευρωπαϊκή αγορά . }
Τα συμπεράσματα δικά σας σε κάθε περίπτωση

Από Λευκωσία

«Μαύροι Πάνθηρες Κύπρου» , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (ΕΛΛΑΣ).
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/eastmed_11.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια