28 Ιανουαρίου 2020

Ανήλικοι Ρομά χτύπησαν και λήστεψαν ΑΜΕΑ στη Λαμία. (Τον αστυνομικό τον κατακρίνατε ολοι και θα τιμωρηθεί...αυτά τα κ@λόπαιδα ποιός θα τα τιμωρήση?κανείς ε?)


Ο άτυχος άνδρας που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, επέστρεφε στο σπίτι του, όταν ξαφνικά όρμησαν κατά πάνω του δυο ανήλικα παιδιά που τον έσπρωξαν άγρια ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμαΑναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίαιας επίθεσης σε βάρος ηλικιωμένου από ανήλικους Ρομά ληστές, το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Λαμίας. Μάλιστα, το ανυπεράσπιστο θύμα των αδίστακτων πιτσιρικάδων αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα!


Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του, όταν ξαφνικά όρμησαν κατά πάνω του δυο ανήλικα παιδιά που τον έσπρωξαν άγρια ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα. Αμέσως μετά, και ενώ εκείνος ήταν αδύνατο να αντισταθεί, άρπαξαν την τσάντα του μέσα στην οποία είχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα πολύτιμα γι' αυτόν έγγραφα και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.
Το θύμα έσπευσαν να βοηθήσουν περίοικοι, που διαπίστωσαν ότι δεν είχε τραυματιστεί από την πτώση. Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν αναζητήσεις αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο ανήλικους που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν σκούρα ρούχα.
https://www.amea-care.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B1/?fbclid=IwAR2LQbsghdjbPtFm9fFAEJ8cLqbk1onzFEU4KCDA_azrDYfTC2ABer2IU9g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου