Η σημερινη δημοκρατια σας εχει τεραστιο προβλημα με την ανωνυμη καταγγελια … γιατι ;






Μεσα απο την ανωνυμια παγκοσμια εγιναν τεραστιες αλλαγες σε πολλα προβληματα που η “δημοκρατια” δεν ηθελε να δει ..!

Η ανωνυμια βοηθησε
να εξιχνιαστουν η να γινουν γνωστα τεραστια εγκληματα στον πλανητη γη ,… η ανωυμια ειναι δικαιωμα και προστασια του καθε πολιτη οταν εχει να κανει με θηρια που μπορουν να κανουν τα παντα για να παραμεινουν στην θεση τους ..!

Εμεις σηκωνουμε την καθε ανωνυμη καταγγελια , εμεις δεν ειμαστε ειδησεογραφικη σελιδα αλλα σελιδα ερευνας που ΤΑ ΠΑΝΤΑ ερχονται εδω , αληθειες και ψεματα ωστε οι ερευνητες ελληνες πολιτες να ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τι ειναι αληθεια και τι ειναι ψεμα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να εχουν σαν δασκαλο τα ΜΜΕ που τους σερβιρουν την δογματικη αληθεια οποιου συμφεροντος προσκυνανε !!

Μολις κατεβασαμε την καταγγελια με το τιτλο … ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ..η οποια μας ειχε ερθει με εμαιλ … ανωνυμα η αν θελετε με νικναμε …αλλα αυτος που την εστειλε ειναι εκει !..

Διαβαζουμε λοιπον στις δηλωσεις του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής τα εξης …!


Αφορμή για την ανακοίνωση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής στάθηκε ένα δημοσίευμα το οποίο αναρτήθηκε το πρωί σε ιστοσελίδα και
αφορούσε καταγγελία για διαφθορά και σκάνδαλο στο τμήμα Εξωτερικής Φρουράς στις μεγαλύτερες φυλακές της χώρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου:

«Ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Ένωσης των Εξωτερικών Φρουρών του Κ.Κ. Κορυδαλλού».
Επί των ψευδέστατων αναφορών, φαιδρού περιεχομένου ανυπόστατων γεγονότων της από 22/1/2020
(ώρα 11:36) ανάρτησης στον ιστότοπο «Κατοχικά Νέα», το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης Αττικής δηλώνει πως αρμόδιοι να επιληφθούν είναι μόνο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά, στον οποίο υποβάλλεται ήδη μήνυση και οι αρμόδιοι ψυχίατροι, για το μοναδικής εφευρετικότητας σατανικό περιεχόμενο του γελοίου αυτού δημοσιεύματος. Είναι προφανές ότι οποιοσδήποτε σχολιασμός παρέλκει και ουδεμία εξήγηση δεν οφείλεται σε στυγνούς συκοφάντες.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.), στην οποία έγινε γνωστό το περιεχόμενο της ανάρτησης τάχθηκε υπέρ όσων, με επίκληση ανυπόστατων και συκοφαντικών περιστατικών, θίγονται από την ανάρτηση και υποστηρίζει την Εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης και όσων σκοτεινών κύκλων και προσώπων κρύβονται πίσω από αυτή. Δικαστικά, ποινικά και αστικά, θα διωχθούν οι υπεύθυνοι όπως προβλέπεται.

Συνδικαλιστικά και προσωπικά θα τύχουν της περιφρόνησης και της έμπρακτης απαξίας των συναδέλφων μας, όπως τους αρμόζει.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Στιβακτάκης

Η Γεν Γραμματέας Ντίνου Χριστίνα

Το αρθρο ειναι εδω

Αρα το οτι ειναι καταγγελια που εχει ερθει με εμαιλ δεν το διαβαζει κανεις …απλα στην μηνυση αναφερεται οτι ειναι καταπτυστο αρθρο του κατοχικα νεα ..και ολα τα αλλα καλουδια …Στο να βρει καποιος αν ειναι αληθεια αυτα που λεει η ενωση ..ποιος ειναι αυτος που το εγραψε; Οχι βεβαια ..απλα να κανουμε αλλη μια μυνηση στο κατοχικα νεα , να λασπωσουμε ακομα μια φορα το κατοχικα νεα , να σταματησουμε το κατοχικα νεα απο το να δεχεται καταγγελιες , να ενοχλησουμε τον χρονο του κεντρικου προσωπου , να σπατηλησει χρημα να εξηγησει τα ανεξηγητα , να βαλουμε καπνο στα χλωρα χορτα οσο πιο πολλυ μπορουμε….Του κερατα μια μηνυση το μηνα πια ειναι καλος φακελος …!…και ετσι να λυσουμε το προβλημα μας !!!…

Μου κανει τρελη εντυπωση κυριε εισαγγελεα οτι σε ολες της μηνυσεις που εχω φαει αυτος που μυνηει εμας ..δεν φαινεται να ενδιαφερεται ΠΟΤΕ να μαθει την αληθεια …η να μαθει τι και πως…ΦΤΑΝΕΙ να ειναι το Κατοχικα Νεα στο κεντρο στοχευσης !


Αν η καταγγελια ειναι κατασκευασμενη να θιξει το σωμα ..τοτε το σωμα γιατι δεν με καλεσε να με ρωτησει ποιος την εχει βγαλει ;
..Αλλα αποφασισε παρα το οτι το αρθρο λεει ξεκαθαρα οτι ειναι καταγγελια με Εμαιλ …. να μηνυσει εμενα και οχι αυτον που το εστειλε με Εμαιλ ;…Γνωριζουν αν θα τον δωσω εγω ; Πως το γνωριζουν; με ρωτησαν ποιος ειναι ;΄Προσπαθησαν;..Η γνωριζουν οτι δεν δινω ..και αν το γνωριζουν πως το γνωριζουν;…,

Δηλαδη μηνυουμε το μεσο ερευνας και οχι τον δημιουργο της φημης ;… Και ποιος μας εγγυατε εμας που μας μηνυουν οτι ολα αυτα δεν ειναι καλοστημενες παγιδες ;..Που γνωριζουμε εμεις αν η καθε καταγγελια ειναι στημενη να μας εμπλεξει σε νεες περιπετειες η οχι ;…Α εμεις ειμαστε μικροι και οχι μμε με θαλασοδανεια ωστε να επηρεαζουμε και να ξεχρεωνουμε μυνησεις εεε; …

Προς την καθε ενωση που θιχτηκε δηθεν απο μενα ..οποτε εχω δει αρθρο για μενα με ψευδη η αποδομηση εκανα πρωτα το απλο ..ρωτησα τον αδμιν της σελιδας τι και πως … απο το να κατασπαταλαω τα χρηματα ενος κρατους που προδοθηκε εκ των εσω ειναι πολυ καλυτερη τακτικη … τα χρηματα που θα ξοδευτουν για να ασχοληθει αλλος ενας νομικος με το θεμα το νεο ..θα μπορουσαν να ταισουν μια φτωχη οικογενεια …!

Εν παση … να ειστε καλα κυριοι της ενωσης που με μυνησατε ..επειδη δεν ειχαμε σαν σελιδα τι αλλο να γραψουμε και ειπαμε εσας που ουτε σας γνωριζουμε να σας εκθεσουμε !!!

Παρτο αυτο και κουρευτο ..!

Stranger…

https://katohika.gr/ellada/i-simerini-dimokratia-sas-echei-terastio-provlima-me-tin-anonymi-katangelia-giati/?fbclid=IwAR3l2oSaHiHkwvbkF0FkWqHx9RCCYNwrNjQhpVJrsvbAlp4Q7m9JKWnZSQc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια